Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kropeczka38

Pytanie do facetów, co oznacza: to był tylko seks?

Polecane posty

Pytanie do facetów, co oznacza: to był tylko seks?" to oznacza ni więcej ni mniej jak to : że to był tylko seks:) co tu chcesz analizowac?

Gość pewnie zapytaj
Ja sobie nie wyobrazam zachowac sie jak Ty w takiej sytuacji.Miec swiadomosc ze maz dotykal calowal piescil cialo innej kobiety, wspolzyl z nia...a potem dotykal mnie...fuuuuuuuuuuujjjjjjjj! Musi Cie bardzo kochac...I co to za pieeerdolenie ze z zona nie wypada kochac sie jak z kochanka hahha.Ja z mezem probuje wszystkiego, zachowuje sie nawet jak przyslowiowa "dziwka" tylko, ze jego prywatna, wlasna. Powiedz co ci dalo wybaczenie?Nie ufasz mu i cierpisz tyle ci dalo.Jestes slaba psychicznie, takim zachowanie pozwalasz mu na zdradzanie.Jeszcze obwiniasz siebie haha, przypomnij sobie co ci przysiegal i zlamal tak wazna przysiege, to znaczy ze nic ona dla niego nie znaczyla.

Gość kropeczka38
Regres -- łatwo ci mówić bo jesteś facetem, ja kobieta tego nie ogarniam bo nie potrafię rozdzielić seksu od uczuć. Chcę zrozumieć i mam masę pytań, czy "tylko seks": 1. był wybrykiem który się nie powtórzy? 2. jest możliwy z żoną, gdy meża najdzie na ten „tylko seks? 3. jeżeli zdradzał tylko dla seksu to czy nadal bedzie? Czy to bardziej popęd czy napalenie się na konkretną laskę? 4. co faceta do tego ciągnie? jakieś fantazje, że inna kobieta (odmienność z koleżanką a nuda przy jednej bo żona), że żonę sie zna na przysłowiowy "wylot" i ciekawość innego ciała? 5. A może "tylko seks" jest nałogiem i nie mam szans na spokojny związek bo on dalej będzie zdradzał? Jeśli facet seks traktuje zawsze tak samo i jedynym jego celem jest ten wiadomy czyli „upuszczenie napiecia, to czy jest różnica w tym z kim i jak sie robi? Po co szukać innych doznań jak można z żoną?

Gość pewnie zapytaj
moja rada dla ciebie: Popros meza zeby zaprosil kolezanke do was do domu i niech ci pokaze jak wyglada "to tylko sex" popatrz sobie na to i bedziesz miala odpowiedz.Kooorwa jakas Ty glupia to az slow brak.Maz pieeeerdolil inna moze nadal to robi a zona probuje to zrozumiec:D:D:D Czul do niej pociag fizyczny, podniecala go, czul namietnosc...

Gość ruchacz zawodowy
ok autorko,odpowiem na Twoje pytania jako facet który zdradza swoją żonę od lat... Jak zdradził raz to zdradzi ponownie,jak nie z nią to z inną jak nie z innymi to z prostyutkami. Kto posmakuje tego miodu raz będzie go chciał cały czas. Ta adrenalina,ta ciekawość nowego kobiecego ciała,inne ochy i achy,każda kobieta jest inna w łóżku,każda inaczej pachnie,każda inaczej jęczy i inaczej się wypina. W czasie swojego 9 letniego małżeństwa zaliczyłem z 50 kochanek na boku i powiem Ci coś ,wcale nie mam dość :D a nawet chce więcej...jestem uzależniony i wiem o tym. Jedynym warunkiem który musi spełnić zdradzający facet to dobrze zaspokajać swoją żonę,trzeba zacisnąć zęby i udawać ,wtedy na 1000% żona się nie domyśli. Ja uważam,że będzie Cię zdradzał tym bardziej że mu wybaczyłaś i uszło mu to na sucho.

ruchacz zawodowy, a ruchasz sie i orala robisz w prezerwatywach? czy już zaraziłeś swoja żonę czym mogłes i teraz lecisz bez gumowego wdzianka?

Gość Lirada
Jestem mężatką od niespełna roku. Twój przykład jest potwierdzeniem moich odczuć że jak facet zdradzi to zaufanie NIGDY nie wróci. Czy ten idiota wie co zniszczył że wciąż ten jego wybryk niszczy Ciebie niszczy Wasz związek czy on zdaje sobie sprawę z konsekwencji które ciągną się latami? Czy powiedziałas mu jak się czujesz i jak Cię to wyniszcza? Czy ten chuj egoista o tym wie? Powiedz mu że ZNISZCZYŁ to co najpiękniejsze . Mnie by przy kimś takim nic nie zatrzymało. Zrzygalabym się. Co za skurwysyn.

Gość kropeczka38
pewnie zapytaj - - tak, brzydziłam sie, długo z nim nie współżyłam. Obawiałam się też, że przytarga do domu jakiegoś syfa. Wybaczenie dało mi to, że nadal jesteśmy razem, mamy cudowne dzieci i czasem jest sielankowo. Chociażby dla tych kilku chwil w miesiącu warto było. Zapomnieć się nie da, zaufać chyba też nie, chociaż naprawdę wiele bym dała by tego nigdy nie zrobił i bym nadal mogła ufać na 200%. Niepewność, niepokój i podejrzenia wróciły, dlatego pytam i sie zastanawiam. Nie wiem czy jest na tyle mocny aby w przyszłości w takiej sytuacji odmówić (przynajmniej tak mi mówi, że jakby kolejna laska się do niego przymilała nie pozwoliłby na włożenie ręki w rozporek). Nie wiem czy tylko tak mówi, czy może sam ma taką potrzebę a wtedy kolejna zdrada nieunikniona. Boję się aby nie zakręciła się koło niego jakaś kolejna kobieta „to tylko seks bo kolejnej zdrady nie wybaczę, on o tym wie. Ryzykował wtedy, może i ryzykuje teraz..... nie wiem.

Gość dobrze popisze
ruchacz- powinienes sie z nia rozejsc. taki kozak z ciebie, a jestes z zona bo sie boisz ze zostaniesz sam na lodzie. jak ja nie szanuje takich ludzi.

Gość Lirada
Do ruchaczą zawodowego. Powiedz mi jak możesz patrzeć w lustro. Czy Ty masz do siebie szacunek? Jak możesz patrzeć w oczy kobiecie której przysięgałes . Jesteś zwykła kurwa. Szmata. Odejdź od żony i ruchaj aż zajebiesz się na śmierć. Ty nie jesteś godny miana człowieka.

Gość ruchacz zawodowy
do njunnujn Badam się regularnie co pół roku,wiem o ryzku.kondomy to podstawa. Ja i moja żona jesteśmy w 100% zdrowi,moje kochanki to z reguły kobiety zamężne,zadbane,zdrowe nie biorę byle czego. Pracuję w branży medyczno kosmetycznej więc obracam się wśród takich pań :)

a kto szanuje takich ludzi? to gnidy nie ludzie, nie obrażając gnid, które świństw nie robią i nie obrażając świń ,które zachowują sie w porządku wobec siebie. :)

Gość Apasz24
to oznacza ze to był tylko seks

Gość dobrze popisze
jestem w stanie przyjac ze ktos ma wysokie libido i cieszy sie wolnoscia i daje mu to szczescie. nie rozumiem tylko dlaczego mieszac w taki uklad kogos kto moglby stworzyc wartosciowy zwiazek z kim innym, koles po prostu marnuje swojej pannie zycie. zobaczysz ze to sie na tobie zemsci, wszystko wraca jak fala, za duzo w zyciu widzialam

Gość Lirada
Możesz na to spojrzeć i tak: życie jest krótkie ,przysięga małżeńska jest ważna tylko do śmierci. Wierzysz w Boga? Jeśli tak to wiedz że Twoim Wiecznym Małżonkiem który nigdy Cię nie zdradzi jest Chrystus. Bóg dopuszcza sytuację w których ludzie zawodzą aby zbliżyć się do Niego który nie zawodzi NIGDY. Aby człowiek zrozumiał że tylko na Nim można polegać. Wieczność to Wieczność. Doczesnośc minie bardzo szybko.

Gość ruchacz zawodowy
jad , jad i jeszcze raz jad . Wara wam od mojego łóżka !! Co ja powinniem zrobić to ja dobrze wiem !!! Nikomu się krzywda nie dzieje. Z nikim się nie będę rozstawał bo kocham moją żonę i dzieci! Tak dobrze żeście dewoty przeczytały KOCHAM JĄ ale facet to facet i swoje pragnienia ma !! Co mam żałować na łożu śmierci że pewnych rzeczy nie robiłem choć miałem na nie ochotę ??!! I okłamujcie się dalej że wasi faceci to porządne chłopaki :D Testoseron rządi facetami czy to wam się podoba czy nie !!

Gość dobrze popisze
nie ma nic gorszego w związku. jest, na przyklad kiedy partner popiera SLD :P

Gość dobrze popisze
Wara wam od mojego łóżka !! Co ja powinniem zrobić to ja dobrze wiem !!! Nikomu się krzywda nie dzieje. Z nikim się nie będę rozstawał bo kocham moją żonę i dzieci! Tak dobrze żeście dewoty przeczytały KOCHAM JĄ ale facet to facet i swoje pragnienia ma !! Co mam żałować na łożu śmierci że pewnych rzeczy nie robiłem choć miałem na nie ochotę ??!! I okłamujcie się dalej że wasi faceci to porządne chłopaki Testoseron rządi facetami czy to wam się podoba czy nie !!' uwazaj bo ci tetnica peknie.

ruchacz, jesli byś ją kochał, to dałbyś jej prawo do zadecydowania, czy chce byc z kimś kto rucha inne. nie masz pojęcia o miłości, oprócz miłości własnej- tą masz nadzwyczaj rozwiniętą.

Gość kropeczka38
Lirada - mąż zniszczył we mnie coś co było najpiękniejsze. Wie o tym bo mu powiedziałam. Zniszczył moją wiarę w miłość, wiarę w zasady które zawsze miałam , pewną może naiwność, która w sumie też była czysta... wierzyłam i kochałam, po prostu byłam na 100% szczęśliwa! Po czasie jak zaczęłam otwierać oczy, czytać i słuchać jestem w coraz większym szoku w jakim kierunku zmierza ten konsumpcyjny świat. Seks oralny był dla mnie zawsze jakimś kolejnym stopniem wtajemniczenia, kolejnym krokiem, odkrywaniem siebie... a tu dowiaduje się, że są kobiety, które bez skrupułów wyjmują cudzego, za przeproszeniem brudnego fiuta, robią loda, robią sobie dobrze i nie przejmują się tym, ze może ten fiut był w nocy w żonie a rano w jej ustach ;) Szok! Nie rozumiem tez jak można kochać się w nocy z żoną a rano brać prezerwatywy i lecieć do pracy na numerek z koleżanką..... Mam swoje lata, nie wiem gdzie się uchowałam tyle lat w takiej niewiedzy i jakimś wyimaginowanym świecie ;) Widać idealizowałam nasz związek. Nie chcę i nie chciałabym kiedyś żałować, ze wybaczyłam i nie rozstałam się te kilka lat temu. Ta laska już chyba żałuje (chociaż nie wiem) bo mąż się dowiedział o jej zdradach, rozwiódł się i zabrał dziecko. Musiał mieć niezłe dowody jeśli sąd mu przyznał opiekę nad dzieckiem a ona moze widywac dziecko raz w miesiacu.

Gość pewnie zapytaj
Sama przeczysz sobie.Po co tu piszesz?Co za roznica czy on cos czul do tej kobiety czy nie?Powiedz co ci to da?Pieeerdolil ja przez 3lata to szmat czasu, oklamywal cie i wspolzyl z toba w tym czasie.Ty sama siebie tez oklamujesz, doskonale wiesz co zrobil twoj maz, sama odpowiadasz na swoje pytania, jednak slyszec ich nie chcesz.Czy on brzydko mowiac rooochal z uczuciem czy bez nie ma tu znaczenia.Przysiegal ci wiernosc i uczciwosc malzenska, podpisal swoja przysiege a ma ja w doopie.Tlumacz sobie to jak chcesz, odpowiedz znasz bardzo dobrze, nigdy juz nie bedziesz mu ufala i wierzyla, jesli twoim zdaniem tak ma wygladac malzenstwo... to mecz sie dalej.

Gość ruchacz zawodowy
nie wiem njunnujn czy jesteś facetem czy kobietą,choć z nicku wynika że jesteś obojniakiem chyba że wolisz określenie Hermafrodyta :D Ale powiem Ci jedno skoro nigdy nie zdradziłeś/aś to skąd możesz wiedzieć jak to smakuje i czemu uważasz że to jest złe ??!! dla zasady ?? czy może dlatego,że wszyscy uważają zdradę za coś złego ??? Pamiętaj że wywodzimy się od zwierząt a tam nie obowiązuje kwestia zdrady,wygrywa poprostu najsilniejszy,to człowiek sam sobie narzucił pewne ograniczenia,ale z instynktem nie ma co walczyć ,uwierz mi że jest dużo łatwiej i przyjemniej poddać się tej rozkoszy :D

Gość kropeczka38
Do ruchacza - a co ci dają te zdrady? nie możesz po prostu kochać sie z żoną? Ona ci nie daje? Nie tak jakbyś chciał? OK. ponoć facet jak każdy samiec ma za zadanie rozsiewac plemniki, tylko człowiek posiada rozum, uczucia i dlatego wiąże się z drugim człowiekiem. Jeśli kochasz seks z innymi to dlaczego zwiazałes się z jedną? Byłbyś sam to nikomu nie robiłbyś krzywdy, nawet jakby w jednym łóżku były ze 3 osoby... tego nie rozumiem. Jest jeszcze jedna sprawa.. najgorsi chyba tacy "cichacze" (jak mój mąż), którzy mówią, ze kochają i że wierni a dupczą na lewo i prawo. Widziałam też takich co dużo gadają ale oni zazwyczaj są nieszkodliwi bo to gawędziarze ;)

Gość dobrze popisze
Pamiętaj że wywodzimy się od zwierząt a tam nie obowiązuje kwestia zdrady' moze dlatego ze zwierzeta nie biora ze soba slubu? :p

Gość zgadzam sie z ruchacz
Ja zdradzilem przed slubem i mi wybaczyla- dala furtke dla kolejnych zdrad, sama sobie winna- wierzy, ze jest moim bostwem bo chce w to wierzyc. Mamy taka sama pozycje spoleczna, wspolny majatek, urode, wyksztalcenie- dlaczego mialbym to zostawiac dla kochanki? Zone tez kochalem namietnie na poczatku. Teraz kocham inaczej. Zawsze pojawia sie rutyna, a po co psuc cos , co dobrze wyglada dla zony i dla innych? Zdradzilalem ja wielokrotnie- ona wie tylko o 2 razach. Tez mialem romans przez trzy lata. Gdyby nie to ze odkryty, trwalby nadal. Trzy lata seksu z kochanka oznacza milosc. Z innymi krocej to trwalo bo byla tylko namietnosc. Z nia- bylo dlugo bo wpadlem totalnie. Zonie tez powiedzialem, ze to tylko seks i to, ze kochanka mnie uwiodla a potem szantazowala ze jej powie. To nie jest prawda , nigdy mnie szanatazowala, i wprost przeciwnie- to ja dlugo zdobywalem swoja kochanke i pewnie dlatego tez tak mnie trzymalo. Do tej pory zaluje ze nie spotkalem jej przed zona. To juz trzy lata od wpadki a ja nadal mysle o bylej kochance.

Gość pewnie zapytaj
Ja tez zostalam zdradzona i skrzywdzona, bylo mi ciezko zyc po rozstaniu, wierzylam ufalam a on to zniszczyl, zniszczyl mnie na zawsze, bo juz zawsze we mnie zostanie brak zaufania, zawsze bede czujna...mimo tego, ze mam wspanialego meza, zawsze czujna bede.Ten czlowiek zniszczyl to co we mnie bylo najpiekniejsze, dokladnie to samo zrobil Twoj maz, wiedz ze jesli ktos bardzo kocha nie skrzywdzi tak bardzo drugiej osoby.

Gość gfgfgffgggfgf
ruchacz zawodowy to jakiś prowokator,nie podniecajcie sie :D ..ten wymowny nick :D na pewno ktośby sie chwalił tym że jest zwykłm zwierzęciem któym rządzą niski popędy :D i jeszcze by pierdolił o miłości która jest zarezerwowana dla tych co mają uczucia wyższe.. faceci którzy chcą się ciągle ruchać z byle kim powinni mieć zakaz brania ślubu :P to chore istoty które obietnice,honor mają za nic nawet niżej niż zwierzęta

Gość gfgfgffgggfgf
po takich męskich odpowiedziach autorko nie powinnaś mieć wątpliwości co zrobić ze swoim facetem...ja bym fiuta mu wyrwała

Gość ruchacz zawodowy
no właśnie ślub , znów kwestia wymyślona przez człowieka dla człowieka . Po co się wiązałem z nią ,będę szczery tutaj,bo była i jest ładna,bo jest zaradna i wykształcona,i jest poprostu moją drugą połówką , nie wobrażam sobie życia bez niej !!! Ale TO NIE MA NIC DO RZECZY !!!!! Trzeba umieć oddzielić swój samczy instynkt od tego co napisałem wyżej. Pewnych rzeczy żona mi nie daje i nigdy nie da !!! Ja z innymi kobietami zaspokajam tylko swoje naturalne popędy i nic więcej !!! Nie kocham ich,nawet ich nie lubię :D Układ jest jasny i klarowny !! One mają super orgazmy a ja zaspokajam swój naturalny głód samczy. KONIEC I KROPKA nie ma co wiecej tutaj rozstrząsać