Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bayyyyy

Czy kobieta z dzieckiem ma szanse na fajnego faceta

Polecane posty

ja uważam, że facet przy kobiecie powinien najpierw się poczuć facetem, a dopiero później ojcem. Wiążąc się z kobietą dzieckiem od razu jest traktowany jako tatuś, a to może skutecznie zabić fazę zauroczenia i poznawania się nawzajem. Nigdy nie zdecydowałabym się na faceta, który ma dziecko i nie dziwię się facetom, którzy nie chcą kobiet z dziećmi. Bez względu na to, kto formalnie nad tym dzieckiem pełni opiekę.

Gość Lucky Lukeeeeee
powiem tak, choc jestem w tym temacie malo wierzacy, ze kazdem8u moznja dac szanse, tylko na tkaie osoby ktore swiadomie podejmuja takie a nie inne zachowania trzeba zawsze uwazac, mentalnosci raczej nikt nie zmieni

Gość Lucky Lukeeeeee
powiem tak, choc jestem w tym temacie malo wierzacy, ze kazdem8u moznja dac szanse, tylko na tkaie osoby ktore swiadomie podejmuja takie a nie inne zachowania trzeba zawsze uwazac, mentalnosci raczej nikt nie zmieni

Gość bayyyyy
Michaś, ja nie biorę do siebie tych słów. Znam siebie i swoją wartość i to najważniejsze :) Ni rozumiem dlaczego tak dziwi innych, że kobieta przed 30 stka potrzebuje u swego boku faceta

Gość kkl
Też miałem podobne poglądy, że kobieta z dzieckiem nigdy w życiu. Ożeniiłam się w wieku 28 lat z wielkiej miłości, po 3 latach moja "ukochana" żona urodziła naszą córkę a po 2 miesiącach po porodzie zwiała do Stanów i tyle ją widziałem. Zostałem sam. W tej chwili jestem po rozwodzie była żona nawet kartki nie przyśle, zero kantaktu , alimentów itd. Córka ma obecnie 3,5 roku, poznałem fajną dziewczynę, panna bez zobowiązań i tylko nie wiem czy zechce się związać z takim odrzutem jak ja.

Gość Lucky Lukeeeeee
bayyy problem w tym ze nie jestes juz najmłodsza pewnie, masz dziecko i bagaz doswiadczen, dlatego bedzie ci ciezko kogos znalezc takiego zeby nie myslał tylko o jednym.

Gość tyrolczyk
Wszystkie chciałybyście by w przyszłości wasi obecni partnerzy okazali się fajnymi ojcami a jak Was zostawią z powodu zostania ojcem zrozumiecie sytuacje autorki.

Gość Lucky Lukeeeeee
kkl bo jestes za bardzol ufny... zapewne taki ciepły klusek i w tym problem bo ty musisz miec jaja nie ona :D

Gość bayyyyy
Lucky, nie mam 30 stki nawet, więc wiek chyba nie jest problemem tu.

Gość Lucky Lukeeeeee
jak tak obserwowalem typa kolezanki i swierdzilem jej ze nic z tego nie bedzie, odpowiedziała tylko tyle ze lepszy taki niz zaden, wiec logiczne jest to ze idac tym tokiem rozumowania trzeba sie zadowolic byle czym przez jakis czas ze zachowac ciaglosc seksualna :D, proste myslenie ale bez przyszłosci

Gość kkl
Ufny ? No raczej nie wyobrażam sobie małżeństwa bez zaufania. A znaliśmy się od jakiejś 5 klasy szkoły podstawowej.

żona... - każda matka patrzy na potencjalnego partnera pod kątem dzieci (chyba że dzieci dorosłe i już na swoim). Jest to całkiem normalny odruch. Matczyny. Czy facet dogada się dzieckiem, czy będzie dla niego autorytetem, czy ten związek nie będzie zbytnim obciążeniem dla psychiki dziecka. Wydaje mi się, że jest to niezależne od obecności czy nieobecności pradziwego ojca. Ale nie każdy facet chce być pod tym kątem oceniany jako potencjalny partner. Większość nie chce.

Gość fafarifka
nie ten co zrobił ale ten co wychował .Niestety oryginalny tatuś często gesto jest niestety niedorozwiniętym dzieciuchem , a ten obcy inny tato jest taki jak powinien być ten biologiczny . ważne ,że on akceptuje i kobietę i jej bagaż .I co to ma być do k....y nędzy jakby faceci rodzili to na 110% zostaliby sami z przychówkiem bo kto by ich zechciał ?

Gość bayyyyy
No widzisz i tu sie nie zgodzę Lucky.. Ja nie zadowalam się byle czym, aby było :P Więc czekam cierpliwie :P Nie jestem zdesperowaną mamuską uwierz, więc nic na siłę :)

Gość Lucky Lukeeeeee
nie zaspakajales jej pewnie, moze penis nie tkai du7zy jak powinien, moze nie chciała siedizec cale zycei z nudnym polaczkiem, powodow jest wiele ale zawsze tak naprawde 1 własna prywata :D

Gość Lucky Lukeeeeee
ja was nie znam wiec nie wiem jacy jestescie, pisze tylko o ewidetnych faktach z zycia, ludzie sa tak rozni, tak dziwnie mysla, niemozliwe jest zby kazdy był szczesliwy

Gość Lucky Lukeeeeee
dobra lece, uda wam sie pod warunkiem jesli zaczniecie myslec

Gość tyrolczyk
Nie będę więcej pisał bo na niektóre posty aż szkoda gadać

jeśli się nie ma dziecka to patrzy się na potencjalnego partnera pod kątem tego, jaki to człowiek, chyba że instynkt macierzyński dokucza. Jeśli ma się już dziecko, to dziecko jest na pierwszym miejscu, nie partner.

Gość Michaś,,,
Ja co miałem do powiedzenia więc powiedziałem jak ja na to wszystko się zapatruję a każdy ma prawo inaczej się zapatrywać z swego punktu widzenia. Ile ludzi wiec i tyle samo charakterów i wypowiedzi. Powodzenia życzę tobie bayyyyy i jeszcze pozostaję na na nasłuchu jeżeli ktoś będzie do mnie:)

Gość bayyyyy
Michaśś dzięki :)

Gość Lucky Lukeeeeee
niektore posty zachaczaja o prawde i sa niewygodne, dlatego ktos moz enapisac jestes ograniczony itd. bzdura zyciowy najwyzej

Gość bayyyyy
Lucky ja uważam, że każdy ma praw do swojego zdania, swojej opinii. Z niektórymi się zgadzam, a niektóre są bezpodstawne i tyle. Ktoś kto nie zna konkretnej osoby, sytuacji nie może wieszać psów na danej osobie

Gość Michaś,,,
Ależ nie ma za co dziękowaćbayyyyy rzuciłaś temat więc i ja wtrąciłem swoje trzy grosze:) a jeżeli coś nie umyślnie zrobiłem to Cie przepraszam za to:)

Moim zdaniem szanse na miłość ma takie same jak bez dziecka. Zakochanie nie zależy od tego, czy ma dziecko, czy nie ma. Jeśli facet się z nią wiąże z braku laku, to ma znaczenie.

Gość bayyyyy
Michaś, wszystko w jak najlepszym porządku :)

Gość Michaś,,,
To się cieszę że tak myślisz i trzymaj tak dalej bayyyyy ;)