Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spero123

DUŻY BRZUCH W PIERWSZYCH DNIACH CIĄŻY

Polecane posty

Gość spero123

Witam, Być może jest to kolejny post na ten temat ale nie mogę się doszukać. Wszędzie piszą kobitki o 6-8 tygodniu czyli 2 razy dalej ode mnie... Z moich obliczeń wynika, że jestem w 3-4 tc. Test robiłam na początku zeszłego tygodnia kilka dni po planowanym terminie @ i wyszedł pozytywny. Niepokojącym objawem jest mój wielki brzuch, wygląda jakbym była w 3mcu. Jest wzdęty, gdy siedzę jest miękki jakby fałda tłuszczowa, gdy stoję jest twardawy. Martwię się, proszę o konkretną wypowiedź... Pozdrawiam

Gość kubeczkowa mama
ja jak mi sie okres spoznial, a zawsze puchlam na niego jak babka tzn brzuch, zrobilam test, wyszly 2 krechy i brzuch nawet o cm sie nie zmiejszył, od razu bylo widac ze w ciazy jestem ;)

Gość miałam tak samo
zwłaszcza w 3 ciąży, w 11 tc miałam już 80 cm w pasie:O nie przejmuj się tym, bo widocznie też jesteś "takiej urody" w ciąży;)

Gość spero83
Martwię się bardzo. Naczytałam się i nasłuchałam, że wody się zbierają, że zatory jakieś... Moja przyjaciółka zaszła w ciążę w styczniu. Wyjątkowo szybko urósł jej brzuszek ale była u lekarza w marcu, stwierdzono 8 tygodniową ciążę w dodatku bliźniaczą i wszystko ok. Tydzień później na USG wyszły martwe płody ale martwe od 5 tygodni a brzuch rósł, rozwarcie było...2 dni później diagnoza potwierdzona i maluszków nie ma... Suma sumarum jutro mam wizytę u lekarza, muszę być pewna że jest dobrze wszystko bo oszaleję. pozdrawiam koleżanki