Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baby pink

chcialabym poflirtować z inteligentnym facetem

Polecane posty

"powoduja ze zamiast porzadania twojej osobby zastanawiam sie bardziej jak takie majtki sie sciaga" Co to jest porzadanie? 😴

Gość IObłudny_xx
widzicie, mały błąd sie wkrad, ale to wina mojej klawiatury, ponieważ mam jeszcze na jednej klawiatury układ łaziński oraz hebrajski przez co samo mi sie wstawiło :):)

Gość bova123
Nie wiem czy sprostam tym wymaganiom. No i skąd Ty tyle o mnie wiesz? O cholera! A może Ty to ten, przez którego mam taki zły dzień? To by wiele tłumaczyło. A co do porządania/pożądania, każdy ma prawo rozumieć je na swój sposób.

Gość Miszcz kamóflarzu
Oooo...co moje śliczne oko tu widzi :classic_cool: Lelije jakoweś od Inteligentnego dostałaś ? No to cennik se na razie wyrzuć kochanie, przynajmniej na tydzień :classic_cool:

Gość bova123
A, i nie wiedziałam, że w Realu sprzedają majtki pakowane po 10. Muszę się tam wybrać i zaopatrzyć w zapas na sezon jesienno-zimowy. Dzięki za podpowiedź, Czarodzieju

Gość bova123
bardzo proszę, żeby nic dzisiaj, ani w najbliższym czasie, nie wspominać o zabójstwach, morderstwach i innego rodzaju przemocy fizycznej, sczególnie jeśli ofiarą miałby być facet. Jestem pacyfistką, ale lepiej nie kusić losu

Gość Inteligentny_facet--NIE
smaruj się kocim gównem :D

Gość Miszcz kamóflarzu
lelije, lelije...zdechnom w wazonu, a potem nie będzie miał ich kto na hasiok wyciepnąć :P. A chromowany łańcuch pasujący wzorem oczek do zlewu to co ? A zabytkowy kabel od prodiża to wajs ? A piękny, lateksowy komplet bielizny domowo-wyjściowej ? A nie jakiś chabrąź :classic_cool:

Gość Miszcz kamóflarzu
Zrobię sobie w saunu biczowanie lelijami, będę ładnie pachł :D

Gość IObłudny_xx
bova123: nie jestem twoim bylym, mimo ze penetruje dogłębnie twoje mysli i fantazje! zreszta zobacz jaka miedzy mna a nim jest roznica intelektu! cicho, temat skonczony, nie ma bylego, jestes Ty, morze i kilku mezczyzn chetnych zapoznac Ciebie blizej! tylko nie spal tego, masz sie wuluzowac, wiec moze najpierw zakupisz jakies niezle piwko w cenie 2zł za puszke lub dobre owocowe wino w cenie 3,15zl za butelke 0,75 no dobrze, a czy sie dowiem od Ciebie nastepujacych rzeczy, bo wiem jakie sa odpowiedzi ale chce zobaczyc czy nei klamiesz! kolor wlosow? dlugie krotkie?

Gość Miszcz kamóflarzu
No to chodź idziemy się pomammografić :classic_cool: :D

Gość Miszcz kamóflarzu
No to chodź idziemy się pomammografić :classic_cool: :D

Gość bova123
IObłudny_xx z alkoholem wolę nie ryzykować, bo mam słabą głowę. Chociaż .... hmmmm.... nigdy nie próbowałam tych rarytasów, które wymieniłeś, więc może trzeba zaryzykować. Włosy: blond, do ramion. Ale nie przywiązywałabym się na Twoim miejscu do tego opisu, bo kobieta zmienną jest i jej włosy też.

Gość bova123
IObłudny_xx z alkoholem wolę nie ryzykować, bo mam słabą głowę. Chociaż .... hmmmm.... nigdy nie próbowałam tych rarytasów, które wymieniłeś, więc może trzeba zaryzykować. Włosy: blond, do ramion. Ale nie przywiązywałabym się na Twoim miejscu do tego opisu, bo kobieta zmienną jest i jej włosy też.

Gość IObłudny_xx
pamietaj zasade ze kobieta zmienna jest kiedy w lozku laduje z obcym facetem, wtedy ja brzuszek i glowka nie boli :):) tak sa to trunki z wyzszej polki, dla ludzi biznesu, zyjacych szybko chcacych w niewerbalny sposob zyskac jednoczesnie adrenaliny jak i szacunku od przyjaciol gdy saczac winko w nowoczesnych ekstrawaganckich kubeczkow idziecie przez swoje osiedle! na kolacje tez moze zaproponuje dzis co masz zjesc, bo pewnie przez zawody milosne nie masz glowy do myslenia! wiec proponuje tansza odmiane chleba z marketu, nazywa sie "wczorajszy" ma specyficzna odmiane przez co skorka jest troszke twardsza a srodek bardziej czerstwy, jednak jest to spowodowane lepszymi zbozami nie podlegajacymi procesowi fermentacji Pamietaj ze chlep jesz caly, wlaczenie ze skorkami, bo kobiety nie wiem czy pamietacie ze od skorek rozna cycki!!

Gość IObłudny_xx
pamietaj zasade ze kobieta zmienna jest kiedy w lozku laduje z obcym facetem, wtedy ja brzuszek i glowka nie boli :):) tak sa to trunki z wyzszej polki, dla ludzi biznesu, zyjacych szybko chcacych w niewerbalny sposob zyskac jednoczesnie adrenaliny jak i szacunku od przyjaciol gdy saczac winko w nowoczesnych ekstrawaganckich kubeczkow idziecie przez swoje osiedle! na kolacje tez moze zaproponuje dzis co masz zjesc, bo pewnie przez zawody milosne nie masz glowy do myslenia! wiec proponuje tansza odmiane chleba z marketu, nazywa sie "wczorajszy" ma specyficzna odmiane przez co skorka jest troszke twardsza a srodek bardziej czerstwy, jednak jest to spowodowane lepszymi zbozami nie podlegajacymi procesowi fermentacji Pamietaj ze chlep jesz caly, wlaczenie ze skorkami, bo kobiety nie wiem czy pamietacie ze od skorek rozna cycki!!

Gość bova123
no ja bardzo lubię skórki od chleba, ale jakoś nie zauważyłam żadnego spektakularnego efektu. Coś mi się wydaje, że od tego tylko tyłek rośnie. Ale ja może nie jestem obiektywna. Albo może oszukują na tym zbożu.

Gość mazafaka
lubię makrelę wędzoną, ponoć korzystnie wpływa na IQ

Gość IObłudny_xx
dla mas to nie sa zboza, tylko przeprasowana tektura wymieszana z drozdzami i wstawiona do dosc znacznej temperatury! twoje piersi juz nie chca roznac bo bedziesz niesymetryczna, teraz jestes idealna, wwszystko pasuje idealnie, a gdy one troszke urosną twoj kregoslup bedzie obciazony przez co mozesz miec czesta sennosc i migreny :) no dobrze, mam nadzieje ze dzis humorek lepszy! Ja musze zmykac bo ma do mnei zaraz wleciec vieniu rostowski, glowe mi zawraca czy wprowadzic podatek od lokat bankowych czy tez nie, tlumacze mu ze warto bo narod jest bogaty, jednak on twierdzi ze jest dla ludzi i zrobi wszystko zeby spali spokojnie! bova daj mi numer gg albo maila bo wiem ze tego bardzo chcesz a wstydzisz sie zapytac!

Gość bova123
IObłudny_xx bo ja wstydliwa jestem, ale się przełamię i poproszę o Twoje gg lub maila. Proszę :)

Gość IObłudny_xx
dobrze masz szanse na nowe niepowtarzalne udane i wyjatkowe rozmowy z taka niesamowita oraz wspaniala osoba jak ja :) micha_mrt2@o2.pl