Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bayyyyy

Czy kobieta z dzieckiem ma szanse na fajnego faceta

Polecane posty

Gość bayyyyy

Witam Was :) Mam pytanie, co myślicie o kobiecie samotnie wychowującej dziecko ? Tzn, czy waszym zdaniem, ma szanse ułożyć sobie życie z jakimś facetem. Czy faceta nie odstrasza dziecko w wieku przedszkolnym. Znam kilka par, gdzie facet nie jest ojcem dziecka a tworzą wspaniałą rodzinę.

Gość ertewt32
skoro znasz to po co pytasz?

Gość damian..28
Tak samo jak otyła kobieta - ma szanse, ale niewielkie.

Gość rybak na morzu
Mężczyzn którzy nadają się na ojca jest bardzo mało. Chyba już wiesz o tym doskonale.

Gość bayyyyy
Znam w swoim otoczeniu takie pary. Ale jestem ciekawa, co facet mysli o takiej kobiecie z "" bagażem ""

Gość apsiiiiiiikkk
ano ma, ajakże, moja znajoma ma 2 dzieci z pierwszego małeństwa i wiesz co ? znalazła kawalera, mają razem synka,mieszkaja ze sobą ale ślubu nie mają,

Gość zeeenek
Ja jestem zwiazany z taka kobieta:)

Gość bayyyyy
Rybak... wiem, że nie każdy na ojca sie nadaje. Ale nie chcę być samotną matką do końca życia. Jestem młoda i podobno atrakcyjna, więc zastanawia mnie fakt, czy facet słysząc, że mam dziecko się nie wystraszy, nawet jesli cała reszta będzie szla pomyslnie

Gość bayyyyy
zenek od początku wiedziałes, że kobetka ma dziecko ? W jakim wieku było dziecko jak zaczeliście sie spotykać

Gość zeeenek
Tak powiedziala mi na poczatku. Mialo 5 lat.

Gość bayyyyy
Dziecko ma to do tego, że nie każdy facet chce kobietę, która ma dziecko już. Ale może to wynika z tego, że nie każdy jest gotowy emocjonalnie, psychicznie, nie wiem....

zona mojego szwagra ma 10 letnia corke... z moim szwagrem poznali sie jakies 5 lat temu... dzis sa szczesliwym malzenstwem i mysla o swoim wspolnym dziecko... a corka 10 letnia akceptuje w pelni cala sytuację

bayyy, ja sama mam małego synka :) Wiesz co, uważam, że nie jest on żadną przeszkodą do znalezienia faceta :) Choć są też tacy, którzy słysząc o dziecku, kończą znajomość. Głowa do góry :)

Gość Długi
bayyyyy Ja nie mógł bym być z taką kobietą ponieważ nie mógłbym wychowywać nie swoje dziecko i jak z tobą pewnie nie miałbym kłopotów z relacją to z twoim dzieckiem już tak.....krótko nie zakceptował bym go

Gość Długi
Ale oczywiście możesz znaleźć faceta ale musi być to facet bardzo tolerancyjny i trochę taki misio ( żaden prawdziwy facet nie wychowywał by nie swojego dziecka bo po prostu był by frajerem )

Gość filozof Syjonu
Mężczyzna dojrzały emocjonalnie i już aktualnie nadający się na ojca nie myśli o dziecku jak o "bagażu". Dziecko to radość i wielka odpowiedzialność. Młodość ma to do siebie, że nie znosi się z odpowiedzialnością. Ale głowa do góry są jeszcze nieliczni bo nieliczni ale jednak są mężczyźni którzy chcieliby być ojcem nawet dla nie swojego biologicznego dziecka.

Gość Długi
żona-swojego-męża Przeproś, ukłoń się i wyjdź skoro masz obrażać .... ja nikogo nie uraziłem w przeciwieństwie do ciebie ale o poziomie kultury nie będę tutaj dyskutował.....

Gość Długi
Ja pisałem że po prostu nie wychowywał bym nie swojego dziecka... nie jestem "misiem"

Gość Długi
też życzę autorce powodzenia :)

Gość bayyyyy
Jestem przed 30 stką, więc młoda :) Podobno atrakcyjna :P

Gość bayyyyy
Długi, więc jesli poznałbyś kobietę, nadawali byście na jednych falach, to z powodu dziecka zostawiłbys ???

Gość aleksande
Ja też uważam że facet który wychowuje nie swoje dziecko może jest tolerancyjny i dobry no ale jest frajerem .....niestety

to czy znajdziesz fajnego faceta - zalezy od ciebie i tego czego szukasz :) zycze powodzenia i wiem ze jest wielu prawdziwych mezczyzn (nie chlopcow, ktorzy maja wielkie ego... ) ktorzy kochaja naprawde

Gość Długi
bayyyyy To zależy czego ona by chciała związku na pełen etat czy np tylko seks bez zobowiązań napisz dokładniej