Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo zmartwiona

jesli mozecie, to zajrzyjcie tu, bo naprawde mam problem, moze ktoras z was mnie

Polecane posty

Gość bardzo zmartwiona

Witam Mam 17 lat i jeszcze nie wspolzylam z moim chlopakiem, jednak 7.06 uprawialismy petting i jego sperma wytrysnela mi na udo...wytaram dokladnie chusteczka, po czym po jakis 15 min poszlam do lazienki sie wysikac i przy okzji zmoczylam papier toaletowy woda i wytarlam jeszcze raz udo, ale niestety zapomnialam sie i wytarlam tez ta sama chusteczka moje wargo sromowe. ostatnia miesiaczke mialam 23.05 a cykle mam ok 24-25 dni. czy jest prawdopodobienstwo, ze moglam zajsc w ciaze?okres spoznia mi sie dwa dni, ale dodam, ze w ostatnim miesiacu mialam duzo stresu zwiazanego ze szkola...a teraz zauwazylam taki zoltawy sluz na majtkach

Gość kasienka1339
Mialas duzo stresu bo nie chodzilas na biologie....czy Ty aby napewno wiesz jak sie zachodzi w ciaze?

Gość bejbidontstaap
niee szansę są raczej zerowe

Gość bejbidontstaap
@kasienka1339 jeśli dziewczyna się martwi o takie coś to nawet banalne i śmieszne rzeczy sprawiaja że można w to uwierzyć

Gość bardzo zmartwiona
@bejbidontstaap dziekuje, ze chociaz Ty mnie rozumiesz, wiem, ze moze zadaje dziecinne pytania, ale naprawde sie wystraszylam..mam nadzieje, ze masz racje i nie jestem w ciazy

Gość hyhy
nie jestes w ciazy na 100%, nie martw sie a okres spoznia sie bo jestes w stresie

Gość kasienka1339
Martwi sie bo nie wie. Nie wie bo sie nie interesuje, a pozniej sa niechciane ciaze. To tyle z mojej strony

Gość bardzo zmartwiona
dziekuje za odpowiedzi, pocieszyliscie mnie:D mam nadzieje, ze okres niebawem przyjdzie:D

Gość bejbidontstaap
martwi się bo nie chciałaby mieć dziecka! a petting mając 17 lat to norma... ! Ja generalnie kiedy bałam się że jestem w ciąży to w moment uroiły mi się wszystkie objawy ciąży ze strachu także rozumiem ją, że się boi... w ciąży nie jesteś:)

Gość bardzo zmartwiona
@bejbidontstaap ahhh no dokladnie, okres spoznia mi sie 2 dni, a ja w glowie mam nie wiadomo co... dziekuje, za zrozumienie i pocieszenie:)

Gość hyhy
to tak jak ja, mawet mialam mdlosci i lekko wypukly brzuch :-) haha nie martw sie ale musialas rozmyslac czy w ciazy jestes czy nie skoro podtarlas sie tym samym papierkiem :-) na nastepny raz pamietaj zeby byc bardziej ostrozna i jak dostaniesz okres to napisz nam tu zaraz ( cos czuje ze za 2 dni dostaniesz :-))

Gość bejbidontstaap
spoko;P znam ten ból.. Kochałam się w piątek z chłopakiem i oboje wiemy że wszystko jest ok były to moje dni nie płodnew + antykoncepcja, ale ja i tak mam schizy;p Nie daje mi to spokoju. idę jutro do gina żeby się upewnić bo zwariuję, a mój chłopak się ze mnie śmieje bo jest pewny, że nie jestem w ciąży.

Gość bardzo zmartwiona
@hyhy jeszcze na dodatek przeczytalam, ze pierwszym objawem ciazy jest czeste latanie do lazienki, to jak mysle o tym wszystki to chodze co 10 min, ale np ja jestem w szkole i mysle o czym innym to te 7-8h nawet wytrzymam bed sikania..wiec to pewnie moj mozg juz płata mi figle...:D no fakt, nie myslalm o tym, zrobilam to jakos tak odruchowo... ojj nastepnym razem bede o wiele bardziej ostrozna:D hehe mam nadzieje, ze masz racje, ze dostane:* oczywiscie, ze napisze:D

Gość bardzo zmartwiona
@bejbidontstaap to widze, ze naprawde nie tylko ja mam od razu schizy w glowie:D Ty tez nie martw sie, na pewno nie jestes w ciazy:D moj chlopak tak samo, mowi mi ze to przez stres jaki mam w szkole i zmeczenie, bo klade sie ok 2 w nocy spac a wstaje przed 6..:(

Latanie do kibelka tak ale nie w 4 czy 5 tyg ciąży kiedy kobiety zazwyczaj dowiadują się o niej. :S To częste sikanie powoduje macica która się rozszerza/rozciąga. Ja dopiero częste siu siu zauważyłam ok 9 tygodnia. :S Nikt mi nie wciśnie że 2 tyg po zapłodnieniu lata się siku częściej niż zwykle.

Gość bejbidontstaap
no ja mam dokładnie tak samo śpię po 2/3 godziny;/ W szkole kiedy o tym nie myślę nie mam objawów, a kiedy mi się przypomni od razu brzuch zaczyna mnie boleć i mam zgagę... Zdaje sobie sprawę z tego, że nawet jeśli byłabym w ciąży to na pewno nie miałabym pierwszych objawów po dwóch dniach ale te myśli już mnie tak doluja że zaczynam sobie myśleć " a moje jednak jestem..." Poszłam dziś na spontanie zarejestrować się do gina, a jutro tzn. dziś o 17 mam nadzieję, że będę już spokojna...

Gość bardzo zmartwiona
@bejbidontstaap no to mamy tak samo, obie mamy jakies niepotrzebne urojenia... ehh ja tak samo, jak jestem w domu, jesli zapomne na chwile o tym, to zaraz w mojej glowie jest mysl"boze, jak jestem naprawde w ciazy, to co wtedy" i rozne takiego typu mysli... jak wrocisz od gina, to daj znac, co powiedzial, trzymam kciuki, zeby bylo wszystko ok:D

Gość bejbidontstaap
ok napisze... ;d a Ty się więcej nie martw, bo na pewno nie jesteś :) (wiem wiem tak się tylko mówi) Kurdee jak sobie pomyśle, że miałabym być teraz matką to chyba bym umarła.. Co prawda kiedy już bym urodziła miałabym skończone 20 lat, ale nie nie nie chce, nie chce. Za wcześnie..

Gość może_szczęśliwa
Czy jest tu jeszcze ktoś, kto pomoże następnej (ciut starszej) niedoświadczonej panience? :)

Gość bardzo zmartwiona
ahh no sprobuje o tym nie myslec i nie martwic sie nie martw sei, nie bedziesz matka, zobaczysz, wszystko bedzie dobrze, maluszka bedziesz miala dopiero za kilka lat, jak bedziesz tego chciala:D

Gość bardzo zmartwiona
@może_szczęśliwa a o co chodzi? moze ja nie pomoge, alee ktos inny da rade pomoc:D

Gość bejbidontstaap
musi być dobrze i mam nadzieję, że będzie dobrze tylko te schizy;// nawet teraz mam zgagę;/, a zgaga jest objawem ciąży;/

Gość bardzo zmartwiona
bedzie dobrze, musimy byc dobrej mysli, bo obie zglupiejemy w koncu...:/ a ja znowu przed chwila bylam w ubikacji...nie martw sie to tylko dziwne glupie schizy

Gość ar
NIE BÓJCIE SIĘ NIE JESTEŚCIE W CIĄŻY

Gość bejbidontstaap
noo wyobraź sobie, że wcześniej nie wiedziałam, że zgaga jest jednym z objawów ciąży, ale w sobotę zpanikowana przecztałam o tym i co? od razu zgagę mam, która mnie do dzisiaj trzyma... Nie ogarniam dlaczego tak się dzieje.. to jest jakieś chore żeby sobie tak wkręcać... ;/

Gość bardzo zmartwiona
a ja nie wiedzialam, ze czeste oddawanie jest objawem ciazy, az do wczoraj...bo wczaraj pol dnia jak glupia czytalam o objawach ciazy, a w ten sposob tylko sie nakrecilam na to wszystko...jeszcze gdzies przeczytalam, ze bol piersi tez jest objawem ciazy...aa cycki bola mnie juz chyba od tamtego wtorku...ale to mam nadzieje przed okresem

Gość może_szczęśliwa
Więc mówiąc krótko jest tak: z moim mężczyzną uprawiam seks bez zabezpieczenia od wielu miesięcy. W ostatnim miesiącu również. Mam nieregularne cykle więc trudno coś stwierdzić (zazwyczaj ok 30-32 dni, ale ostatnio 24, a teraz już jest 36 d.c.). Zrobiłam przedwczoraj test i wyszedł negatywny. Obserwuję śluz: od półtora tyg. jest biało-żółtawy, gęsty. Co by Wam przyszło do glowy?

Gość bardzo zmartwiona
trudno jest powiedziesz, wiesz ja sie za bardzo na tym nie znam, ale odkąd zaczelam panikowac, to rowniez zaczelam obserwowac sluz i moj jest tez wlasnie taki biały albo zołty i gesty...

Gość bejbidontstaap
na bank piersi Cie bolą na okres:) No ja już też chyba cały internet przekopałam w poszukiwaniu informacji o objawach... No i oczywiście wszystko się zaczęło zgadzać. Tak się nakręcamy i nakręcamy a potem skutek jest to, że opóźnia nam się okres, bo się nie potrzebnie martwimy... Ale powiem Ci, mimo tego, że mój chłopak mnie zapewnia, że jest wszystko wporzadku nie potrafię się uspokoić i myśleć o czymś innym... czasami mi się wydaje że ja bez seksu mogę żyć do końca, bo jak ja mam wtedy się schizować to ja dziękuje...

Gość bejbidontstaap
może_szczęśliwa@ skoro zrobiłaś test to raczej powinnaś być spokojna.. Teraz już rzadko kiedy się zdarza żeby test się mylił... Ja też zrobiłabym sobie test, ale jest jeszcze za wcześnie;p ide do gina.