Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 22latkaaa

Czy 22 latka nie jest za młoda na ciążę?

Polecane posty

Gość 22latkaaa

Jak wyżej...

Gość słodkiMisioPysio
właściwie to fizjologicznie zaczyna się już robić na nią za stara

Gość 22latkaaa
Jak to?

Gość Xivus
mi się wydaje że o wiele za młoda może dlatego że w mojej rodzinie rodzą 31-35 latki

Gość Bogna .
biologicznie idealny wiek to 18 - 22, więc jest dobrze :) Wtedy jest największa szansa że dziecko urodzi się zdrowe.

Gość uziomN
moim zdaniem, psychicznie jeszcze nie jest przygotowana, urodzi i dzieciaka zostawi u babci i będzie chciała poszaleć na dyskotrzaskach aby nie tracić młodych lat

Gość turkusek20
Myślę że nie :D

Gość 22latkaaa
Ja od miesiąca mam 22 lata i czuję się starą panną.Mam faceta (30l) i on mi mówi,że jestem za młoda na ciążę...

Gość przecież to zalezy od dziewczy
dlaczego zaraz ma zostawic i iść na dyskoteki? rozumiem ze WSZYSTKIE dziewczyny chodzą po klubach? To chyba ja i większość moich znajomych to zjawisko paranormalne bo ostatni raz w klubie byłam mając 19 lat i to tylko dlatego że inna znajoma robiła tam urodziny, wcześniej byłam kilka razy zaledwie. Nie lubię, nie ciągnie mnie do tego - dla mnie życie towarzyskie to miłe spędzanie czasu ze znajomymi, rozmawiając, robiąc razem rzeczy które lubimy. Nie robię w życiu nic w czym dziecko by mi przeszkodziło - 25 lat, jeszcze dziecka brak z powodu braku odpowiedniego faceta ;) Mam koleżanki z dziećmi i bez, niektóre mają już kilkulatki - ŻADNA z moich koleżanek nie podrzuca dziecka, każda radzi sobie jakoś sama z facetem/mężem. gdzieś tam oczywiście spotkałam się z pustymi małolatami, ale osobiście z takimi się nie zadaje. Aha no i te które miały pokończyć studia pokończyła nawet mając dziecko, te które chciały pracować to pracują mając dziecko... spędzać czas też spędzamy nadal razem jak mamy chęć i jest normalnie. Dzieci znajomych towarzyszą nam bardzo często wg mnie wiek nie jest żadną przeszkodą jeśli dziewczyna chce i może mieć dziecko ( może na zasadzie jej sytuacja życiowa pozwala na to)

Gość przecież to zalezy od dziewczy
Może facet po prostu jeszcze nie chce, może jeszcze nie jest pewny Ciebie, może faktycznie uważa że akurat Ty jeszcze nie dojrzałaś? Nie ma co się spinać, jak Ty chcesz i czujesz się gotowa to tak z nim pogadaj, ale spokojnie bo może nie chce Cie czymś urazić. Stara nie jesteś więc jak poczekasz też nic się nie stanie ;)

Gość Miliana23
ja myślę ze to za wczesnie patrzać na dzisiejsze czasy

Gość 22latkaaa
A może po prostu włożę jego spermę na palcach do środka?

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxx
Ale tu głupoty ktoś napisał dobre :D Przecież bardzo młode 18-22 latki gdzie 18-21 latki to nastolatki , nie mogą mieć dobrego czasu na dziecko , właśnie w tym młodym wieku jest dużo uszkodzeń dziecka , możecie przeczytać w internecie :) Najlepiej urodzić dziecko jak się ma 25-35 lat

Gość DagaBezPodszywów
słodkiMisioPysio 2012.06.19 właściwie to fizjologicznie zaczyna się już robić na nią za stara X Ty chory jesteś debilu :D!Skąd ta informacja?Kobiecie zegar zaczyna tykać po 35 rż sprawdź sobie w internecie :) 22 lata to o wiele za młodo na dziecko

Gość pospolity Polak
najlepiej dla kobiety żeby się wybawiła a potem miała dziecko , w końcu ona też ma swoje życie ;d dobry wiek 24-40 lat

Gość gość
jest o wiele za młoda na ciążę niech poczeka chodziarz 2 lata

Gość gość
Odpowiedni wiek na dziecko

Gość gość
22-26 lat to najlepszy wiek na ciążę!

Gość gość
JA pierwsze urodziłam majac 23 lata i on dzis ma 20 lat, młodsze ma 13 i 12 lat a ja 43 i wydaje mi sie ze juz jestem bardzo stara, nie mam czasami już siły i cierpliwosci do nich , nie wyobrazam sobie miec maleńkich dzieci w wieku 40 lat

Gość gość
jest za młoda psychicznie ale biologicznie ma dobry czas

Gość gość
Mi się 22 latki kojarzą z młodziutkimi dziewojami a nie z maciorami z wózkiem :P Za młoda

Gość gość
rypsa miała 20 jak perwszego bachorA RODZIŁA

Gość Emama
Dnia 19.06.2012 o 18:55, Gość słodkiMisioPysio napisał:

właściwie to fizjologicznie zaczyna się już robić na nią za stara

Kto pieprzu takie głupoty?Za stara się robi po 30 r.ż na ciąże. Biologicznie 22 latka jest młodziutka, i ma sporo czasu na dziecko. 

Gość Emama

Dziewczyny szybko chcą być dorosłe😕 mam córkę 21 latke, jej chłopak nalega na dziecko, dlatego szukam wątków na ten temat, bo nie wiem jak jej pomóc 🤷‍♀️ Ale to co tu czytań to jedna wielja kupa prymitywizmu i nieprawdy.....Dziewczyna rzeczywiście jest za młoda, mając 22,to dalej dziewczyna.Jak miałam tyle też uważałam się za kobietę bo skoczyła wcześniej szkole, pracowałam, ale nadal byłam młodą dziewczyna.A płodność jest dobra po 20 r. Życia i najlepsza do 25 lat a nie 22,kto takie pierdy pisze i postarza dorosłe dziewczyny? Czytać się nie da. A dziewczynom dam radę, cieszcie się życiem i piękna młodościa, 22 czy 21 to naprawdę młoda dziewczyna, nie spieszcie się i nie dajcie wmówić że jesteście już dorosłe i gotowe.