Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jem plastik

Jestem beznadziejna nigdy nie scchudne

Polecane posty

Gość nie gadajcie z nia
a ty konwalia jestes tez klonem? juz masz 3 nicki i sobie wtorujesz? super jeszcze sobie wiecej zaloz dziecinada

Gość konwalia na dukanie
haha glupszej diety nie ma ale sie spaslas locho

co chceci od konwalii? ona w niczym nie zaiwnila!

tez jestem przeciwko dietom, nawet akim w miare bardziej rozgarnietym, jak dukan, nie jest to zdrowe, ale konwalia jako osoba jest fajna :classic_cool:

Gość konwalia na dukanie
haha mala niska kulka i sie panoszy poczytaj sobie o dukanie tepaku a sie na temat innych diet nie wypowiadaj sie znalazla kulaj sie stad kulko tluszczu

Gość konwalia na dukanie
fajna osoba na ciulatej diecie bedzie bardzo chora i otyla osoba po jojo hihi

Gość lo matko
czym chcesz swiecic? inteligencja nie wiec tlusta dupa konwalio dukanowska naloznico

Gość do uu
dukan jest rozgarniety jak ty haha idz juz spac

ciekawe...podajcie te moje 3 nicki skoro takowe istnieją, bo JA nic o nich nie wiem...co do spasienia się radzę spojrzeć w lustro :)

Gość 2 grubasy
daja rady od siedmiu bolesci

Gość iza238
konwalia jestes tlusta i dobrze o tym wiesz 3 to ty masz podbrodki u niskich kaszalotow widac kazdy kg daj foto posmiejemy sie

Gość do uu
iza dokladnie haha nie widzicie ze nie wzbudzacie sympatii aaa zapomnialam wy jestescie tepe

rady od 7 boleści? sorki że krytykuję niewytrwałe osoby, które zamiast zabrać się za siebie i schudnąć samemu uciekają się do śmieci typu lida, paskudne koktajle i tak dallej

Gość iza238
zalozcie sobie swoj topik a nie wie wpieprzacie z radami swoimi cennymi nikt was nie chce sluchac

konwalia, one chyba mysla, ze ty to ja, a ja to ty ;) bo to takie spryciary, ze hej :classic_cool: jakkolwiek cie lubie, tak tez mam nadzieje ze wiesz, ze odzywianie dukanowen nie jest na dluzsza mete, bo jest troche niezrownowazone, ale na pewno jest bardziej rozsadne niz dieta 500 kalorii, a albo picie szejkow ;)

Gość iza238
zamnkinj morde konwalia bo tylko kretynki sa na dukanie

wiecie co...szlag was trafia bo WY pewnie ważycie po 70 kilo przy moim wzroście, zresztą ja nie przeczę, że mam kilka kilo za dużo choć bmi mówi co innego...i czekam na te moje trzy nicki które rzekomo mam nadęte pustaki

Gość iza238
konwalia juz sie poci hihi z tym wzrostem i waga oczywiste jest ze masz krotkie grubachne kopyta i wielka dupe kogo chcesz oszukac?

Gość konwalia na dukanie
my nie jestesmy takie niskie jak ty haha maly wypierdek mamuta

coo...cisza? i dobrze, bo was cholera trafia, że jecie za dużo i nie macie silnej woli...a jedzenie jogurtów, ryb, kurczaka, chudej szynki i warzyw i otrębów jest chyba lepsze od slim fasta i chemicznych badziewi?!

Gość iza238
dokladnie! kobieta powinna jakos wygladac mowmy na nia benny kulecza hej benny jak sie masz?

iza238 dlaczego obrażasz konwalię? przecież ona od początku zachowuje się kulturalnie

hehe...wolę to niż wygląd 180 cm trolicy...małe jest piękne moje drogie, a przede wszystkim kobiece...:P

Gość iza238
chemiczne to srodki antykoncepcyjne zawiodly i sie urdzilas kaszalocie benny co dzis zjadlas na sniadanie? plastik jak twja kolezaneczka

Gość zaraz widac ze to lesby sa
kolko wzajemnej adoracji benny kuleczka i jem plastik vel uu

Gość iza238
kobiece ksztalty nie rubensowskie nie oklamuj sie benny

Obrażają, bo nic ciekawego nie mają do powiedzenia, bo nikt z nimi normalny by nie pisał...tu powinno się ludzi wspierać, zrąbać jak robią coś źle, ale w znośnej formie...bo od obrażania innych kilosów nam nie ubędzie

Gość konwalia na dukanie
hahaha lachane ale ta konwalia zarazpowie ze jest miss nastolatek :P co za swir zal mi takich ludzi jak one 2 tysiace nickow tysiace rad a i tak gowno z odchudzania

Czy wy serio myślicie, że wasze opinię mnie ruszają? Wybaczcie, ale nie...a wcale nie uważam, że mając 87 cm w biodrach i 67 w talii wyglądam jakoś tragicznie...owszem ubita jestem, ale kurczę bez przesady!

Gość iza238
to poczytaj co pisze o nas idiotki czy kretynki nie pamietam sama to pewnie uu pisze bo oa zmienia nicki jak diety raz za czas przypaleta sie taka debilka