Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kropeczka38

Pytanie do facetów, co oznacza: to był tylko seks?

Polecane posty

Gość gfgfgffgggfgf
w sumie sama jesteś sobie winna bo tłumaczysz go że każdy na pewno taki jest a to gówno prawda..widaćnire zasługujesz na kogoś kto by cie szanował bo sama sie nie szanujes i dajesz poniżać tak samo jak żona tego co tu pisał że miał wybaczone 2 zdrady..ona widać faktycznie jest tym typem któy woli sie oszukiwać

Gość fghjkb8
chyba jestes zdrowo jebnieta, facet zdradzil cie przed 10 lat a ty jeszcze do tego wracasz?????????????? powinien sie rozwiesc z toba

Ten cholerny świat zszedł na tzw . psy . Jak czytam wypowiedzi mężczyzn w tym temacie to żałuję ,że nie urodziłam się lesbijką . No ale cóż jestem młoda więc nic straconego :)

Gość jhjgyugyigyi
ruchacz zluzuj poślada! :D właśnie że jest co rozstrząsąć :P jeśli twoja żona wie o tym co robisz rozumie to akceptuje i też uważa że nie ma co tego rozstrząsac to masz racje,nie ma.Ale jeśli nie wie,wierzy w twoją wiernosc i ty wiesz ze nie akceptuje zdrad to jestes smieciem oszukując ją,tak nie wygląda milosc ty ją ranisz.Jestem pewna ze jak sie dowie o tym to wyrzuci cie na zbity pysk. trzeba bylo wczesniej otwarcie tlumaczyc jak czujesz a nie pieprzyc o tym ze chcesz jej być wierny,ty juz wybrales,nie wyobrazasz sobie zycia bez pustego dupczenia bo bez zony widac sobie wyobrazasz i masz ją gdzieś

Kropeczka38, czytając Cię stanął mi przed oczami obraz dobrej koleżanki. Jest w związku od czterech lat, na początku cudownie, ochy, achy, motyle, facet wydawał się w porządku, aż zaczął pokazywać na co go stać-wieczne pretensje, wymagania, robienie z dziewczyny kucharki, służącej, a na koniec propozycja "otwartego związku" (fajnie, ze chociaz zaproponowal, a nie zdecydował sam jak Twój mąż). Moja kolezanka wszystko to mu wybacza, mimo iz on totalnie nie ma do niej szacunku, podrywa inne, nawet jej znajome, traktuje ją jak zło konieczne. A ona zapatrzona w niego, nie wiem co on by musiał zrobić, żebo go zostawiła, chyba uprawiac seks z inną na jej oczach. Choc z jej stopniem zaślepienia byc moze ochoczo zareagowalaby na propozycję dołączenia. Ty robisz to samo. Usprawiedliwasz go, zaraz sie okaze,ze kochanka faceta zgwałciła, bo on się opierał. Facet Cię nie szanuje i szanował nie będzie. Póki masz czas, uciekaj od niego, jesli cyferka przy nicku to Twój wiek, to masz szanse znalezc kogos innego, znam przypadki ludzi, we wlasnej rodzinie, ktorzy poznali przyszlego męża/zonę około 40tki, uciekaj poki mozesz, bo z kazdym rokiem będzie za pozno. A on się nie zmieni, gwarantuję.

Gość jhjgyugyigyi
jeśli tak wygląda męska milosc to ja mezczyznami gardze i nie chce ich znać. Ja mam to szczęście że jestem Bi :P a faceci niech spierdalają z tą swoją obrzydliwie żałosną naturą obleśnym prymitywnym usposobieniem

Gość ruchacz zawodowy
i jeszcze jedno ja nigdy nie wpadłem odkąd zacząłem zdradzać. Doszedłem do perfekcji w tych swoich zapędach,pracę mam taką że co chwila szkolenia,wyjazdy służbowe itd itp. Mam tak wszystko zorganizowane,że nie ma mowy o wpadce,nawet najbliższym kolegom się tym nie chwalę. O sytuacji wiem tylko ja i moja aktualna kochanka !!! I nie mówcie mi ,że to tylko wina faceta bo tak jak pisałem wybieram kobiety które też mają rodzinę i mają coś do stracenia (im wtedy też nie zależy na wpadce)

ruchacz oj oj, już spadaj żałosny fagasie, kochający tylko swojego fiuta. ile bys sie nie wybielał, jesteś ludzkim ścierwem i niczym innym.

podstawowa odpowiedź: jak ktoś ma żonę, to nieważne, czy seks z miłości, czy jak kupa - MASZ ŻONĘ - SEKS TYLKO Z NIĄ. Nie mógł z tobą mieć "tylko seks"? :( współczuję i jestem pełna podziwu, że wybaczyłas.

Gość kropeczka38
Do @zgadzam się z ruchacz czy gdybyś miał okazję zdradzałbyś nadal żonę? Zastanawia mnie czy facet przyłapany, gdy już się wyda, gdy niby zrozumie swój błąd i dostanie tzw. szansę znów zdradzi? Jeśli facet może odejść do kochanki a wybiera żonę to jednak na niej mu zależy, jeśli wie, ze strasznie rani ukochaną osobę, że wybaczenie jest ciężkie a kolejna zdrada już będzie ostatnią to dlaczego ryzykuje?

Gość jhjgyugyigyi
a nie glupio ci ze zona ci ufa i mysli ze jestes porządny? nie glupio pomyslec ze nienawidzilaby cie jakby wiedziala kim jestes? nigdy nie zrozumiem jak mozna CHCIEC zyc w klamstwie..i jak mozna traktowac seks jak nic,dla mnie to dopelnienie milosci,SERCE BY MI PĘKŁO gdybym zostala zdradzona dlatego wole nie ufac facetom,widac ze na to nie zasługują,nie chce sobie zycia zmarnowac przez taką milosc

Gość zgadzam sie z ruchacz
Udawaj , ze nie widzisz, ze jego zchowanie daje Ci znow powod by myslec, ze on Cie zdradza. Przeciez juz mu raz wybaczylas, to nie rob z siebie histeryczki. Mam teraz ochote na rozwod?podzial majatku? Wstyd i upokorzenie, ze nie wystarczsza mezowi? Po co Ci to? maz Cie kocha. Ja tez kocham zone, Seks na boku oznacza tylko seks. Czasem seks na boku oznacza milosc- gdy romans trwa dlugo. Ale on juz nie spotyka sie z tamta, wiec czym sie pramujesz? Ja juz uwierzylem w swoje klamstwa, ktore mowilem zonie- ze to ona mnie uwiodla, ze bylem bezwolny, zastraszony itd- on pewnie tez w to wierzy. A Ty uwierz jemu i bedzie dobrze.

Gość jhjgyugyigyi
oczywiscie jest szansa trafic dobrego faceta ale wiecej jest tych dla ktorych nie istnieje pojecie prawdziwej wiernej milosci beda upierac sie ze kochaja zony a jednoczesnie wbijac im noz w plecy wolalabym juz zeby facet mnie uderzyl bo wtedy mialabym jasnosc z kim mam do czynienia,zdrada to cicha powolna smierc.

Gość kropeczka38
Do @ruchacza - dokładnie tak "mówi" (miedzy wierszami) mój mąż. On traktował ją jako "spust", nic do niej nie czuł a mnie kocha. Ponoć była tylko ona i nie zalezało mu na jej orgazmach (nawet nie wiedział czy ma) tylko na jego własnym. No i to jest ten "tylko seks"? To jak z dziwką, tyle, ze tu miał za darmo.

jestes tak slodka jak moja zonka. Po co zostawic zone dla kochanki- a jak kochanka bedzie bardziej wymagajaca od zony? Kochanka nie wybaczy zdrady bo sama zna wszystkie myki, ktore czynilismy by sie spotkac w tajemnicy- to nie zycie. Poza tym kochanka po jakims czasie dowiaduje sie, ze kochanek ja oklamywal, ze nie sypia z zona wredna suka itd- z zona sie dogadaja- a zona uwierzy we wszystkie klamstwa meza bo tak lepiej i wygodniej myslec ze to ta kurwa kochanke wlazla na niego a on nie mogl sie oprzec bo super loda mu robila. Te wszystkie zony i wszystkie kochanki takie same glupie i nawiwne

jestes tak slodka jak moja zonka. Po co zostawic zone dla kochanki- a jak kochanka bedzie bardziej wymagajaca od zony? Kochanka nie wybaczy zdrady bo sama zna wszystkie myki, ktore czynilismy by sie spotkac w tajemnicy- to nie zycie. Poza tym kochanka po jakims czasie dowiaduje sie, ze kochanek ja oklamywal, ze nie sypia z zona wredna suka itd- z zona sie dogadaja- a zona uwierzy we wszystkie klamstwa meza bo tak lepiej i wygodniej myslec ze to ta kurwa kochanke wlazla na niego a on nie mogl sie oprzec bo super loda mu robila. Te wszystkie zony i wszystkie kochanki takie same glupie i nawiwne

Gość jhjgyugyigyi
kurwa nie pytaj,faceci mają po prostu najebane w garach :O nie ma czegos takiego jak intymnosc bliskosc i dane słowo jako mające dużą moc,poświęcenie... to tylko seks bo facet to zwykly prymityw i buc,nie szanujacy siebie swojego ciala ani innych,to tylko zwykly prostak,bez zadnej wartosci.

Gość dobrze popisze
niech ktos mi powie gdzie zamowic ladna pogode? bo pada, pochmurno i to bardzo zle wplywa na moj nastroj.

Gość ruchacz zawodowy
no żesz ty,już tu miałem nie pisać ,ale : "cicha powolna śmierć" mnie poprostu rozśmieszyła :D,mówisz że wolałabyś być bita ?? Normalnie patologia pełną gębą. CZego oczy nie widzą temu sercu nie żal - mówi ci coś to ??? Będę żałował i bił się w pierś jak wpadnę :D póki co to wali mnie to . Moja rodzina ma wszystko to co powinna mieć : duży dom,coroczne ciekawe wakacje,teraz jestem w trakcie kupna domku letniskowego na to lato(notabene będzie baza wypadowa z kochankami :D ). Sam na to zapracowałem ciężką pracą nikt mi tego nie dał!! i co ma się pozbawiać w zamian odrobiny przyjemności ??!! "powolna śmierć" ?? puknij się w czoło bo nie wiesz co piszesz .

Gość dobrze popisze
nie, no mogloby sie troche rozpogodzic, jak uwazacie?

Gość oj olkaolka
czytam i nie wierze:-( wybaczylas 3 letnie bzykanie poprzez awanture i zrozumienie?????????????/potem probowalas dogodzic swojemu mezowi w ten sam sposob co jego kochanka?????????????jezu czytam i nie wierze, nie dziwie sie ze twoj maz szuka na boku innej kobiety bo ja na jego miescu zrobilaabym to samo. Kobuieto gdzie twoja godnosc gdzie szacunek do siebie samej???

Gość jhjgyugyigyi
masz racje,patologia jak skurwysyn z ciebie.nawet nie wiesz ze ranisz..materialista pierdolony,myslisz ze dom i wakacje to wszystko??!! tak,wolalabym nie byc bita( bo po jednym uderzeniu juz bym zwiala ) ale wolalabym zeby mnie facet uderzyl wlasnie dlatego ze moglabym odejsc od razu a o zdradzie mozna sie dowiedziec znacznie pozniej chociaz to wcale nie mniejsza krzywda (nawet chyba większa) i to jest w tym okropne,to ze tkwi sie w sztucznym związku.Skoro ciebie to bawi to jestes nikim,tępy krety,przedszkolaki nieraz mają więcej rozumu. Czego oczy nie widżą to powiedzenie dla tych zalosnych ludzi dla których kłamstwo jest zbawieniem. Śmiej sie śmiej póki jeszcze możesz bo bardzo mozliwe ze bedziesz kiedys klękął przed żoną na kolana,błagał i bił sie w pierś.Należy ci sie to jak mało komu,nauczka i zejście na ziemię.

Gość pewnie zapytaj
Jest wiele typow facetow. Moj maz trzy razy przede mna byl w zwiazku, trzy razy zostal zdradzony.Kiedy sie poznawalismy opowiadal mi o tym, opowiadal jak cierpial, powiedzial sobie, ze ta trzecia to juz ostatni raz, jesli znowu zdradzi nigdy z zadna nie bedzie...i poznal mnie...los chcial ze oboje rozumiemy i nie chcemy juz nigdy byc skrzywdzeni, on wie jak to boli i ja to wiem. Do ruchacza-sa tez porzadni faceci, ktorzy potrafia byc wierni, ty jestes tylko zwyklym fiutem, nim zyjesz nim myslisz i on toba rzadzi, nie potrafisz byc panem swojego zycia i ciala, twoim panem jest twoj fiut.

Gość kropeczka38
Do @zgadzam sie z ruchacz - odnoszę wrazenie, ze ty nie wiesz co to miłość. Nie kochasz żony jeśli jest dla ciebie głupia i naiwna. Chyba to jest bardziej przywiązanie... i wiesz co? Wy faceci macho - strasznie się boicie zostać sami! Jakby żona nie wybaczyła tylko wywaliła na zbity pysk nie dałyś sobie rady, po to chyba wam w życiu żony - jako "majordomusy" i ew. dupczenie jak kochanka ma okres...... Żałosne to wszystko. Mam ochote normalnie wyć! Zostaje potem taki stary dziad i kiedy mu już nie staje, łapie lumbago i zaburzenia gastryczne, to wtedy sobie o zonie przypominają.... Znam takie przypadki starych dziadów. Zniszczyli życie kobiecie, odchodzą do lachociaga a potem się kajają, że to był błąd i ją tylko kcohali całe życie! Obleśne wyrachowanie!

Gość jhjgyugyigyi
zrozum ze dla ludzi uczciwych oklamywanie to upodlenie jedyna nadzieja jest taka,ze twoja zona tez cie zdradza,ze wie ze nie warto dochowywac wiernosci komus takiemu..tacy jak ty nadają sie tylko do ciągnięcia kasy,moe twoja zona dawno cie przejrzala tylko nic nie mowi bo ma to w dupie,wazny jest w koncu ladny dom i wakacje

Gość jhjgyugyigyi
patologią nazywasz bicie...ale zdrada TEŻ JEST PATOLOGIĄ w dobrej,zdrowej rodzinie nie ma bicia i nie ma zdrady.

Gość ruchacz zawodowy
Liczę się z tym,że tak może być ,masz rację ,wtedy będę klękał ,błagał i przepraszał :D nawet na terapię pójdę :D ,wiem że żona odemnie nie odejdzie choćby się dowiedziała o zdradzie,pozatym jak by się dowiedziała to zawsze mogę powiedzieć że to pierwszy raz i że to tylko seks i chwila zapomnienia :D Przyjmę dokładnie taką taktykę jak mąż autorki :D bo to że on przyjął taką a nie inną taktyką to nie ulega watpliwości :) Dzięki bogu za takie kobiety jak autorka (moja też należy do tej grupy),bo wiem że mogę zdradzać do wpadki i potem nie będzie żadnych konsekwencji,sprawa ucichnie i będzie można znów potem spełniać swe marzenia erotyczne :D

kropeczko wazne ze zona mi wierzy. A zona to wyksztalcona kobieta, piekna, madra, wyrozumiala kobieta, a kochanka to byla penelopa , zywiolowa, spontaniczna i by mi zdrady nie wybaczyla tylko rozniosla na strzepy - a zona kocha mnie, nasze pieniadze, wakacje- dlatego wybaczyla i uwierzyla ze mnie zwiodla kochanica kurwica. To osobowosc i seksapil zony daje nam przywolenie lub brak przyzwolenia na zdrade.

Gość dobrze popisze
brawo brawo ruchacz, w nagrode dostanies lizaka.

Gość no rece opadają i tyle
kropeczka38 ------ nawet już nie wiem jak czytam co piszesz, czy bardziej jestes naiwna czy głupia no bo jak mozna wierzyc w choćby jedno słowo człowiekowi, który z rozmysłem okłamywał cie przez trzy lata i pewnie robiłby to dalej gdyby sprawa sie nie wydała a ty sie kobieto chwytasz tych jego kłamstw jak tonący brzytwy i chcesz tutaj jeszcze od innych przeczytac, że on cie kocha bo to jednak z tobą został jak mozesz byc z takim szmaciarzem , z takim zerem, z takim śmieciem ....