Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawde wam powiadam

niemowle nie chce w nocy spac

Polecane posty

Gość prawde wam powiadam

kobiety pomozcie! moja niespelna 8 tygodniowa coreczka nie chce spac w nocy dzisiaj np nie spala od 1.30 do 7 rano prawie w ogole a jak juz spi i sie obudzi to czasami zanim znow usnie trwa to do 2h... nawet juz spi teraz w wozku bo myslalam ze moze lepiej tak bedzie ale nia mam juz pomslow za to w dzien spi ze 2 razy po ok 2-3h

Gość mialam ten sam problem co ty
moja córka tak samo miała wyrosła z tego jak skończyła 4 miesiace :)

Gość ..........................caAB
teaz jest mega goraco i duszno. Musisz odpowiednio ja ubrac i nawilzyc powietrze :) moze o to jej chodzi ;)

Gość prawde wam powiadam
nie wiem ale w nocy ubieram ja tylko w body i lekko okrywam kocykiem wydaje mi sie ze dzisiaj w nocy zawinil tatus, ktory odwiedzil nas w czasie trwanie burzy i rozbudzil coreczke gadajac do niej...

Gość niugg
taki maluszek nie zna pór dnia i nocy. Skoro ja tatuś rozbawił to taki efekt. Z czasem się to unormuje.

Dokładnie,tak jak koleżanka wyżej pisze. Taki maluch śpi wtedy kiedy chce...a nie kiedy Wy :D Później to się unormuje. A jak tatuś rozbudził dziecko to niech cudaczy by zasnęło :D :P

Gość i nie przykrywaj jej
kocykiem w te upały!!!

Gość Niuniulkai
Nie wiem gdzie wy mieszkacie że macie takie upały dzisiaj ?

Gość kaja33333
nie wiem ale w nocy ubieram ja tylko w body i lekko okrywam kocykiem wydaje mi sie ze dzisiaj w nocy zawinil tatus, ktory odwiedzil nas w czasie trwanie burzy i rozbudzil coreczke gadajac do niej... jak to odwiedził to nie spicie razem?!

no właśnie może to przez upały? wcześniej też tak miała. mój 5-miesięczniak w nocy śpi w samych bodach bez żadnego przykrycia. na pewno zimno mu nie jest. też się często budzi ale jak się przebudza to daje mu pić i po jakiejś chwili zasypia. nie przykrywaj jej niczym i ubieraj tylko cieniutkiego bodziaka.

Gość prawde wam powiadam
czasem spimy a czasami nie nie miescimy sie w lozku we 3 a jak mam wstawac do malej co n5 min to ja biore do lozka tak juz nad ranem a on idzie spac do drugiego pokoju

Gość wsiowa babka
Najprawdopodobniej mała przestawiła sobie dzień z nocą. Jeśli tak ,to ciężko będzie:(

Gość prawde wam powiadam
podbijam temat!!!! mala teraz ma 3,5 miesiaca i nadal problemy z nocnym snem chodzi spac 7-8 wieczorem a juz budzi sie za 3h inie ma mowy o tym by polazyc ja znow do lozeczka.. zasnie przy cycy z jak chce ja polozyc do swojego lozeczka to sie budzi i koniec pozatym spi bardzo niespokojnie, wierci sie kreci!!!! oooo matko

Gość prawde wam powiadam
kobiety obawiam sie ze juz nigdy to sie nie poprawi,,, i ze juz zawsze bedzie spala ze mna