Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asik18

oceńcie moją figurę

Polecane posty

Gość cxbxbvcx
e tam, wyglądasz ok, serio jestes kobieta i ciesz się z tego kościste wieszaki są aseksualne

Gość mmmmmmmmmmoomomomomo
zwyczajna dziołcha, szalu nie ma :)

Gość on z Poznania
Bardzo ładna, ale najważniejsze to pewność siebie, bo wtedy trudniej skrzywdzić taką dziewczyne.

Gość superrrrr..............
weszlam w te zdjęcia i jestem zniesmaczona, tlusta dziwa z grubymi udami i biodrami daje na neta foty na ktorych widac jej sraczysko i odbyt prawie przez te gacie... jestes po prostu obleśna. jak mozna na neta dawac zdjecie w przezroczystych gaciach spod ktorych widac ci czarne sraczysko :D ty oblesna ku r wo, naprawde skad tyle obrzydliwych dziw teraz to az strach, skad sie to wzielo? żal mi facetow bo naprawde coraz wiecej takich dziw i nie ma w czym wybierac bo coraz mniej wartosciowych co nie wywalają cycow i sraki na fora. i gdyby chociaz to zgrabne bylo ale nie, dupsko jak kosz, biodra szerokie, tlusta obrzydliwa locha na oko chyba z 70 kg, jestes oblesna szmato i aż mi gownem zaśmierdzialo jak zobaczylam twoją srakę

Gość superrrrr..............
żeby nie bylo: sama mam super figure 168 cm, 50 kg ale w zyciu by mi nie przyszlo do glowy dawac swoje zdjecie na neta w bieliźnie i to jeszcze takiej wulgarnej, ze z tylu by mi tylek bylo widac. jak to jest, że takie brzydkie dziwy sie po prostu nie wstydzą? a czasem ladniejsza i zgrabniejsza dziewczyna ma klase i nie daje takich fot na neta?

superrrrr.............. - widzę że jesteś niedowartościowana skoro tak mnie obrażasz i wyzywasz od najgorszych.. bez urazy ale nie zdziwiłabym się gdyby się okazało że sama jesteś "tłustą dziwką" jak ty to określiłaś. poza tym nikt nie kazał ci wchodzić na ten temat. a skoro nie możesz na mnie patrzeć to poprostu nie patrz.

superrrrr -> jeśli to jest brzydka figura to ja jestem księdzem :D a i jeszcze pytanie czy przy tych 50 kilogramach masz jakieś krągłości czy tylko skóra i kości? :P

Gość superr.....
pisalam ze waze 50 kg, po prostu nie pojmuje tego, co druga dziwa daje swoje zdjęcia na neta, jak nie cycow, to sraczyska, a ja jestem ladna, zgrabna i nie daje bo po co? wy chyba macie z lbami nie tak. i tak, jestes dla mnie zwyklą szmatą o czym swiadczy ten temat a zwlaszcza twoje zdjęcie sraki na ktorym widac ci ROWA

on z Poznania - nie rozumiem Twojego ostatniego posta, o co Ci chodzi pisząc że wtedy trudno skrzywdzić?

Gość superr.....
no wlasnie co dziwne mam krąglosci, piersi tez mam spore co dosc rzadkie przy tej wadze, a przed okresem to w ogole mam cycki jak balony; ale kurwa ja nie daje swoich fot na neta a przeciez moglabym bo mam sie czym pochwalic? nie ejstem taka gruba jak autorka tego tematu i taka oblesna. czemu wiec tego nie robie? bo ejstem NORMALNA? opanujcie sie dziwy i nie dawajcie tych zdjec na neta bo to ejst obrzydliwe po prostu.

superr..... - jesteś śmieszna.. a ta Twoja skromność "jestem ŁADNA".. współczuję :))i zarazem żegnam.

Gość superr.....
sama jestes smieszna a najbardziej smieszne to ze foto twoje sraki smierdzącej zostanie juz na necie na zawsze, ty obrzydliwa ściero

Gość ale tłusta świnia
za szerokie biodra i uda, nie muj typ

Gość on z Poznania
Chodzi mi o to, że jak dziewczyna nie ma pewności siebie to łatwo ją wykorzystać. Podobnie jest jak człowiek czuje się niedowartościowany wewnętrznie.

superr..... - hm.. może to zazdrość. tyle osób pisze miłe komentarze, że wyglądam ładnie a Ciebie poprostu zazdrość żre od środka coo? idź i zastanów się nad sobą. Pozatym NIE UWAŻAM ŻE WIDAĆ MI ZBYT DUŻO PRZEZ TĄ BIELIZNĘ!

Gość jestem kobieta jak cos
fajne cialo :) apetyczne :) jedynie przyczepilabym sie do twoich boczkow ktore widac w bieliznie :) ale tak poza nimi na prawde super nie ma co sie katowac by chudnac itd :P

on z Poznania - całkowicie się z Tobą zgadzam i to chyba jeden z głównych moich problemów niestety.dzięki za wypowiedź

jestem kobieta jak cos - co do boczków wiem że je mam, ale staram się je zlikwidować kręcąc codziennie hula hopem:)

Gość on z Poznania
No rozumiem Ciebie. Dlatego dobrze mieć pasję, hobby i rozwijać się intelektualnie, swoje zainteresowania. Wtedy człowiek szybciej nabiera pewności siebie jak szukając akceptacji ciała swojego :)

Levviatan - widzisz, a szanowna koleżanka uważa że widać ZBYT dużo i ją to odrzuca:)

Gość jestem kobieta jak cos
leviatan, bo ja jestem kobieta ty zas mezczyzna... :) niby nic a jednak

mam 170 cm wzrostu i ważę 63 kg, moje wymiary to ramiona 100 biust 91 talia 70 biodra 100

Gość baskimama
Masz źle dobrany stanik. Figura Ok.