Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asik18

oceńcie moją figurę

Polecane posty

Gość lelklo
No to czemu wzięłaś z za małymi miskami? Co to za problem sięgnąć po 75D, 75E... 75K jak np. 75C jest za małe? ;)

lelklo - pisałam że taki rozmiar miałam kiedyś, nie teraz. oczywiście teraz są za małe już:)

Gość girl with tatto
leviatan cos nieudolnie podrywasz autorke :o

Gość tukjdtukkk
Asia masz podobną figurę do mojej sprzed roku- tylko ja mam 175 wzrostu. Ważyłam rok temu 65 kilo i trochę Ciebie przypominałam. Teraz ważę 57 i moje wymiary to: 90-60-92- jak widać biodra dalej są... Ogólnie mnie sie wydaje, ze możesz zrzucić nieco- by było optymalnie- bo masz pulchne dosyć ramiona no i nogi. No- ale to jest ewentualność. Na plażę możesz jak najbardziej wyjść, bo to bardzo dobra figura. Ogólnie ja bym popracowała nad ramionami u Ciebie. No iteż myślę, że stanik powinnać mieć inny- większa miska, mniej w obwodzie

tukjdtukkk - rozumiem ale jak się odchudzałam to chudłam, ale nie z tych partii co chciałam. chudłam z brzucha i biustu. a uda nie ruszyły prawie wcale. chyba taka budowa :/

Gość lelklo
Asik, nie jest idealnie, bo Ci ten biustonosz niczego nie podtrzymuje (obwód się podnosi, jest za luźny). W dodatku może zwyczajnie szkodzić, bo za luźny stanik się przesuwa cały i niszczy piersi, tutaj widać, co robią za małe miseczki: http://mamadoskonala.blogspot.fr/2012/05/piekny-biust-mamy-cz-iii-migracja.html A za szeroki obwód będzie "ciął" biust od dołu, bo będzie na niego wjeżdżać.

Gość tukjdtukkk
aha, no to poćwicz na ramiona jak nie chcesz chudnąć, będą wyglądały lepiej, zobaczysz

lelklo - ja bardzo dziękuję za opinię i pomoc, ale naprawdę wierz mi że mi nie robią się wałeczki pod pachami, i nie wylewa mi się biust znad miseczek na zewnątrz. tyłu stanika nie ciągnie mi do góry w stronę szyi.. na naprawdę uważam że jest wygodny i dobrze dobrany. przecież nie nosiłabym źle dobranego stanika. fiszbiny są pod piersiami i obejmują całość, nigdzie się nie wbijają a do mostka przylegają.

Gość do obrzydliwej superr.....
A co to jest "sraka" albo "sraczysko" albo "rów"? Pewnie to, co ty masz, prosta dziewucho od krów, bo ja i inne normalne dziewczyny mamy pupy, ewentualnie tyłki. Więc zabieraj stąd swoją "srakę", obrzydliwa wieśniaro, do krów, garkotłuku, gnój przerzucać! Autorko, śliczna figura, bardzo bym chciała taką :) Super różnica między talią a biodrami.

dzięki za poparcie:) i za ocenę wyglądu. to chyba nie jest jednak tak źle jak myślałam:)

Gość lolaaaa27
Asik jestem kobietą i zazdroszczę Ci tyłka! :) nie masz się czego wstydzić. Jeśli mogę coś doradzić to na Twoim miejscu kupiłabym majtki w większym rozmiarze,zobaczysz,że boczki nie będą tak wychodzić. Ty sie po prostu za bardzo upinasz tymi za małymi majtkami. Ogólnie nie masz się czego wstydzić bo jesteś bardzo apetyczna :) pozdrawiam

dzięki za rade:P. one mi się tak podobały że musiałam je kupić, a miały niestety tylko jeden uniwersalny rozmiar ;)

Gość adrian2@tlen.pl
FIGURA SWIETNA SAMA MAM PODOBNA I KAZDY FACET W ZYCIU CHWALIL FIGURE MOJA, A GDYBY NIE BIODRA NIE BYLO BY TEGO FAJNEGO WCIECIA,,,, a uwierz wszystkie ktore pisza ze cos tam zle pewnie siedza za kompleksione z 30 kg nadwagą i zazdroszcza tak jest nie sluchaj ich!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Nielubięwósadur
Podjarałem się oglądając Twoje zdjęcie tym bardziej, ze jesteś naturalna a nie spicowana lala. A znam sie na kobietach bo juz troszkę ich w moim zyciu było. Nie wiem jak reszta ale sylwetka jest ok. I tak 3-maj.