Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asik18

oceńcie moją figurę

Polecane posty

baskimama - a mogłabyś szerzej określić dlaczego uważasz że mam źle dobrany stanik? ja uważam że właśnie jest wporządku

Gość jestem kobieta jak cos
niemozliwe ze masz talie 70 :o ja bym ci dala 60-65

dlatego że biodra są szersze talia wygląda wąska podobno, tak mi ktoś mówił

Gość baskimama
Widać, że obwód podjeżdża (a więc jest za luźny) a miseczki są za małe (tworzą się bułeczki, jestem prawie pewna, że fiszbiny nie przylegają do mostka). Napisałaś, że masz 91 cm w biuście. Ile masz pod (zmierz bardzo ściśle i na wydechu), i jakie rozmiary nosisz?

Gość nie jest zle ale
wole kobiety kolumny nie gruszki ktora jestes jest ryzyko ze po ciazy sie roztyjesz masz masywne nogi co jest niewatpliwie minusem( jak dla mnie)

Gość apetyczna figura
Piękną masz dziewczyno figure,taka "zdrowa dziołcha" a nie jakiś zaszuszek niejedna kobieta chciała by mieć taką:) krytyką sie nie przejmuj- tutaj na kafe same modelki przesiadują takie modelki,ze co druga wazy 80-90 kg przy 165 cm hahahaha

Gość Jarek343
dam 7/10 z przodu mi sie podobasz bardziej niż z tyłu ..

To co dla Ciebie Leviatan jest zaletą, dla innych wadą. Ja szczerze nie chciałabym mieć szerokich bioder. To co u kogoś mi się podoba, u siebie niekoniecznie.

Gość on z Poznania
Asik - to jak już wiesz, że jesteś ładna to skasuj temat i szukaj pasji w życiu, nauka i tak dalej :)

Gość uxfhfgxg
w bieliźnie - super, w ciuchach - bardzo super:P mam tylko pytanie - mogłabyś wstawić zdjęcie z boku?

Jaqueline-> przesadzasz szerokie biodra są fajne bo dzięki nim wcięcie w talii jest wyraźniejsze ;)

Gość jestem kobieta jak cos
ja mam talie 70 i jej nie widac prawie, to faktycznie szerokie biodra musisz miec :) jakby nie bylo, fajnie wygladasz- fajna figurka

Bardzo ladna figura. Co prawda masz boczki ale nie ma tragedii. Bielizna troche zbyt przezroczysta, fakt. Ale na milosc boska jak mozna wyzywac autorke od dziwek i szmat. :O to forum schodzi na psy.

Gość latający kubek
Mnie się twoja figura nie bardzo podoba i to nie w kwestii bioder tylko tego, że jesteś taka nabita. Ja mam podobnie i strasznie mnie to wścieka, nie potrafię się sobie spodobac. Ile ważysz i ile masz wzrostu?

baskimama - jeśli cię to interesuje to pod biustem 79, noszę rozmiar 38 /85

śledź w puszce - nie zależy mi tutaj na ściemnianiu że mam duże cycki czy coś w tym stylu. noszę bardzo różne rozmiary bo tak naprawdę kazda firma ma różne rozmiarówki ale z reguły jest to 38/85

Gość ttttttttttttttttto
jakie 75b... 80c

na metce pisze 38/85 C. ta druga cyfra to podobno obwód pod biustem..

Gość Jarek343
Mi sie podoba ta figura .

Gość lelklo
No to masz stanik za szeroki o 10 cm, baskimama ma rację. A jak nie zmierzyłaś ciasno to i o 15 ;) Spróbuj 75C/70D-E i poczytaj: http://smallcup.blox.pl/2012/03/Zakladamy-biustonosz-cz-II-Przewodnik-obrazkowy.html http://smallcup.blox.pl/resource/mala_piersiowka.jpg http://stanikomania.pl/pliki/piersiowka.jpg A figurę masz śliczną, sama bym chciała taką mieć :)

lelklo - ale zauważ że ja staniki zapinam zazwyczaj na ostatnie haczyki i wtedy w sam raz przylega. i miseczki są w sam raz. gdybym wzięła ten 75 to miseczki będą za małe. miałam taki kiedyś i nadal mam go w szafie. jest za mały