Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asik18

oceńcie moją figurę

Polecane posty

Gość rgr
dziewczyny was już popierdoliło na maksa otwieram zdjęcie i co widzę ładną dziewczynę nic bym nie zmieniał kto ci takich głupot nagadał, może nosisz źle dobrane ubrania bardziej obcisłe i każdy facet będzie miał pianę

Gość osta12121
świetne ciało jestes smieszna haha :D patyczku?? :) dobre sobie, nie jestem "patyczkiem" :) zresza nie chce mi sie tu polemizowac, wy nie rozumiecie ze komus ta figura moze sie nie podobac??? Zreszta siedzi obok mnie chlopak jak zobaczyl tą panią powiedzial dokladnie to samo co ja. Wbijcie sobie do tych lbow ze kazdy ma swoj gust i to co teraz piszesz do mnie jest nieeleganckie;/ autorka pytala o opinie wiec ja wyrazilam, nie masz prawa miec buntow do mnie.

Gość odpowiadacz9
Popracuj nad "boczkami" to będzie idealnie. Jest 7,5 / 10 Ps. Lubie szerokie biodra, mniam

osta12121 spokojnie, ja prosiłam o ocenę i ją wyraziłaś i przyjęłam je. każdy ma swoje zdanie.ale dzięki. mimo tego jestem zaskoczona że jest tak wiele osób którym podoba się moja figura:)

Gość rgr
bo taka jest prawda nie jestes za chuda tylko masz taki typ znam sporo chudych dziewczyn i wiele to deski

dziękuję za ocene:) może dzięki wam jednak pokocham swoje ciało.. bo narazie to ciężko było z akceptacją swojego wyglądu;/

Gość Malenkamala
a mi pomozecie?? po wymiarach?? biust: 90 talia: 65 biodra: 83 pupa: 93 udo: 54 wzrost: 168

Gość kasjopejka123
TY masz wysoko osadzone biodra:)też tak mam... - moi zdaniem ciutke by się zrzucić dało:)

kasjopejka123 jakiś czas temu schudłam 8 kg.. i nie wyglądało to dobrze bo kości biodrowe zaczęły mi poprostu wystawać jak u anorektyczki;

kasjopejka123 jakiś czas temu schudłam 8 kg.. i nie wyglądało to dobrze bo kości biodrowe zaczęły mi poprostu wystawać jak u anorektyczki;

potem znowu trochę przybrałam ale już nie tyle .no i z brzucha zeszło mi najwięcej i z piersi a tego nie chciałam. chciałam głównie schudnąć z tyłka a nie wyszło. ale wiem że nie da się schudnąć z jednej partii ciała.

Gość Maturzystka2011_92
Na pewno ładniejsze nić moje chudziutkie i jakieś długaśne ciałko ;p

Gość Malenkamala
Asik mialam to samo.... kosci na zewnatrz ochydne. chyba trzeba zakacpetowac budowe tylko dobierac fajnie ciuchy. jestes wdg mnie bardzo sexi

Malenkamala - fajnie wiedzieć że nie jestem z tym sama:) ale jak ubiorę obcisłe spodnie i dopasowaną bluzkę to wydaje mi się że moje biodra i nogi są ogromne..:/ . mogę wstawić zdjęcie w ubraniu to ocenicie

Gość dddddddddddddddddw
ale kolana koślawe, grube uda i boczki

dddddddddddddddddw - a boczki widzisz na zdjęciu w bieliźnie czy w ubraniu?

Gość on z Poznania
Asik, skad jesteś?

Gość on z Poznania
Nie jest ważne, tak pytam.

Gość fererooo
nie jest brzydka, ale ładna też nie. Bardzo przecietna. Jak ma ładna twarz to z pewnoscią ma powodzenie ale za samo ciało fajerwerkow nie ma Jesli jakies prawiki burzą sie ze jest zajebistata chyba nigdy w zyciu nie widzieli i nie dotykali pieknego kobiecego ciała Szerokie biodra sa rewelecyjne jesli mowa o szeroko rozstawionych kosciach miednicy i szczupłych nogach i talii. Za to autorka ma budowe jakby była obtłuszczona (chyba nie jest ale tak to wyglada) w rejonach bioder i ud, nie wiem co w tym fajnego. Tym bardziej w kontrascie do absolutnego braku piersi

"Tym bardziej w kontrascie do absolutnego braku piersi" - oj..chyba za bardzo poszalałeś/aś :/

Gość iiiiiiiiiii,
Mi się bardzo podoba Twoja figura :) Sama jestem szczuplejsza, zwłaszcza nogi mam chude i chcialabym troche na nich przytyc. Niestety zaczyna isc w brzuchol, wiec to nie takie proste :)

Gość Martunia89
Bardzo ładna figura 9/10 i nawet mało zawistnych kobiet dziś na forum ;)

Gość cxbxbvcx
wow zero cellulitu :) gratulacje jak to robisz? ćwiczysz?

cellulitu akurat nie widać na zdjęciu ale nie jest mi obcy niestety:/. mam go na górnych partiach ud i tyłku.