Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bede miala dylemat

Zmiana pieluszki dziecku w miejscu publicznym- robilyscie tak?

Polecane posty

Gość turkusowy_sszal
dzieki, dylemat :) godzille tez ciagle lubie mimo wszystko :) to opowiadaj dylemat czyje dziecko tam wieziesz i dokad :) No i czy to jest zgodne z prawem tak cudze dziecko, trzeb do tego jakichs specjalnych pozwolen dokumentow ?

Toż napisała, że do ojca, bo matki już niestety nie ma...się nakręciłyście wspólnie, zamiast czytać :)

Gość bede miala dylemat
wszystkie dokumenty mam, w Pl jestem prawnym opiekunem. Wioze dziecko do kuzyna, jest on ojcem. Ja mam przyznane tymczasowe prawo do opieki. matka dziecka nie zyje:(

Smetne... :( takie maleństwo i już takie doświadczenia...w sumie ono jak i Twoje szczerze powiedziawszy. Teraz Ty jesteś dla niego jak mama...

Gość godzilllla
Kurde no że tez takie rzeczy sie zdarzają:(

Niestety...i to codziennie obok nas, a my często nawet sobie tego nie uświadamiamy, tylko płaczemy nad własnym wylanym mlekiem...

Gość bede miala dylemat
Niestey dzieje sie i tak. Ja jestem najblizsza rodzina wiec dlatego zajelam sie dzieckiem. No i chrzestna tez jestem. Szkoda malucha, ale coz, takie jest zycie. Matka dziecka zginela przez kierowce pijanego. I moze to chamskie co napisze, ale chuja powinni zatluc na smierc za taki brak odpowiedzialnosci:O

Że ludzie wciąż są tacy durni, żeby siadać po alkoholu za kierownicą...no i oczywiście, sobie pewnie nic, a zabił młodą kobietę, młodą matkę,która dzięki takiemu niż nie zobaczy jak jej dziecko dorasta. A życie całej rodziny wywrócił kompletnie do góry nogami...ale jak będą takie kary jak dotychczas, to i tak będzie :-/

przepraszam za błędy...to ta godzina już ta działa...i pisanie po omacku na klawiaturze

Gość bede miala dylemat
mu nic nie bylo, polezal w szpitalu i wyszedl,a dzieciak bez matki:O

jak zwykle...właśnie...a dzieciak bez matki, facet bez żony, a ona sama z zakończonym życiem i nadziejami na więcej...

Gość godzilllla
No nic, jak sie takie rzeczy słyszy, to się dopiero dostrzega, ile się samemu ma Dobranoc drogie panie