Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

keysy2121

moja pierwsza ciaza luty 2013

Polecane posty

mamalutowa w takim przypadku to wręcz wskazane żebyś odpoczywała w domku. Ja jeszcze troszkę popracuje, a później będę odpoczywać przed ważnym wydarzeniem:)

Ja teraz zaniedbałam trochę obowiązki domowe bo po pracy jestem bardzo zmęczona i często nie mam na nic siły. Ale jeszcze trochę... Tak na prawdę to już się nie umiem doczekać kiedy będę mogła troszkę poleniuchować w domku:)

Gość strona 708
a ja nie wierzę w cuda:) i w domku to leniuchowanie skończy się na "robieniu" czy sprzątaniu wszystkich zaległości, kątów, szaf cz\y co tam jeszcze można wymyślić. Z doświadczenia wiem, że kobiety mocno aktywne zawodowo nie bardzo lubią "domową nudę" :) i kombinują... Oczywiście mam na myśli te, u których wszystko w normie. Ja nie wyobrażam sobie jak w robocie będzie beze mnie, nastąpi kataklizm... Ale myślę też od października w końcu wydoić trochę od Państwa, jak do tej pory to był odwrotny układ:)

Jak ktoś nie chce niech nie odpowiada,ale ja proponuje żeby w temacie pozostały tylko dziewczyny które naturalnie zaszły w ciążę

Mamalutowa Ja zaszłam naturalnie, ale co za różnica czy naturalnie czy in vitro? Nie widzę przeciwskazań zeby te dziewczyny nie mogły tu pisać. Strona pewnie się to tak właśnie skończy jak piszesz, ale ja nawet lubię obowiązki domowe. Uwielbiam gotować, a po pracy mi się nie za bardzo chce, albo nie mam siły. Ja się jakoś nie przejmują co będzie beze mnie w pracy, ale wiem, że jak wrócę to zastanę MASAKRĘ!:)

Gość Sandraplde
Około 8maja, to wszystko było takie haotyczne dziś :-D dostałam zdjęcie mojej kropeczki i prawie wybieglam z gabinetu, bo chciałam pokazać zdjęcie mezulkowi :-D tatusia zatkalo z radości po czym stwierdził, ze podobne do niego :-D

Gość Sandraplde
Kaziorek84 dziekuje! To Maradona najpiekniejsze umzusiedeln na swiecie! :-)

Gość Sandraplde
Kaziorek84 dziekuje! To Naprawde najpiekniejsze uczucie na swiecie! :-)

UWAGA podszywasz znowu grasuje u moim nicku ma zamiast l duze i !! przy kazdych wypowiedziach bardzo prosze zwroccie na to uwage!! albo najlepiej zmienie nick!! KOMPUTEROWCU - wypie*dalaj!! juz dosc namieszales!!

dziewczyny zwracajcie uwage na wypowiedzi bo ten IDIOTA moze podszyc sie pod kazda z nas!! mam nadzieje ze o tym in vitro to zauwazylyscie ze jakies idiotyczne pytanie....

za niedlugo pojawi sie kolo mojego nicka "tlen" i zmienilam "stopke" po za tym po moich wypowiedziach bedzie widac ze to ja... Sandraplde jeszcze raz gratulacje!! pamietam jak ja widzialam swoja "fasolke" na USG i jak pokazywalam swojemu M. zdjecie, teraz maluszek ma okolo 10cm! :) i mach do mamy i taty paluszkami, raczkami i nozkami :)

za niedlugo pojawi sie kolo mojego nicka "tlen" i zmienilam "stopke" po za tym po moich wypowiedziach bedzie widac ze to ja... Sandraplde jeszcze raz gratulacje!! pamietam jak ja widzialam swoja "fasolke" na USG i jak pokazywalam swojemu M. zdjecie, teraz maluszek ma okolo 10cm! :) i mach do mamy i taty paluszkami, raczkami i nozkami :)

hej dziewczyny :) co tam? ja dziś znów poczułam trzy lekkie kopniaczki:) jakieeee to piękneee uczucieeee :D

Gość CałaSzczęśliwa
ja zaszłam naturalnie:) nie wiem czy to tylko moja wyobraźnia czy moze faktycznie cos czułam ale wydawało mi sie ze czułąm takie smyranie jakby coś pływało maleńkiego we mnie

Witam Mam do was takie pytanko. Bylam wczoraj na usg jamy brzusnej (mam klopot z nerkami) i lekarz ktory je wykonywal stwierdzil ze cos znajduje sie w jamie macicy i kazal isc do gina. okres mi sie spoznia, bola mnie piersi i brzuch jak na okres. czy myslicie ze to ciaza?

Gość CałaSzczęśliwa
mi się zdaje ze to możliwe. ja tez chyba mam cos z nerkami chociaż nikt mi tego dokładnie nie powiedział ale wyniki moczu wyszły mi niepokojące ze niby podejrzenie piasku i bede musiała powtarzać...

ja juz od kilku lat choruje na nerki a to zapalanie a to jakis kamien. Teraz mialam krew w moczu. niechce sie nie potrzebnie nakrecac a wizyte mam dopiero w czwartek.

Gość CałaSzczęśliwa
lutowamamuska dzieki!:) ja to wszystkie str jakie znajde oczytuje :) w domu, drodze do pracy, nawet w pracy mi się zdarza:)