Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LizVicious

Ocencie moja suknie ;)

Polecane posty

Gość hthhhhhhhhhhhh
Autorko, widać,że jesteś postawną kobietką, ale zgrabną z tego co widać. W tej sukni za dużo się dzieje, jakieś fruwające szmaty na dole. Damascenka ma rację, wyglądasz w niej dużo. Wydaje mi się ,że głównie ze względu na dekolt serduszko. Masz spory biust i taki dekolt nie wygląda elegancko tylko prowokacyjnie...Postaraj się znaleźć suknię która podkreśli Twoje walory

Gość hthhhhhhhhhhhh
zwyczajnie uważaj,żeby nie osiągnąć efektu Joanny Liszowskiej, która tragicznie dobrała suknie....

Gość Sama nie wiem...
Ewentualnie może być :-) :classic_cool:

Gość dpowiedź....
jestem zdania jak wyżej , suknia nie dla Ciebie, powinnaś jeszcze poszukać.

Gość samotna mamaaaaa
a mi sie podoba, bardzo ladnie wlasnie uklada sie na gorze, sliczny dekold! Masz piersi, wiec ta gora jest idealna. Faktycznie pomyslalabym nad dolem, troszke za duzo tych falban.

Gość hthhhhhhhhhhhh
dekolt serduszko jest do powiększenia piersi a nie eksponowania wulgarnie dużego biustu. Fakt jak się ma ładny i duży biust warto go pokazać, ale nie tak. Przecież jak ktoś ma ładne nogi to nie pójdzie do Kościoła w mini....nie trzeba wszystkiego tak ostentacyjnie pokazywać. Jeśli jednak autorka upiera się na serduszko to bardziej dopasowane, to widać,że jest za małe do jej biustu...i efekt Liszowskiej murowany

Gość Suknia ładna
ale nie dla ciebie, szukaj dalej.Może przymierz suknie z dołem nie mającym falban.

Gość iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiijl;uf
podoba mi sie. jest piekna.

Gość iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiijl;uf
a mi sie podoba bardzo. fantastyczna suknia

Gość LizVicious
Nie biore slubu w kosciele, dziekuje za uwagi :) zalezalo mi na sukni, która nie bedzie potwornie ciezka na dole, ale tez nie taka typu totalnie skromna. :)

Gość hthhhhhhhhhhhh
Autorko, za to zrobiło się na górze niesamowicie ciężko. ie musisz brać słubu w Kościele,żeby wyglądać elegancko. Spójrz na siebie krytycznym okiem. Sukienka sprawia,że tracisz proporcje "góra" za mocno bije po oczach. Suknia to Twój wybór, ale skoro się uparłaś,że ta to nie ma sensu pytać, nikt cię nie przekona,że w innej wyglądałabyś lepiej ;)

Gość ciekaweeeeeee
też uważam ze to suknia nie dla Ciebie, ten dekolt jest delikatnie mówiąc nieapetyczny, wzbudził we mnie niesmak, reszta ujdzie

Gość SaraM
a ktos z tym wozkiem po co sie ladowal do salonu? ;/

Gość micccccro
a mi się podoba, nie widze w tej sukni czy w Twoim wglądzie nic niestosownego. Fajnie że suknia podkreśla figurę i piersi.

Gość sukc
ja uważam, że duzo lepiej w tej sukni wygladalabys gdyby suknia miala ramiczka, bo naprawde taka szeroka sie na gorze wydajesz. Ale nie ramiczka doszyte do tego co jest tylko tak skrojone by tworzyly calosc. I dekolt w V. Bedzie duzo lepiej.

Gość LizVicious
Oooo tak byloby fajnie... i tak zamierzam przerobic te kiecke :)

Gość a czemu mi sie
zdjęcia mi się nie ładuja czemu :(

Gość ślubująca 2012
Możesz jeszcze raz wysłać linki? mam problem z otwarciem strony.

Gość dfdfdffdffffpfpf
mnie sie tez nie otwieraja a chetnie bym zobaczyla

fajna ale uwazam ze ramiaczka by sie przydaly ;) wszytskiego dobrego na nowej drodze zycia ;D

Gość LizVicious
lepszy stanik and we're laughing :) no i chce eby gorset lepiej podkreslil talie, bo talie mam wezsza, ta suknia to z wieszaka wiec nie lezy idealnie

Myślę, że do twoich walorów lepsza będzie suknia z bardziej zabudowaną górą (np.prosty gorset), mocniej ściśnięta w talii, by ją podkreślić i z prostszym dołem (bo cię niepotrzebnie powiększa).

Gość niee jakos nieeeee
musze przyznac, ze gora jest za duza. wyglada na to, ze ta suknia jest za duza na ciebie? jakos nie za bardzo masz ksztalty wiec wydaje mi sie ze twoja suknia powinna byc bardziej prosta gdybys byla mniejsza mysle, ze suknia by ci pasowala

Gość LizVicious
Jest o rozmiar za duza niestety... ja nie chce prostej sukienki, nie podobaja mi sie te modne dzisiaj skromne sukienczyny, tym bardziej ze wesele jest metalowe i z jajem :) Te proste kiecki kojarza mi sie z kawiorem i kwintetem smyczkowym :(