Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bayyyyy

Czy kobieta z dzieckiem ma szanse na fajnego faceta

Polecane posty

Gość Lucky Lukeeeeee
bayyyy czemu nie napiszesz ze potrzebujesz seksu? a piszesz o jakims przytulaniu hahaha Kogo cchesz oszukac? prawiczkow z kafeteri? :D Jak kobieta pisze potrzebuje milosci ciepła itd. to sie nazywa zwyklym koloryzowaniem słowa seks

Gość hhghghrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Lucky ma dobre myślenie. Taki rzekomo frajer będzie wychowywał swoje dziecko a jeszcze do tego, będzie miał na głowie tego co zrobił to dziecko.

Gość bayyyyy
Michaśś, wreszcie się kogos milo czyta :) Nie rozumiem faktu, że jesli kobieta samotna z dzieckiem to szuka faceta z kasą, żeby utrzymywał. Ja sama finansowo sobie super radzę, mojemu dziecku niczego nie brakuje, ma moja miłość, uwagę, najlepsze prywatne przedszkole, fajne ciuszki... Tak więc sama zarabiam na to....

Gość Lucky Lukeeeeee
Na czym polega głebokie myslenie kobiet, bo chyba nie na mysleniu? aaa i rzekomo ta wasza dojrzałosc emocjonalna, takie bzdety sobie mozecie wciskac ale swoim dzieciom,

Gość Agnieszka z Rybnika 27
Tak bo przecież samotne matki to nimfomanki :D .... Jakby brakowało jej tylko seksu to nie musiałaby się z nikim wiązać ... chętnych na seks jest wielu.

*nie swoje

ja wiem, że kobiety zostają samotnymi matkami z różnych powodów. Ich mąż/facet okaże się bydlakiem, damskim bokserem, alkoholikiem czy czym tam jeszcze. Jaka w tym wina kobiety? Taka, że była ślepa. Bywa. Tylko wytłumaczcie mi dlaczego znam w realnym życiu tylko i wyłącznie przypadki kobiet (sąsiedzi, zasłyszane opowieści, dalsi znajomi) o kobietach, które zdecydowały się na dziecko "świadomie" mając 18 lat, zostały same, a teraz szukają jelenia, który je utrzyma?

Gość b430d
nie wyobrażam sobie wizyt byłego (ojca dziecka) w naszym domu podczas mojej obecności a podczas mojej nieobecności nie wyraziłbym nigdy na to zgody

Gość Lucky Lukeeeeee
Tu nie chodzi o nawet o utrzymywanie i pieniadze... Problem w tym ze mozna sie zangazowac i zostac wycyckanym po calosci

A kobiety właśnie takich chcą, takich chamów, bydlaków bo tacy są przystojniejsi i lepsi zamiast szukać spokojnego facet mniej atrakcyjnego i miec z takim dobrze. A potem są te samotne matki.

Gość Lucky Lukeeeeee
skoro chetnych na seks jest wielu to bedziesz miala wiele tych meskich ramion, czemu nie korzystasz? :D

Gość vvvvvvvvvv
Zawsze się słyszy samotne matki to i tamto a jakoś samotnych ojców mało słychać.

Tutaj sami doktorzy nauk społecznych w szczególności badający psychikę kobiet to muszą mieć rację:D A życie wszystko zweryfikuje :)🖐️

Gość Lucky Lukeeeeee
i tez nie chodzi oto ze przystojaniacy robia tylko dizeci bo to bzdura, czesto ojcami zostaja tacy cpuni i menele ze az ci to rozwala myslenie heh Przeciez ona myslalą ze go zmieni.... :D

Ja sobie nie wyobrażam wychowywać nie swoje dziecko i mieć na głowie kolesia co zrobił te dziecko.

skoro wg was samotne matki to ladacznice (hmmm ktore zostaja z dzieckiem i kochaja je nad zycie,, ) ... a faceci ktorzy wychowuja nie swoje dzieci skonczonymi frajerami to kim sa ci ojcowie ktorzy zostawiaja dziecko ??

Gość Lucky Lukeeeeee
Madre stwierdzenie, zycie zweryfikuje cie czy faktycznie szukasz stabilizacji,.

Gość bayyyyy
Lucky.. nie interesuje mnie przelotny seks i tyle. Chcę związku...

sama byłam samotną matką ale już nie jestem:) ale ciężko jest trafić na takiego:( zawsze najpierw im to imponuje że wzięli sobie dziewczynę z dzieckiem...jacy to oni dojrzali odpowiedzialni i dobrzy... a potem im przechodzi:/ i okazuje się że dziecko to problem.... jeśli będziesz w wyborze faceta kierować się jego stosunkiem do dziecka to wybierzesz dobrze i będziesz szczęśliwa:)

Gość Michaś,,,
Oj ludzie ludzie dziewczyna pyta się o to czy kobieta z dzieckiem ma szanse na fajnego faceta a wy dopatrujecie się i szukacie wątku związanego z seksem. tylko potraficie łapać za słówka a sami jesteście tacy święci. Kto by tu nie napisał coś to chodzicie tu jak żmije by kogoś ukąsić zamiast w jakimś stopniu sobie wspólnie coś doradzić i pomóc. Nie - wy tego nie potraficie, spójrzcie sami na siebie jacy jesteście a nie tylko widzicie błędy innych.

Gość Lucky Lukeeeeee
ci ojcowie co zostawiaja matki z dziecmi to zazwyczaj popularnie mowiac bezsteresowi jebacy, ktore traktuja was jak mieso, moze sie ktos zdziwic ale kobietom podobaja sie tacy mezczyzni, przynajmniej na poczatku, a ze potem pojawi sie np po seksie dziecko, to powstaja pretensje do bociana ze nie trafił na sasiada :D

Gość b430d
i tu luckiemu przyznaje racje

Gość bayyyyy
Pisząc tu, trzeba wziąc pod uwagę takie reakcje niestety :)

etam... wy ciagle widziecie to tak: kobieta zadzodzi w ciaze z niewiadomo kim... i potem szuka sobie faceta i ojca dziecku itd. a sa inne przyoadki ( jaki jest autorki nie wiem..) np. moj szwagier ozenil sie z kobieta z dzieckiem... ona nie szukala ojca dla dziecka bo dziecko ojca ma - rozwiedli sie ale to nie znaczy ze on zostawil dziecko... zycie nie zawsze jest rozowe !

Gość Michaś,,,
bayyyyy mam dla ciebie radę nie musisz zwracać na to uwagi gdy ktoś pod twoim adresem pisze jakieś bzdety, porostu nie dostrzegaj tego he:)

Gość bayyyyy
Lucky, nie zawsze tak jest jak mowisz. Ja byłam w związku parę dobrych lat zanim pojawiło się dziecko i jeszcze troche żyliśmy sobie we trojkę. Niby znalismy sie bardzo dobrze, ale wszystko zaczęło wychodzic po dobrych kilku latach. Więc nie mów proszę, o tym że facet potraktował mnie jak mięso.....Bo żylismy ze soba dość długo...