Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mój chłopak się oszpeca

Mój chłopak chce oszpecić twarz!!

Polecane posty

Witajcie, mój chłopak chce "zainstalować" sobie na twarzy żelastwo. Ma już w brwi, ale chce jeszcze. Jak go poznałam nie miał na twarzy kolczyków.Nie jestem jakiś moher, ale strasznie mi się to nie podoba. Odrzuca i tyle. On twierdzi, ze wygląd nie jest najważniejszy, ze kocha się za coś innego. No OK, jeśli ktoś się starzeje, albo ulega wypadkowi to tak, ale on to robi specjalnie. Do tego chce zrobić sobie jakis badziewny, lamerski tatuaż :o

Gość pomarańczowa1234
Gdzie niby chce sobie to '' zainstalować '' ?

ale tatuaz tez na twarzy? Moim zdaniem to powinni w ogole wyeliminowac, bo teraz w salonie to tak, chce. podpisuje sie nawet specjalne oswiadczenie, ze nie jest sie pijanym itd.. i ze sie go chce. ale potem z biegiem czasu, juz nawet po kilku dniach i juz nawet na drugi dzien, sie bardzo tego zaluje :O

Gość matko jakie to brzydkie
Jak to nie najwazniejszy? Mowi to osoba ktora robi cos ze swoim wygladem by zwrocic na siebie uwage.

on chce sobie wytatuować gałkę oczną na czarno :o:o:o

a kolczyk chce zrobić sobie w zębie :/ nie wiem jak to możliwe :/

On chce na czole wytatuować sobie "jebać policje"

kolczyk ma też w penisie, nie wiem po co mu tyle tego :o ech , mnie namawia żeby wytatuowała sobie motyla na cipce ale ja nie chcę :(

olac podszywy :D No chce zrobić 3 kolczyki w brwi, tatuaż gdzies na karku. Fuuuuj

czarną gałke oczna mozna zrobić specjalnymi szkłami :)

no i tatuaż na łydce, ale taki lamerski :O

"No chce zrobić 3 kolczyki w brwi, " Pfffff.... myślałam, że conajmniej tunel w nosie albo implanty-rogi na czole :P Przecież to tylko kolczyki, zawsze można je wyjąć. A jeśli on tego naprawdę chce, to niestety nic nie zdziałasz. I nie wierzę, że gdybyś Ty bardzo chciała sobie kupić sukienkę w wielbłądy, a Twój facet by stwierdził, że się tym oszpecisz i stanowczo masz tego nie robić, to byś faktycznie jej nei kupiła.

no, ale dla mnie jest to ohydne i lamerskie Sama mam 8 kolczyków, ale w uszach. Kolczyki w brwi nie podobaja mi się i już. Sukienka w wielbłądy to co innego. Nie nosiłabym jej codziennie, a kolczyków on na pewno nie będzie zakładał tylko jak wychodzi z domu :o A taki przystojny chłopak :/

tunel tez chciał zrobić, ale udalo się to wybić z głowy

wiesz, różnica jest taka,ze ja go poznałam z tymi 8 kolczykami i mu pasowało, a ja go poznałam z normalna twarzą. Poza tym on też mi wybiera sukienki i każe beznadziejne wywalać :)

Gość symp hony
Ale gałkę oczną można też wytatuować, niektórzy zamiast soczewek wybierają tatuowanie oka.

tak, wywalam, a raczej daję ciotce do sprzedania w lumpie

Brrr.... aż mnie ciarki przeszły... Cóż, skoro Ty swój wygląd uzależniasz całkowicie od zdania faceta, to niestety nie oznacza, że inni ludzie działają tak samo. Nadal uważam, że facet zrobi jak będzie chciał. Chyba, że jest takim uległym ciapciakiem jak jego dziewczyna, wtedy masz szansę coś ugrać ^^

Łooomatko a co w tym złego, że chce się mieć wpływ na wygląd partnera?! Poza tym powinno mu zależeć, żeby się podobać głównie Tobie, więc nie wiem jakiś okres buntu przechodzi czy co? Tak to jest jak się za młodu jest wielkim buntownikiem i, kolczyk to kolczyk, ale z tatuażem można sobie niezłą krzywdę zrobić... Mam kumpelę- pracownik w dużej firmie- na codzień garsonki, tylko biedna musi w golfie chodzić, bo ma motylki na szyi wytatuowane- z cyklu szaleństwa młodości...

o ja pierdole nie jestem przywiązana do szmat, dlatego jak coś na mnie źle leży to tak wywalam. Sorry, ale nie mam oczu w dupie, żeby widzieć czy wyglądam dobrze czy nie. I tak, nie wyobrażam sobie calowac się z ims kto ma złom na twarzy, bo dla mnie to lamerskie i świadczy o braku stylu.

on nie jest młody, ma 32 lata :o Rozumiem jakby miał 16 :o

Gość aaaveee
I tak, nie wyobrażam sobie calowac się z ims kto ma złom na twarzy, bo dla mnie to lamerskie i świadczy o braku stylu. No to się kurwa z nim rozstań, jaki masz problem. O ja pierdolę, czego od nas oczekujesz? :o

a czego mam oczekiwać, popierdolenia o tym. A jak ktoś mądrzejszy ode mnie i powie jak mogę zmanipulować go by tego nie robił to ślicznie podziękuję

To coś mu się w d... popaprało? W tym wieku to rzeczywiście dziwne... I to nie prawda, że kocha się jedynie za wnętrze- bo jakiś pociąg czy tam pożądanie z wnętrza nie do końca wypływa... A też nie wyobrażam sobie całowania z elementami metalu...

Powiedz, że ogolisz się na łyso- kocha Cię za wnętrze więc pewnie zrozumie... :)

Gość aaaveee
Każdy ma prawo robić sobie kolczyki i tatuaże gdzie tylko mu się zamarzy. Szczególnie, że facet pełnoletni jest nie od wczoraj. :P I albo kochaj go za wnętrze albo faktycznie go zostaw, bo skoro głupie kolczyki to dla Ciebie aż taki problem, to...masakra. :o

Gość aaaveee
No ale chyba w brew go nie całuje, nie? :P