Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gregorious

Chcecie "niegrzecznych chłopców", a potem wyjecie z bólu!!!

Polecane posty

Gość Gregorious

Czemu nie potraficie docenić prawdziwych mężczyzn, którzy nigdy nie sprawią, że zapłaczecie, nigdy Was nie zdradzą, nie oleją, zawsze będą mieli dla Was czas. To nie jest warte szacunku, prawda? Jesteście w stanie rozpaczać, walczyć i płakać tylko za dupkami, bo przecież wolicie "niegrzecznych" chłopców.

Gość myśliciel wieku
Tak to już jest kobieta musi dostać po dupie by zrozumieć.

Gość Gregorious
No to nie wiesz? Taki , który nigdy nie odezwie się pierwszy, nie interesuje się kobietą, tylko jest egoistą i to jemu ma się sprawiać przyjemność, a nie odwrotnie. Oczywiście potem to zamienia się w agresywnego męża, który bije i ubliża, jednak skupmy się narazie na tym pierwszym stadium.

Gość ziutkaaa
oni nic nie rozumieja, dla nich ciepla klucha i pantoflarz to "prawdziwy mezczyzna";)

Gość rybaliksor
Kobiete trzeba traktować jak szmatę wtedy będzie wiedziała, że w trafiła na prawdziwego mężczyznę

Gość martynka 90
wole plakac przez nie grzecznego niz zanudzic sie na smierc z grzecznym bo tacy to maminsynki a nie faceci i staszne nudziarze fuj

Gość ziutkaaa
w sumie to zal troche tych pseudofacecikow;)

DKW Jak nie odezwie sie pirwszy to znaczy, ze jest niesmialy, a to z reguly jest kategoria grzecznych ludzi . . . Haha racja. Wlasnie dlatego pytam co dla autora znaczy niegrzeczny.

Gość rybaliksor
DKW Musisz traktować kobietę jak jedną z wielu. Żadnego szacunku dla niej i tego co mówi odejdzie to jej problem weźmiesz następną babkę. One nie chcą być kochane. Najgłupszy jest ten co jest wierny kobiecie.

A 'my, Wy' to co to takiego? Skoro się nie utożsamiam z 3,5 mld kobiet na świecie tylko mam się za autonomiczną jednostkę to coś ze mną nie tak?

I jest odpowiedź martynka 90 wole plakac przez nie grzecznego niz zanudzic sie na smierc z grzecznym bo tacy to maminsynki a nie faceci i staszne nudziarze fuj

Gość el chulo.
Kobieta potrzebuje emocji,radości,płaczu,niepewności,silnej ręki.One się nudzą w związku w którym mają wszystko poukładane,w którym widzą pewną przyszłość ale to chyba nudzi każdego.Dlatego szukają wrażeń w takich facetach,potem jest płacz a następnie lądują w w związku z takim samym facetem.Dopiero kobiety dojrzałe,już po przejściach szukają 'grzecznych" gości,ale to dopiero bliżej 40stki.

Gość perfumeria234567
czyli czemu nie chcemy brylatych, grubych ciapków?

Samotnik, naiwny niesamowicie jesteś:D I wybierasz te odp co Ci pasują. Ale to normalne dla Tobie podobnych. Więc skoro ustaliłes już fakty pewne to po co udzielasz się w takich tematach?

Najpierw chcą wyszaleć, dawać się na lewo i prawo a potem dopiero rzekomo "dojrzeją" i szukają poukładanego grzecznego kolesia.

Gość pytajaccy dzenntellmannn
Kobieta potrzebuje emocji,radości,płaczu,niepewności,silnej ręki.One się nudzą w związku w którym mają wszystko poukładane,w którym widzą pewną przyszłość ale to chyba nudzi każdego.Dlatego szukają wrażeń w takich facetach,potem jest płacz a następnie lądują w w związku z takim samym facetem.D Dokladnie. dlatego kobiety lubia jak je facet leje, bije

To po co 'zgłębiasz' psychikę i zachowanie kobiet?:D po co nieustannie to rozważasz i się wypowiadasz? Z nudów? Nie masz nic lepszego do roboty?

Gość el chulo.
pytajaccy dzenntellmannn "Dokladnie. dlatego kobiety lubia jak je facet leje, bije" Dokładnie,u mnie w rodzinie był taki przypadek,moja kuzynka zawsze mówiła,że kobiety które siedzą z facetem który je bije są nienormalne.Potem jak już była starsza(około25lat) była w związku z facetem który ją bił,nie po twarzy,że chodziła z podbitymi oczami ale miała siniaki na rekach i nogach i jeszcze go tłumaczyła,że jej się należało.Nigdy nie zrozumiem kobiet pod tym względem.

Gość zimnomijest
durnie, wcale nie chcemy faceta ktory nas olewa czy nawet bije! kobieta chce faceta silnego, pewnego siebie i zdecydowanego, tak jej nakazuje natura bo przeciesz facet musi umiec zadbac o byt rodziny, obronic ja przed niebezpieczenstwem. Cieple kluchy tego nie potrafia. A ze niestety mescy faceci to czesto zarazem dranie? Ironia losu!

Gość rybaliksor
zimnomijest Tak tak jasne

Gość dissolved girl
Nigdy nie byłam z niegrzecznym chłopcem, żaden mnie nie bił i nie olewał, a już stara dupa jestem!! Aaaa czyżbym coś straciła i przegapiła? I co teraz? Jak żyć?

Gość Gregorious
Lemingi, nic nie rozumiecie :D Chodziło mi o to, że można pogodzić dwie sprawy- troskę , oddanie i miłość z byciem zdecydowanym , meskim itp, jednocześnie nie olewając, nie ubliżając i nie bijąc swoich kobiet.

Gość dissolved girl
"Chodziło mi o to, że można pogodzić dwie sprawy- troskę , oddanie i miłość z byciem zdecydowanym , meskim itp, jednocześnie nie olewając, nie ubliżając i nie bijąc swoich kobiet. " No pewnie, że można. Ja byłam w samych takich związkach :) więc w czym problem? :D

Gość Gregorious
W tym, że stanowisz 0,00000000001 % kobiet :) Chyba że jest Was więcej , to łapki w górę. Będzie mi lepiej

Gość zimnomijest
w tym ze cieple kluchy sie zala ze zadna ich nie chce :-P life is brutal