Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZmartwionaJoasia

Plodnu sluz zaraz po okresie????

Polecane posty

Gość ZmartwionaJoasia

Hey dziewczyny!! Zwracam sie do was z nastepujaca sprawa. otoz: moje cykle po odstawieniu tabletek wahaja sie od 28 do,ostatnio, 36 dni. podobno oznacza to ze o tak sa regularne bo roznica miedyz najkrotszym a najdluzszym wynosi +/- tydzien. Ale do rzeczy. ostatni kkres zaczal sie 13 czerwca i kreawila w sumie do poniedzialku czyli do 18.06. dzisiaj czyli 20.06 kochalam sie z chlopakoem..tzn robilam mu dobrze ustami i usiadlam na nim.. mowil ze musze juz zejsc wiec zeszlam on wyszrdl ze mnoe podotykalam go ok 5 sek i trysnal. potem mowil ze czuje jak dochodzi juz jal z niego schodzilam ale nic ne polecialo. nastepnie on robil mi dobrze oralnie. Po wszystkim stwoerdzil ze mam lepki a zarazem. rozciagliwy sluz.. ze da sie rozciagnac miedzy palcami..moje pytanie: czy moglam miec dni. plodne? od razu praktycznie po krwawieniu?? martwie sie prosze odp;(

Gość Perw mobilna
Tak mogłaś. A dlaczego nie?

Gość ameliemores
a może po prostu miałaś tzw " typ wilgotny" po okresie? zdaża się czasem i nie jest to sluz plodny

Gość badum
nie wiem;/

Gość mogłaś mieć taki śluz
ja się bzykam z mężem według ustaleń metody naturalnej i wiem, że zaraz po okresie możesz mieć owulkę i wtedy śluz płodny się zaczyna nawet w okres. Polecam książkę Mercedes Arzu Wilson "Miłośc i płodność" gdzie masz dokładnie opisany cały cykl i różne odchylenia oraz opcje, między innymi właśnie ten śluz płodny w okres i tuż po. Ale u Ciebie i tak się nie da na 100% powiedzieć, bo był seks, a z nim soczki ;) które sobie możecie mylić.

Gość ZmartwionaJoasia
no tak, ale ten śluz był lepki, i rozciągliwy... zastanawia mnie to, że był lepki to po 1, a po 2 że przecież dzień wcześniej dopiero zupełnie krwawienie mi ustało. A najkrótdzy cykl jaki miałam od stycznia kiedy tabsy odstawiłam to 28 dni. Jeśli mam na dniach mieć owulacje, to znaczy ze ten cykl może trwać ok 22-25 dni?!

Gość ZmartwionaJoasia
aa i jeszcze jedno. Kiedy na samym początku robiłam ja mu dobrze, i on mnie dotknął, ale nie wkładał do środka tylko tak na zewnątrz, to stwierdził, że byłam sucha.

Gość ZmartwionaJoasia
upppp

Gość bialamasajka
Jeśli masz cykle nieregularne to może się zdarzyć. Powinnaś obserwować swoje cykle np metodą termiczną. Jeśli sprawia Ci to problem mogę Ci jeszcze polecić mikroskop owualcyjny. Używam i się sprawdza