Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zona_na_etacie

samotnośc w małżeństwie

Polecane posty

Gość zona_na_etacie

ktoś sie przyłączy?

Gość reformy
szukaj przyjaciela i git

Gość amy farrah fowler
a dlaczego tak sie dzieje?

Gość amy farrah fowler
wsrod moich znajomych jakos tego problemu nie widac. pytanie tylko czy pozory zachowuja na zewnatrz a nie siedza na takich forach jak to i nie wylewaja smutkow.

Gość zona_na_etacie
razem 21 po slubie 16 lat. czuje ze sie juz wypalilam. mm zabil chyba we mnie cala milosc ktora go darzylam. probowalam juz chyba wszystkiego ale samej to nie ma sensu....

Gość zona_na_etacie
ja tez sie z tym nie obnosze, na zew. wygląda całkiem przyzwoicie.normalne malżenstwo borykajace sie z problemami.

Gość amy farrah fowler
hmm, zawsze mozna sie doszukiwac cudzego neiszczescia. ja znam kilka malzenstw gdzie ja bym nie wytrzymala ale oni jakos egzystuja. oni wg mnie byli niedobrani od poczatku, ale jak pojawilo sie dziecko, kredyt itp to zaciskaja zeby i ciagna dalej ten wozek. laski sa na tyle dumne, ze nawet palantow za jakich uwazam neiktorych ich mezow potrafia chwali. swoja droga same pozmienialy sie w jakies wstretne babiszcza, ktore uwazaja wszystko co same robia za jedyne sluszsne.

Gość amy farrah fowler
no staz dlugi, a rozmowa nie pomaga?

Gość zona_na_etacie
umarło cos co juz umrzec dawoni miało.przytrzymywałam przy zyciu to małżenstwo na sile.mm jest pewni jednm z takich o których wspomnialas. ja mam meza tylko ciałem . mam poczatki chyba depresji tak to wyglada.napisalam mm eska bo tylo tak jeszcze moge wyrazic swoje zdanie .esms był nad wyraz dołujący a on mi napisał "nie kochasz mnie juz prawda?" kuzwa gdybym to ja dostała taka wiadomosc od razu starałabym sie podniesc na duchu. e szkoda gadac

Gość zona_na_etacie
wszystko kreci sie w okol niego. on chce sapc to spi,jemu sie nie chce to nie robi -ja muszę.nie rozmawiamy o nas,nie moge na niego liczyc.w sumie to zawsze tak było ale ostatnio duzo mysle i doszlam do takich wnioskow

Gość czarodziejka z marsa
ah te wydumane problemy domowych gospodyn....

Gość gnbhg
na czym polega samotność - odmienne zainteresowania - odmienne wizje spędzania czasu - odmienne podejście do seksu - odmienne oczekiwania od życia (na obecnym etapie) - poczucie, że partner cię hamuje sam nie wiem kiedy się te rozbiezności pojawiły, ale są co łączy? przyzwyczajenie, to że się znamy (potrafimy sobie doradzić), dzieci, kredyt - generalnie się lubimy, ale spimy osobno, mało spędzamy czasu razem

Gość zona_na_etacie
nie jestem domowa gospodynia ,pracuje i to na swoim.to co mamy to moja zsługa.to on jest jakims mięczakiem,

Gość zona_na_etacie
my to jeszcze spimy razem.mm ma duze potrzeby.ja natomiast robie to dla swietego spokoju ,zeby nie byl zły a słowami ranic potrafi i to bardzo

widzialy galy co braly. :P

Gość LOLITKA0712
czarodziejka najlepiej tak powiedziec, tylko ze nie mial w dniu slubu napisane na czole "po slubie sie zmienie bede inny" wiec skoncz pier... u nas tez jest zle..maz to tez taki mieczak,sama musze o wszystko zadbac nie mam w nim zadnego wsparcia mimo to kocham..czemu tak musi byc? Nie wiem!!!

Gość amy farrah fowler
matko, a skoro pracujesz, amsz pieniadze itp to nie mozesz od niego sie odseparowac? znajdz sovie jakas alternatywe: kolezanki do spacerow wyjazdy zagraniczne uprawiaj jakis sport zaloz kolko zianteresowan wyjdz do ludzi i go olej Jak on sie toba nie interesuje to nie szukaj zainteresowania tam gdzie go na pewno nie znajdziesz. polecam zaczac od samodzielnych wczasow. najlepiej odchudzajacych bo bedzie tam pelno samych babek i nie bedziesz wygladac dziwnie w pojedynke.

ale malzenstwo nie jest tylko w szczesciu i zdrowiu, poza tym znamy tylko twoja wersje , istnieje wysokie prawdopodobienstwo ze koloryzujesz i bredzisz, jak wiekszosc kobiet ktore narzeka na swojego meza. :P

Gość zona_na_etacie
:) myśl dobra ale te wczasy odchudzające hm w sumie nie mam z czego. tak generalnie do tej pory było.starałam sobie zajmowac czas sama, wszystko sama,sporadycznie się dolączał ale nie naciskałam. jednak wszystko jest z mojej inicjatywy .z nim to mozna tylko położyc sie do trumny .

Gość zona_na_etacie
narzekac narzekam ale mam powody. to jest chory człowiek ,nie potrafi ogarną swoich emocji.jest nadpobudliwy,chamski,wulgarny. a ja spokojna,uczciwa,kochajaca matka i zona. e szkoda gadac. moj jest strasznym egoista. nawet ostatnio z dzieckiem sama jechałam do szpitala bo mm nawet o tym nie wiedział bo chciał sie zabawic i pił ze znajomymi.

Gość zona_na_etacie
angel a jak długo?

Gość zona_na_etacie
a rozmawiałas z nim?

Gość zona_na_etacie
do mojego to jak do słupa. wczoraj mnie zabił. mowi tak:wiem ze ci nie pomagam ale w pazdzierniku ja wyjade za granice to ty sobie odpoczniesz. kretyn