Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość creampie

Moja dziewczyna uzależniona jest od Facebooka.

Polecane posty

Gość creampie

Cześć Wam. Mam głęboki problem w swoim związku i brakuje mi pomysłów co mogę w tej kwestii zrobić. Jesteśmy razem 4 lata, jednak czuję się, jakbym miał ją dla siebie 1/4 tego czasu, 3/4 była z Facebookiem. Siedzi na nim dnie i noce, nieraz widziałem ją o 5 rano, ledwo żyjącą przed ekranem monitora. Zdarzały się nawet sytuacje, kiedy po namiętnym zbliżeniu, potrafiła o godzinie 4 w nocy pobiec do komputera, żeby zakupić nową szafę w Simsach. Dodam, że ma 25 lat. Jedynym skutecznym do tej pory sposobem był ten praktykowany przez jej ojca - odpięcie i schowanie routera. Ale czy to jest jedyne wyjście? Co robić?

Gość tatiana37
rzuc ją i choc do mnie, tu bez szans na normalny zwiazek

Gość cxbcvnx
zmień jej hasło.

Gość przeraża mnie
nie wróżę dobrze temu związkowi, kolego. miałam tak ze swoim byłym. ciągle komputer, gry na fb, głównie poker :o jak mnie to wkoorwiało... mieszkaliśmy razem prawie 2 miesiące (dokładnie 6 tygodni), to była PORAŻKA. tak naprawdę dopiero wtedy go poznałam. oj rozczarowałam się i to bardzo... a byliśmy wcześniej dość długo i naprawdę doznałam szoku ;) dlatego.. jeśli ona nie widzi nic złego w tym wszystkim, to niestety trzeba będzie sobie darować, bo nawet wielka miłość nie wystarczy, jeśli będzie płynąć tylko z jednej strony. u nas też tak było - po seksie potrafił siedzieć na fb i tylko mnie wkurzał ten dźwięk czatu i nie mogłam usnąć, przez ten cały czas niejednokrotnie zasypiałam dopiero rano (5-7!!!), jak on wyłączał kompa :o:o PORAŻKA na całej linii, każda wolna chwila z kompem, a jak byłam nadąsana to NO ALE KOCHANIE, O CO CI CHODZI? :D:D:D JESTEŚ ZŁA NA MNIE? hahaha nieeeee koorwa, no bo o co? :D tak więc - z moim BYŁYM tak było. no właśnie - BYŁYM.

Gość creampie
Mało tego, kiedyś zauważyłem, że na jakiejś grupie społecznościowej flirtuje z wszystkimi chłopakami, Pikantne teksty typu "mmmm powgryzałabym ci się w szyjkę", więcej nie udało mi się zobaczyć... Nie chcę jej rzucać, bo ma 75F, gdzie ja takie drugie cycki znajdę?

Gość daemian
eeee staryy jak ma takie cycki to ja bym nie wybrzydzał baby sa glupie i tak

Gość daemian
grunt zeby kanapki dobre robiła i sdo seksu chetna, do pogadania to masz kumpli

Gość Wyrachowana Suka
To już uzaleznienie.Niedługo będzie tez seks przez FB :classic_cool:

Gość creampie
Ale jak to seks na FB? ;/ Myślisz, że będzie rozkładać nogi swoją postacią w Simsach?

Gość Wyrachowana Suka
Oczywiście ;) I zamiast z Tobą brykac w łóżku będzie wolała przez FB z kimś.

Gość creampie
Eh, problemy związkowe 21 wieku, żebym przez jakiś portal społecznościowy odpuszczał związek.. Pożycz jej trochę swojego wyrachowania, a i odrobiną suczyzmu nie pogardzę.

Gość creampie
75F ;/

Gość creampie
A czy namiętny seks w Sismach powinienem traktować jako zdradę? Widziałem jak w pełni radości i ekscytacji klika w "wohooo" będąc z jakimś simsowym facetem ;/