Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

keysy2121

moja pierwsza ciaza luty 2013

Polecane posty

Jak ja się dowiedziałam, że jestem w ciąży to była też w 5 tygodniu i serduszka jeszcze nie było widać na usg. Na następne poszłam za 1,5tygodnia i serduszko już ładnie biło :)

hinskiturysta gratulacje. ja serduszko w 7 tyg zobaczylam super uczucie. dzis nie robila mi usg wiec nie wiem co tam siedzi... pozatym powaznie zastanawiam sie nad zmiana lekarza... ta kobieta mnie za kazdym razem zirytuje. wiecznie jej zle. nawet nie mam ochoty pytac ja o to np co jesc jak wyglada porod no wiecie takie typowe pytania... ja z nia totalnie tematu nie mam. wole sobie w necie poczytac przynajmniej nikt mi tu geby nie krzywi.... albo nie daje do zrozumienia ze mam przyjsc prywatnie

hej dziewczynki jak samopoczucie?? u mnie dzis deszczowo, mokro, zimno, bleee, ja czuje sie dobrze :) i wybriera sie dzis na zakupy do second - handu dla kobiet ciężarnych i dzieci w Rzeszowie, pierwszy w PL :)

dziewczynki w Reszowie w PLAZIE na gorze w sklepie z odzieza ciazowa sa na wyprzedazy spodnie z gumka na brzuszek od 19zl!! wybor jest naprawde wielki, ceny sa rozne, ale zaleza od koloru, dlugosc, rozmariu, fasonu itp... ja kupilam sobie 2 pary i zaplacilam w sumie 48zl !! mialam "chrapke" jeszcze na takie za 79zl, ale narazie wystarcza mi 2 pary :) PLECAM !! jestem straaasznie zadowolona :)

Gość CałaJESTEMszczęśliwa
kurcze szkoda ze to aż w rzeszowie... musze poszukac czegos w swojej okolicy

Gość kaziorek_84
Mama2013 dzięki za informację. Chyba się dzisiaj tam jeszcze przejadę bo właśnie mi takich spodni brakuje. Mam tylko jedne, a do pracy to trochę mało. Akurat w piątek byłam na zakupach ale w MIllenium. Kupiłam sobie tunikę do getrów i parę bluzek. Jak tam minął wekend? Mój m wczoraj po raz pierwszy poczuł ruchy maleństwa. Co raz mocniej czuję ruchy dzidziusia:)

hej dziewczyny co tam u Was? u mnie ok. od dzis rana zaczely meczyc mnie wymioty ;/ ale to dobrze z jednej strony bo wiadomo ze ciaza rozwija sie jak powina :) duzo odpoczywam bo boje sie by znowu sie nic nie stalo. Pozdrawiam.

Gość 13101991
Ja jestem w 17 tyg i do tej pory wymiotówałam tylko 3 razy. Czyli nie tak źle. Niestety mdłości pozostały do tej pory. Ale nie ma się co łamać wytrzymamy dziewczyny:) najważniejsze żeby Maleństwa zdrowe były:)

ja sie czuje rewelacyjnie :) czasmi jak jestem w sklepie i patrze na to jedzienie to wymiotowac sie chce.... mam tez na plecach okropne wypruski.. fuj... az szkoda gadac.... najwazniejsze ze maly rosnie :)

Gość 13101991
no i to jest najważniejsze... mi wgl to brzuch dopiero teraz zaczyna byc troche widać. a U was jak tam? kiedy zaczynało być coś widać:)

wczoraj pojechalam do mojej pani doktor do ktorej chodziam cale zycie. 50 km jechalam by plec poznc a on dupke pokazal. ale przynajmniej jestem teraz spokojna jak ona mi tam zajrzala no i zdj dostalam :)

Witam :) Mój brzuszek jest widoczny, ale nie za duży. Przytyłam jakieś 2 kg na razie, a jestem w 19 tygodniu. Wszystko poszło w brzuszek.:) W pracy mi mówią, że zamiast tyć to chudnę i że ładnie wyglądam także chyba nie mam na co narzekać:) Ogólnie od początku ciąży czuję sie dobrze bo nie wymiotowałam tylko mdłości miałam przez jakiś czas.

Cześć mamuśki :) dawnoo mnie nie było, ale Was podczytuje co chwilę:) Nasza Majcia coraz częściej już kopie, choć wczoraj miala przerwę , chyba cały dzień spała :) Macie już na oku jakieś wózki? My z mężem narazie upatrzyliśmy sobie TAKO CAPTIVA SLIDE http://www.krolestwodziecka.com/wozek-tako-captiva-slide-02-p-1339.html co myślicie?

A jeśli chodzi o wagę , to przed ciążą ważyłam 68-69 a teraz mam 67kg, także spadło mi troche na początku i juz od kilkunastu tygodni waga się utrzymuje...a dzidzia rośnie:) zobaczymy co lekarz powie :) Jeszcze tydzień i wizyta :D

ja sie umowilam na badanie polowkowe 4D na 13 pazdziernika, przeswitle syna z gory do dolu zeby zobaczyc czy wszystko w porzadku :) wozek fajny i nie drogi :)

Witam Kobietki! Można do was dołączyć? O mnie tak ogólnie: W grudniu skończę 24 lata. Jestem w 16 tygodniu ciąży ;) Jest to moja pierwsza ciąża. Termin mam na 28 lutego ;) Za tydzień, 18 września idę do lekarza, ciekawe czy już będzie widać płeć ;) Do tej pory moje badania są ok, dzidzia też zdrowo sobie rośnie ;) Waga przed ciążą : 62 kg - później schudłam 2 kg do 60. Obecna waga : 62 kg. Z objawów to : od 7 tygodnia ciąży ( kiedy to dowiedziałam się o dzidzi) ciągłe całodobowe mdłości bez wymiotów, trwają do tej pory, częste bóle głowy. Poza tym jestem szczęśliwa i czekam z niecierpliwością na swoją kruszynkę ;)

no pewnie ze mozesz sie dolaczyc :) ja jestem obecnie w 18tc, bede miala synka, o ciazy dowiedzialam sie w 6tc :) termin mam na walentynki :) a powiedz skad jestes ? :)

U mnie pada, ale mi to nie przeszkadza ;) Nie czuję ruchów dziecka ale chwilami czuję po prawej stronie pod pępkiem jak mi coś wypycha do góry i przez kilka minut w tym miejscu skóra jest taka napięta a później ustępuje. Tylko dziwi mnie czemu zawsze tylko w tym miejscu...

Teraz idę 18 we wtorek do lekarza, ciekawe czy już będzie widać płeć ;) To będzie już połowa 17-go tygodnia ;)

Płeć będzie na bank widać, pytanie tylko czy dzidzia będzie się chciała pokazać z odpowiedniej strony?;)