Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wykolejona

Co potrafią Wasze 4-miesięczne bobasy???

Polecane posty

moję dziecię już umie: -przewracac się na bok -głośno gaworzyc -głośno zaczyna się śmiec -wkłada nóżki do buzi -wyciąga rączeke żeby złapac jakiś przedmiot A Wasze dzieci co potrafią? :)

Gość ciacho------09987
gówno umie

Gość dorka dorka dorka
fikołki

Gość 12-098
a co może umieć takie dziecko? to samo co twoje. też mi umiejętność przewracać się na bok. Pochwalisz się jak w wieku 4 lat bedzie władać biegle trzema językami.

Gość cera naczynkowa
zesrać się, i obrzygać. a i jeszcze wyje po nocach

Gość koziołek matołek na dzikim
gwizdac, drapac sie po tyłku, sikac na stojąco :D

Gość aswwwww
kupe robi śliczna;d

ludzie wyluzoojcie po co tyle zlosliwosci :D moja tez robi to co Twoje dziecko:) i potrafi pluc smoczkiem na odleglosc jak sie wkurzy:D smieje sie calymi dniami, na glos tez :) i rozumiem Twoja radosc bo ja tez jestem przeszczesliwa z kazdego nowego aguuuuu:D

Gość janaminutke
Moj Maximilian ma 3,5 miesiaca a urodzil sie w 36 tygodniu.Trzyma sztywno glowke w kazdej pozycji dozwolonej maluchowi,lapie za moje palce i podciaga sie do siadu,z 5 razy przewrocil sie z brzuszka na plecki ale to chyba byl przypadek,na boczki sie obraca,nie bardzo potrafi zlapac grzechotke a jak juz ja ma to strach,ze walnie sie mocno w glowe,gaworzy i przy dobrym humorze juz slychac glosny smiech.Noce od narodzin przesypia mi ladnie(odpukac w niemalowane)budzil sie tylko na karmienie.Teraz od czerech nocy usypia ok 21 a budzi sie ok 6-tej.Ale pierwsze 8 tygodni to byl koszmar od rana do wieczora placz i noszenie na rekach,praktycznie nie spal w dzien wcale.Do dzis jest takim niespokojnym dzieciaczkiem,porobione ma wszystkie badania i jest wszystko ok,niespokojny duszek w niem siedzi i juz.Pozdrawiam serdecznie