Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

keysy2121

moja pierwsza ciaza luty 2013

Polecane posty

Gość CałaSzczęśliwa
HinskiTurysta nie ma czym! jeśli to maleństwo to tylko się cieszyć:)

dziewczyny jeszcze nigdy tak szybko nie robiłam placków ziemniaczanych :D tak mnie naszło :D dosłownie w 5 minut miałam mase ( dobrze że mam robot kuchenny :P) mmmm teraz wcinam z maślanką :) macie jakieś smaki? ja przedwczoraj o 23 tak miałam smaka na coś ciepłego że mąż jechał do nocnego sklepu bo wytrzymać nie umiałam :D wymyślił kiełbaski na ciepło i nie chciała mu ekspedientka sprzedać bo już lada mięsna była zamknięta :D ale jak powiedział że żona jest w ciąży i ma zachciankę to jeszcze mu babka poleciła najlepsze jakie ma hihi :D i rzeczewiście pyszne były :P jak to jest u Was?

Gość CałaSzczęśliwa
Ja to juz bym chciała poczuc ruchy mojego maleństwa, bo tak jak jeszcze nie czuje to mnie cały czas gnębi mysl czy wszystko jest wporządku

ja to mam praktycznie zero smakow, i najchetniej to wogole bym nic nie jadla, ale to pewnie przez antybiotyk ktory bede musiala juz brac do konca ciazy... ide do sklepu dziewuszki i zaraz wracam :)

Gość CałaSzczęśliwa
ja mam straszne ciągoty na surowe owoce chociaz brzoskwinie w puszcze też chętnie zajadam... za to strasznie zbrzydł mi chleb i ser żółty

CałaSzczęśliwa ---> też sie martwilam , w piątek już schizowałam i bałam sie czy wszystko jest w porządku... a w sobote niespodzianka! :) lekko przyciskałam rękę do brzucha i wtedy było czuć :) ale poczekaj jeszcze spokojnie , u mnie w sb się zaczął 19 tydzień już...a Ty chyba troszkę wcześniej jesteś?

Gość CałaSzczęśliwa
Mania*** no mi się właśnie zaczyna 17 tydz w dodatku to jest moja pierwsza ciąza i jestem świadoma ze musze jeszcze chwile poczekać ale serio juz strasznie nie moge sie doczekać a jeszcze bardziej tego jak wezme moją kruszynke na ręce i przytule ja do siebie i pocałuje...:)

Gość CałaSzczęśliwa
dobra dziewczyny na dzisiaj ja uciekam bo moj szkrabek zgłodniał:) jutro moze zajrze jak czas pozwoli:) trzymajcie sie!:)

siostrzyczka (9l) namowila mnie na biala czekolade, wiec kupilam :P i teraz sobie podjadam troszeczke hihi :) kupilam tez serek fromage na sniadanko i wode dobrowianke do picia :) aaaa i sok jablkowy TYMBARK :)

dziewczyny najadłam się tych smakołyków ! dopiero z kibelka wyszłam, zrobiłam mega kupę, ale to dobrze, lekarz mi powiedział że obfite odżywianie wpływa dobrze na maluszka :)

Gość CałaSzczęśliwa
weś uszanuj temat i nie klnij. Ile razy jeszcze masz zamiar zmieniać nick ?

Gość CałaSzczęśliwa
to ja nie wiem która to ty jesteś prawdziwa. I czy to ściema z tym in vitro czy na serio tak napisałaś a potem zwaliłaś na "niby podszywa"

zwroccie uwage na moja wypowiedzi i porownajcie je z wypowiedziami podszywa, przeciez to widac, po za tym i zwroccie uwage ze podszyw ma "o" zamiat "u", mam nadzieje ze pod obecny nick sie nie podszyje bo mam wyraznie napisane DUZYMI literami :) aaa mozecie sobie poczytac od poczatku topic i zauwazycie roznice :)

MAMA2013LUTY ---> super! :D cieszę się bardzo :) cudowne uczucie wiedzieć co się nosi pod serduchem co? :)

no strasznie sie ciesz!! widzialam siusiaczka mojego synka :) widac na USG ladnie kazda jego kosteczke, prawdopodobnie dam mu na imie Ksawery :) z tego calego podniecenia az mnie glowa rozbolala... ide spac, jutro sie odezwe :) UWAGA NA PODSZYWACZA!! CZYTAJCIE NICKI :)

NICK..............Termin por.......tydz. ....... plec.....wiek......miejsce. mamalutowamama...14.02.2013......17.......synek... .22........Rzeszów http://www.voila.pl/413/c31j9/?1 - zdj1 http://www.voila.pl/413/c31j9/?2 - zdj2 keysy2121.........26.02.2013.........16.........??....... .21.......Mogilno http://www.voila.pl/385/jnbbv/?1 Mania***............01.02.2013.........18...dziewczynk a...25 .....Rybnik http://www.voila.pl/374/mswzc/?1 kaziorek84.....01.02.2013..........18..................28 ........Rzeszów Laura 85.....10.02.2013 .............16.....?? ..... 27l.......w stronę Suwałk CałaSzczęśliwa...23.02.2013.......16.......??..... ..21..................łódź