Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Burszczas1993

Rozterki Faceta ;(

Polecane posty

Hej. byłem z dziewczyną pół roku - dosyć intensywnie. Oboje po 18 lat. Mówiła że mnie kocha i wogole. Miesiąc temu zerwaliśmy. Gdy widziałem ją tydzień po zerwaniu na koncercie stała na moich oczach z innym facetem za rękę już. Jak myślicie, czuła coś do mnie wogóle czy cały związek był kłamstwem z jej strony. Ja dla niej wszystko robiłem :/ odstawiłem na drugi plan mature. :/ jak myślicie?

Gość czarodziejka z marsa
nie kochala ciebie.

Głowa do góry. Macie po 18 lat - jeszcze wiele się zmieni. Lipa, że olałeś maturę. Takich rzeczy się nie robi.

Gość efvfev
ale kretyn z ciebie matura na pierwszym planie dalej studia potem praca bez tego nie bedzie kobiety, a ona typowa kurewka po tygodniu z innym chyba ze to jakis kolega, kuzyn ale watpie

Miłość jest jednak ślepa :/ Ja jej za dużo wybaczałem. Ona podczas naszego związku flirtowała na moich oczach z innymi a ja jej wybaczałem bo powiedziała przepraszam i że to się nie powtórzy. Idealne były tylko pierwsze 3 miesiące. Potem zacxzeła odwalać i gadać na imprezach na które poszla ze mną z innymi a na mnie nie zwracała uwagi a jak jej mówilem że jestem zazdrosny i robiłem jej wyrzuty to mnie oskarżała że chce ją tylko dla siebie i że zachowuje sie jak dziecko bo nie dam jej wolności. Ale ja byłem głupi :(

No raczej. Pewnie miała ładną buźkę. Daj sobie spokój i zapomnij. Skup się na sobie i na nauce.

Gość efvfev
ja pierdole flirtowala z innymi to wyjebalbym najpierw frajerowi a potem warunek albo zachowuje sie albo koniec nic dziwnego ze cie rzucila boś pizda nie chlop

@efvfev Teraz widze swoje błedy - ale mi po prostu po trzech miesiacach zaczelo zależeć i dlatego taki sie stalem ze wszystko wybaczalem. :/ na początku mi nie zależało i było git. To ona za mną latała.

Gość efvfev
jak dla mnie ponizyles sie wiadomo, ze roznie odwala jak masz dziewczyne ale nie wolno jej na wszystko pozwalac musi czuc dreszczyk emocji, czasami zazdrosc, ale ona byla glupia suka jak robila to co piszesz i nie masz czego zalowac lepiej byc samemu niz z gownem tydzien po spotykac sie z fagasem, bawic na imprezie z frajerami, jeszcze napisz ze jej kase dawales

Jesteś jeszcze młody.Mocno się zaangazowałeś-ona jak widać nie.Zasługujesz na lepszą :)

Tylko wiesz jak to jest jak facetowi odwali. przetłumaczyć nie przetłumaczysz bo przecież on wie lepiej :D masz racje. ona była nie fair wobec mnie. Ja w koncu stwierdzilem że wystarczy i ze nie chce jej znać. To jak do mnie napisala po tym, to jej jeszcze raz to powiedzialem i że jestem teraz szczęśliwy bez niej :D. To ją zatkało. Napisała tylko ja też... Nie wiem, ona liczyła że bedę ją prosił o wybaczenie że ją rzuciłem bo była łatwa i po alkoholu do każdego się przystawiała? Myślałem chyba że się zmieni dla mnie. Widać natury nie zmienisz. Możesz ukryć, ale też na krótko.

Gość efvfev
kiedys mozna zalowac, czy tez sie wyszalec, ale szukaj nowej normalnej dziewczyny