Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do asiuuula207

Czemu facet ma brać kobietę, które miały wielu partnerów?

Polecane posty

prawik, powiem Ci że niezaburzony i niereligijny koleś, to najpierw zalicza byle otwór, a nawet kilka żeby póżniej rozgladnąć sie za bardziej wartościową dziewczyną.

Poza tym Twoi rówieśnicy też będą już "wyrobieni", poza tym podryw ćwiczyli już od młodości, czyli w swojej grupie wiekowej znowu będziesz najmniej interesujący ;)

Moorland, niektórzy z tych prawików są przecież fajni z wyglądu i niegłupi, ale w każdym z nich jest blokada i dziewczyn nie dopuszczą, a racjonalizacje tego będą już potem najróżniejsze. moją the best of jest racjonalizacja Loosera.

Gość do asiuuula207
Na razie jeszcze progresywny jestem. A jak facet jest przy kości, ale sukcesywnie chudnie, po to żeby być szczupłym i mieć szczuplutką dziewczynę to też czasem woli poczekać, aż tą zgrabniutką będzie miał, a nie zadowalać się puszystą.

do asiuuula207 - zapytaj creama, on Ci powie, że fajny, puszysty facet może mieć super atrakcyjną dziewczynę :D

ale ta racjonalizacja też wyśmienita: jak będę szczupły i znajdę szczupłą. :)

Uważam że i kobieta i męzczyzna lepiej jak ma małą ilość partnerów seksualnych. jak bym poznała faceta któy spał juz z 10 kobietami to nie zwiazałabym sie z nim

Gość do asiuuula207
Niektórzy są wrażliwi i nie chcą zaliczać dziewczyn u których na dzień dzisiejszy mają czas niczym substytutów i surogatów. A owszem jakieś blokady w sobie też mam, ale nawet jak miałem szansę u jakiejś ładnej i fajnej (bo miałem) to mnie to blokowało i uważałem, że nie zasługuję na nią i było to dla mnie wręcz krępujące

Gość Kobieta troll autorka
Faceci patrza na wyglad moja droga autorko. Ladne kobiety z reguly maja powodzenie.

Gość do asiuuula207
To akurat nie była moja racjonalizacja, ale ja widzę po sobie, że jestem progresywny i z wiekiem wyglądam coraz lepiej, język też mam coraz bardziej "wyszczekany".

Po pierwsze, żadna się nie przyzna, że miała wielu (ciekawe czemu skoro macie swoje... 'potrzeby' :D). Po drugie, kobieta nie zauważyła by WŁAŚCIWEGO mężczyzny nawet gdyby ten kopnął ją w tyłek. Do 25 roku życia jest wyścig co do liczby facetów przed którymi rozłoży się nogi. Liczy się fajność. Jesteś fajny - mam kisiel w majtkach. Nie jesteś fajny - zostańmy przyjaciółmi. Ok. 25 roku życia następuje lekkie otrzeźwienie (krótkie) albowiem w tym wieku im lepszą ma jazdę w łóżku tym bardziej skłonna pomyśleć, że to "ten jedyny" a, że wiek już poważny to i motywacja co do dymania inna bo 'trzeba' w poważnym związku być. Moja rada - do związku szukaj sobie 18-22 lata. Reszta tylko do łózka a po wszystkim kopa w tyłek i za drzwi. Punkt dla ciebie jeśli wszystko rozegra się u niej. END OF LINE

Gość do asiuuula207
njunnujn, skąd u Ciebie ta awersja do prawiczków?

Gość wstydu nie brak
Powiedział Darker, prawiczek. Świat by się nie posuwał (do przodu), gdyby jechano tylko na teoriach.

do przeterminowanych prawiczków, skąd? atakują kobiety więc nie budzą mojej sympatii.

Gość Chcesz miec brzydka babe?
Dlaczego kobiety maja nie miec wielu partnerow? Jak ktos ma cos pod kopula to nie patrzy na te blonke dziewicza lub ilu to kobieta miala partnerow.

Gość do asiuuula207
njunnujn, nie każdy obraża kobiety. Ja mogę np. szanować przyjaciółkę, która miała wielu partnerów. Chcesz miec brzydka babe?, dodaj że nie liczy się również to, że kobieta robiła to za pieniądze, zdradzała, robiła obcym lody w toaletach itp. Przeszłość mówi wiele o człowieku

im chodzi o to, ze ze wzgledu na to, ze sa prawiczkami czuja sie gorsi... prawiczek przy niedziewicy czuje sie niedowartosciowany...wiec wmawia wszystkim, ze nie szuka gorszej laski...bo jemu sie wydaje, ze jak ona z kims spala to jest pusta i daje na prawo i lewo:) jakas wymowke musza znalezc:P wina lezy w calym swiecie tylko nie w nich samych:)

jedynym prawiczkiem, który tu nie obraża kobiet jest BLE BLE ale on wiosny nie czyni, miej pretensje do kolegów w nieszczęściu, jaką reputację zrobili starym prawikom.

Gość do asiuuula207
Nie uważam takiej za pustej, nie szukam też dziewicy, ale niech dziewczyna po wielu partnerach wiąże się z facetem co też miał wiele kobiet

Gość do asiuuula207
Po prostu przeszłość kobieta mogłaby być dla mnie bolesna. Ja lubię jak dziewczyna jest taka niewinna, dziewczęca, urocza, słodka, rezolutna

ze skrajnosci w skrajnosc:) to ze kobieta nie jest dziewica nie znaczy, ze robi lody po kiblach w dyskotece, ok???

no nie znaczy, ale skąd oni mają wiedzieć, że nie miała mnóstwa partnerów i nie chce się przyznać? Przecież zawsze jest się "tym drugim" :P

Gość do asiuuula207
Jak kobieta miała 2-3 partnerów w związkach to mi to nie przeszkadza, ale wielu partnerów i przygody, zdrady, seks bez związku, seks za kasę - tym rzeczom mówiłem, mówię i będę mówił nie. Z wiekiem staję się coraz fajniejszy, wymagania co do partnerki nie maleją

a przynajmniej napiszcie ten manifest raz a nie że codziennie to samo ględzicie, jakby to kogo obchodziło...

ona tez moze byc ta druga...w wieku 25 lat jak autor to czesto niestety nawet trzecią lub czwartą... jak to jest? prawiczek na serio woli dziewice niz doswiadczoną?

zastanawiam się teraz ilu kobietom przeszkadza, że nie były tymi "pierwszymi"...hmm. Ja byłam chyba trochę zazdrosna...