Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bayyyyy

Czy kobieta z dzieckiem ma szanse na fajnego faceta

Polecane posty

Gość Dziecko z dodatkiem
to może być niezły czworokąt.Życzę każdemu szczęścia,może być z tym różnie.

Gość bayyyyy
aleksandre, a co ma frajerstwo do bycia z kobieta, która ma dziecko ?? hahahahah

Gość Dziecko z dodatkiem
chyba,że to dziecko żyłoby sobie jakoś obok,i nie wtrącało się,są przecież rodziny gdzie ludzie latami się nie odzywają do siebie

Gość filozof Syjonu
To ja wolę być takim frajerem niż jakimś złamasem co zostawia kobietę z dzieckiem na lodzie!

Gość aleksande
to czy znajdziesz fajnego faceta - zalezy od ciebie i tego czego szukasz to zależy też od niego ....

Gość bayyyyy
Długi seks bez zobowiązań każdy może miec na juz przecież:P Ale nie w tym rzecz, ja chcę mieć partnera, a nie tylko bzykacza na zawolanie.

Gość kangurzyca Rozalia
Autorko, mnie się właśnie udało znaleźć kogoś takiego. Sama jestem mamą, mam 23 lata, mój syn ma półtora roku, mój mąż mnie oszukiwał a w końcu opuścił (choć zgodził się na orzeczenie o jego winie). Ja zaś od pół roku spotykam się z kimś, kto jest dobrym człowiekiem, a moje dziecko bardzo go lubi, jemu zaś nie przeszkadza obecność mojego synka. Życzę, żebyś też kogoś takiego znalazła.

skoro znasz takie pary to po kiego pytasz? Ja bym nawet powiedziała, że facet który akceptuje cudze dziecko jest pewniejszy. Oczywiście o niczym to nie przesądza, ale odnoszę takie wrażenie.

Gość gagffasf
filozof Syjonu Dla tego nic po tobie nie zostanie wiesz bo ona nie ma takiego podejscia jak ty bo to jej dziecko a ty wychowujesz dziecko czyjegos faceta jestes nianka a nie facetem ale taki debil jak ty tego nie zrozumie bo ty nie umiesz myslec samodzielnie tylko robisz tak jak ci nakazuja :D nie jesteś facetem :D

Gość Michaś,,,
Mówisz głupoty bayyyyy:) Wielu jest facetów i to bardzo dużo co im dziecko nie przeszkadza jakiejś kobiety i nie stawiają seksu na pierwszym miejscu. No ale jednak i nie brakuje tych co maja tylko jedno w głowie jak by tu przelecieć kobietę. Ja jestem jeszcze kawalerem i każde dziecko dla mnie by nie stanowiło kłopotu jeżeli się zobowiązuje do drugiej osoby na wspólne życie razem.

Gość kangurzyca Rozalia
Pewnym w stu procentach nie można być nigdy i nikogo, jak widać na moim i wielu innych przykładach, nawet małżeństwo i staranie się bardzo, by było dobrze w tym małżeństwie, nie gwarantują, ze spędzi się z kimś resztę życia. Trzeba ostrożnie i rozważnie wybierać, poznać, a potem mieć nadzieję. Tylko dzięki nadziei ludzie wciąż próbują pomimo wcześniejszych porażek. Trzeba być dobrej myśli :) Tylko skoro ma się już dziecko, nie wolno w pełni polegać na nowym mężczyźnie. Najlepiej jest samej pracować, zabezpieczyć się na każdą ewentualność i być niezależną, wtedy nie wpadasz w panikę jak nie wyjdzie.

Gość Długi
bayyyyy No to w takim razie nie.... wole sobie znaleźć wolną jest pełno atrakcyjnych kobiet i do tego wolnych po co mam brać kobietę z cudzym dzieckiem ....( bez urazy )

Gość aleksande
Ja bym nawet powiedziała, że facet który akceptuje cudze dziecko jest pewniejszy. To prawda bo nawet jak byś go zdradziła i nasrała mu na głowę to on jest " tolerancyjnym misiem" a nie facetem i ci wybaczy .....

prawda jest taka, że każdy facet wolałby wychowywać swoje dziecko niż cudze. A taki, który się decyduje na taki układ widocznie nie ma lepszych opcji.

kangurzyca, oczywiście. Po prostu mówię o tym jak subiektywnie postrzegam takie osoby.

Gość gagafas
To prawda bo nawet jak byś go zdradziła i nasrała mu na głowę to on jest " tolerancyjnym misiem" a nie facetem i ci wybaczy ..... to do filozofa syjonu :D hahahahaha tolerancja jest dobra ale jak przesadzasz to tak kończysz.....

Gość bayyyyy
Michaś, ja sie nie upieram przy tym, że żaden facet nie zechce takiej kobiety. Chodzi mi o to, że jednak dziecko sporej części przeszkadza, niestety. Mam nadzieję, że trafie na takiego faceta, który pokocha mnie wraz z dzieckiem :)

Gość Agnieszka z Rybnika 27
Pewnie, że kobieta z dzieckiem ma szansę na fajnego faceta :) Mało tego - mężczyzna, który zdecyduje się na taki związek jest facetem odpowiedzialnym i wiedzącym czego chce. Wiem co mówię, bo jeszcze 1,5 roku temu też byłam samotną mamą ... Po kilku niezbyt udanych "znajomościach" poznałam mojego obecnego partnera ... bez problemu zaakceptował moją córeczkę i kocha nas ponad wszystko :) Za pół roku powitamy na świecie nasze wspólne Maleństwo :) Nie trać nadziei Kochana ... na pewno na Twojej drodze pojawi się ktoś kto pokocha Ciebie i Twojego małego Skarba :)

Aleksandre, nie oceniaj każdego wg siebie. To że Ty wykorzystujesz dobrych ludzi nie oznacza, że każdy tak postępuje:)

Gość filozof Syjonu
aleksande "To prawda bo nawet jak byś go zdradziła i nasrała mu na głowę to on jest " tolerancyjnym misiem" a nie facetem i ci wybaczy ....." Rozdzielajcie więzi miedzy kobietą a mężczyzną a mężczyzną i jej dzieckiem. Wierność powinna być w związku bezdzietnym, dzietnym jak również takim z metką czy ojcem z dzieckiem. gagffasf Z Tobą nawet nie będę wdawał się w głębsze dyskusje bo widać, że nie wiesz na czym polega bycie mężczyzną.

Gość enter342
Ja bym nawet powiedziała, że facet który akceptuje cudze dziecko jest pewniejszy. To prawda bo nawet jak byś go zdradziła i nasrała mu na głowę to on jest " tolerancyjnym misiem" a nie facetem i ci wybaczy ..... To niestety prawda kobieta jak jest głupia i wpadnie to później szuka tylko frajera któremu będzie kadzić jaki on to dobry i fajny ale chodzi tylko o to żęby ona i jej dzidziuś ( nie twój ) miały dobrobyt i luksus który ty masz im dać wypruwając sobie żyły dlatego ja też wolę mądre i wolne kobiety a nie rozdupczone idiotki które dały sobie zrobić dzieciaka....

enter342 .... co Ty wiesz o życiu :o

Gość symfonia turinga
Jak żadna mnie wolna nie chce to będę utrzymywał takie mamuśki tyle w temacie.

enter342 -> czasem w zyciu sie tak uklada ze np. zostajesz z dzieckiem sama nie dlatego ze sie puszczasz itd a np dlatego ze ojeciec dziecka umiera... jak wtedy ma sie twoja teoria?

Gość Lucky Lukeeeeee
Po pierwsze, drogie panie nie zostają samotnymi matkami bo je zgwałcił ktos, a dlatego że taki a nie innym partner ich zainteresował, wiadomo ciagnie swoj do swego. Po drugie wychowywanie nie swoich dzieci to faktycznie frajerstwo, tak samo jak żenienie sie z kobieta ktorą miało poł okolicy. Znam niestety przypadki ze faceci majac dobre intencje wchodzili w relacje z samotnymi matkami, opuszczonymi itp, ale kiepsko na tym wychodzili. Przeciez kobieta czuje jeszcze miete do byłego, niewazne czy cham i prostak, cos wq nim jest takiego (oczywiscie chodzi oto ze z nim ma dziecko i traktuje go tak nie inaczej). Dobrze ktos to napisał z tymi dobrymi misiami= FRAJERAMI. Oczywisice kobieta nie zawsze ma wybor bo wypadki chodza po ludziach, ALE TAK SZCZERZE TO JESTESCIE SAME Z REKA W NOCNIKU NA WŁASNE ZYCZENIE, nie ma co twierdzic ze jest inaczej, głupota ludzka po prostu boli i tyle w temacie...

Gość bayyyyy
Ja nie szukam frajera, który zapewni byt mojemu dziecku. Sama sobie radze z tym doskonale. Potrzebuje męskiego ramienia, do przytulenia , by był wsparciem dla nas i tyle.

Gość bayyyyy
Lucky.... ale mnie robawiłeś teraz hahahahah

Gość Michaś,,,
Jeżeli jesteś atrakcyjna kobieta bayyyyy i potrafisz między ludźmi się obracać to sądzę że nie będziesz miała z tym problemów by kogoś takiego poznać ale cały czas trzeba być ostrożnym bo ludzie potrafią być perfidni. To co piszę bayyyyy to nie wypowiadam się za kogoś innego lecz za samego siebie jaki potrafię być ja. Co do dziecka jeżeli jest jeszcze małe to dla mnie nie ma to różnicy kto jest jego ojcem bo te dziecko nie prosiło się na świat i należy mu się ojcowska miłość.

Lucky ... gratuluję płytkiego myślenia :o