Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkorżetka

nie lubie jak ludzie chwala sie kasa wiedzac ze jestem biedna!!

Polecane posty

Gość lowpedsss
białaczka rozwija się w miejscach o dużej migracji ludzi np.

Gość hgg
skądześ to wytrzasnął? poczytaj sobie o powstawianiu chorób nowotworowych bo informacje masz chyba z paramedycznych źródeł

Gość dumam i dumam
Powiem wam jak to jest bo i z takimi i z takimi ludzmi muszę żyć. Typ 1 ja to mam iphona i mac booka. I one są takie kurwa zajebiste. Najlepsze na świecie. Typ 2 jakie fajne pokaż jak to działa. Chciała bym takie mieć. Dam ci dupy jak kupisz mi jeansy. Typ 3 musiał ukraść ni huja się legalnie nie dorobił. Wszystko jest złe. I do dupy Typ 4 nie mam kasy panie dej zniżke bo ja biedny jestem i na wszystkim 2 pln zniżki. Mój typ. Udowadniam że od iphona miałem zawsze lepsze telefony za 1/2 /1/3 wartości. Że miałem touch pro jak ich ipad jeszcze nie powstał i miałem na tym skpa itd a skype na iponie ma moze 4 lata. Że miałem tablet już 10 lat temu. I do dziś mam tablety typu conwertable. A nie ipady które do niczego się nie nadają. I taki mój typ najbardziej ludzi wkurwia. I nikt mnie nie znosi i nie lubi. Bo mam rację. No ni chuja nie poradzę ale w elektronice i agd mam rację. Nie znam się na fryzurach czy uj wie czym. Ale znam się niemal na każdej elektronice a ta dziś jest niemal we wszystkim. I nie chwalę się tym że się znam czy coś. Tylko np rozmawiaja 2 babki na uczelni i wszystko słychać. I że ona nie wie co to może być mówie że to i to i od razu zjeba i nie podsłuchuj. TO KURWO NIE MÓW KOŁO MNIE. Dostałaś za darmo odpowiedz to jeszcze powinnaś podziękować. A jak ktoś ci się już pyta a a ty mówisz mu że to pewnie będzie to i to a nie możesz się dziś zabrać i że niech podjedzie to tego i tego to podem zjeba że wiedziałeś i nie zrobiłeś........ Ostatni podobny typ to typ normalny czyli normalnie się ubierający normalnie żyjący nie wyrużniający się. Takiemu dopierolą bo jaką to on ma pracę i powinien mieć willę a nie takie małe mieszkanko. A to polska właśnie..:)

Gość lowpedsss
albo dostaniesz malarii, a to może spowodować chłoniaka jak masz Epsteina-Barra a na pewno masz bo 90 % ludzi ma

Gość lowpedsss
akurat wirusy powodują raka jest to jedna z głównych przyczyn

Gość Niebiessskoooka,,
lowpedss mieszkasz w popegerowskiej wsi? Takie bzdury musi wypisywac wyjatkowo ograniczona umysłowo i prostacka osoba:D Załoze sie ze nie masz wyzszego wyksztalcenia niz zawodowe/podstawowe

Gość hgg
psikus, wyobraz sobie że nowotwory mają zupełnie inną genezę chyba ze słuchać maxa klauda który nowotwory leczy witaminą C i lewatywą

Gość lowpedsss
mam wyższe ha ha ha

Gość była kotka74
laptop za 10 kola......komus sie chyba zera pojebaly

Gość była kotka74
hgg...... a moze masz uczulenie na slonce , jak ja a nie na wode

Gość lowpedsss
rak szyjki macicy wirus hpv rak gardła wirus hpv białaczka może być spowodowana wirusem białaczki wirus opryszczki powoduje rozmaite nowotwory Bakteria helicobacter rak żołaka wirus hcv i hbv rak wątroby

Gość Niebiessskoooka,,
cieszysz sie ze swojego prostactwa i glupoty?:D Cieszymy sie wszyscy

Gość hgg
ja mam za 8tys i nie widzę w tym nic nadzwyczajnego. I tak, mam iphona, przywiozłam ze stanów. I tak, chwalę się, ale śmiać mi się z was chce, kiedy nazywacie mnie snobem ;p sami prowokujecie

Gość hgg
wirusy nie powodują raka! mogą mieć działanie onkogenne, ale mieszacie pojęcia

Gość lowpedsss
wirus Epsteina Barr Wirus ten posiada potencjał onkogenny: odpowiada za endemiczną postać chłoniaka w Afryce Równikowej (chłoniak Burkitta) oraz rakiem jamy nosowo-gardłowej.

Gość hgg
hgg...... a moze masz uczulenie na slonce , jak ja a nie na wode na słońce raczej nie, bo opalam się normalnie, a tylko w chorwacji i tylko po zanurzeniu cała byłam w krostkach

Gość lowpedsss
jak mają działanie onkogenne to powodują, wystarczy dodatkowy czynnik, wiek ,picie, palenie, brak witamin, czynniki srodowiskowe ,uszkodzone geny

Gość dumam i dumam
Nowotwory powstają każdego dnia. Tylko ze mechanizmy obronne je wyłapują. Wystarczy osłabienie jednego by powstał. Wiec idąc tą drogą Jeśli nie będziesz wpierdalał marchewki dostaniesz nowotworu Jeśli nie będziesz wchodził na słońce dostaniesz nowotworu. itd I odwrotnie Jeśli będziesz siedział na słońcu zniszczysz naskurek i dostaniesz nowotworu Jeśli za dużo wpierdolisz marchewki lub np kwasów omega 3 będziesz pomarańczowy i tez dostaniesz nowotworu.. Wszystko z umiarem ludzie + okresowe badania co 5 lat i dożyjecie 80. Trzeba tylko raz na te 5 lat dać dupę, żołądek itd do przebadania. Proste prawda ?? A że każdy się boi i że to kosztuje no cóż...

Gość lowpedsss
weż się dokształć niebieskooka a nie pierdol jak się nie znasz

Gość hgg
ot tak się kończy szukanie mądrości medycznych z wikipedii przy zerowej wiedzy ;)

Gość dumam i dumam
Mac book air nowy stoi w polsce 14 tyś Proponuje porównać do x230T za ok 5 tyś Tj tabletu i laptopa w jednym który z dodatkową baterią wytrzyma cały dzień. Z gps, 3g, wi fi, mimo, wi max i dyskiem ssd. Ale reklama robi swoje. No ale co ja będę pisał i tak sie znajdzie ktoś w stylu wymądrzasz się trzeba ci dojebać. Bo większość społeczeństwa to debile. A jak nie mają czym to dojebią ortografią.

Gość hgg
a potem przychodzi do mnie pacjent i próbuje mi mówić jak mam go leczyć. Bo przecież on czyta artykuły medyczne. W wikipedii i pozjadał wszystkie rozumy. A nie rozróżnia działania onkogennego od działania wirusów i ich roli w mutacjach

Gość była kotka74
tylko w Chorwacji tak masz ??????????

Gość lowpedsss
no akurat mam w rodzinie raka spowodowanego wirusem, sama masz zerową wiedzę, poza tym czerniak też lubi ludzi którzy spędzają wczasy na egzotycznych plażach

Gość hgg
tylko w chorwacji, byłam raz, więcej nie pojechałam, na innych plażach problemów nie było

Gość hgg
"no akurat mam w rodzinie raka spowodowanego wirusem" żaden lekarz nie powie że wirus spowodował nowotwór, może powiedzieć jedynie że w PEWNYM STOPNIU przyczynił się do jego rozwoju, co najwyżej to przyśpieszył.

Gość lowpedsss
nie jeden pacjent lepiej wiedział co mu jest od lekarza ignoranta

Gość dumam i dumam
No i po huj gadasz o tych mutacjach jak tak: Połowa kobiet się okresowo głodzi. Więc nie ma skł min koniecznych do atp i do procesów spalania protookogenów. A 90% kafe nie wychodzi na pole. Więc nie ma wit A i D. Pewnie z 30% wpiepsza paznokcie i zatruwa org ołowiem. Cały czas jesteśmy poddawani promieniowaniu. Czy to radiowemu czy elektromagnetycznemu z kompa np teraz. Jednym słowem badaj się jak często możesz i tyle. Gastroskopia + piersi + cipa + kolanoskopia + patrzenie czy jakiś pieprz nie rośnie to ok 1 tyś na 5 lat. Proste ?? Rak na wątrobie, trzustce i nerkach jest dość rzadki.

Gość była kotka74
na słońce raczej nie, bo opalam się normalnie, a tylko w chorwacji i tylko po zanurzeniu cała byłam w krostkach........ja mam obok siebie 3 jeziora ...ale tylko jak sie w jednym wykapie to masakra jak by mnie pokrzywa pochlastali.......w jeziorku glony ..w Chorwacji hmm koralowce wywoluja uczulenie ... bo tam nie mialam w Hiszpanie i Wloszech tez nie

Gość lowpedsss
powiedz co to za różnica dla chorego? Na pewno mutacja to skomplikowany proces ale co z tego?