Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NIE ZE MNĄ TE NUMERY

PRZED CHWILA ZNALAZŁAM U MĘŻA W KIESZENI MARYNARKI PARAGON RESTAURACJA POZA MIA

Polecane posty

Gość jaaaak
No to sobie pisz i czytaj jak chcesz,albo nie...mi tam rybka.Krytykujesz autorkę że tutaj pisze,a sama przypominasz ,że to publiczne forum i pisać możesz co chcesz-to ona chyba też ,nie?

Gość zaczarowany olowek10000
ja nie krytukuje autorki sloneczko, tylko to, ze wierzycie w te jej brednie...

Gość okropnetojest
co tam autorko?

Gość odpiszeeee
"zaczarowany olowek10000 przypominam ci, ze to publiczne forum i moge sobie pisac co mi sie podoba wiec spadac to mozesz co najwyzej ty"________________skoro publiczne to autorka tez moze pisac , a inni jesli chca moga czytac , ich wybor. "zaczarowany olowek10000 ja nie krytukuje autorki sloneczko, tylko to, ze wierzycie w te jej brednie..." _____________________________________prosze sie nie martwic , kazdy wierzy na wlasna odpowiedzialnosc. Dziekujemy za troske , ale sa tutaj rowniez ludzie , ktorzy sami za siebie potrafia decydowac co chca czytac , a co nie.

słuchajcie kochane wróciłam z nad jeziorka,dopiero teraz, miałam byc wcześniej i spotkac sie z ta zmija,ale zmienila zdanie i nie chciała mi tego pokazać ,stwierdziła tak -w dupie mam wasze sprawy,nie będe przychodzić robić z siebie idiotki i tak wierzysz temu palantowi, widziałam samochód jego pod waszym domem i pewnie ze mnie beke robicie wspólnie,jak jestes taka głupia to mu wierz!!!,ja na to że w takim razie ,jemu wierze bo ona mi nic nie pokazala i kręci jak kurwa dupą!!!i że jutro ją odwiedzę w pracy :) i zobaczymy efekty miłośne:)a dodam,ze potrafię syfu narobić;) była długaaaaaaaa cisza nagle zadzwoniła.powiedziała ,żę nie mam tam przychodzic to pogadamy,a ja na to że czas sie skonczyl żę gówniara nie jestem!!!!że ma juz dac spokój,ale ja jutro jej go nie dam słowa dotrzymuję i tyle rozłączyłam sie,i nawet wyłączyłam tel tak mi adrenaline podniosła,nie chciałam dyskutowac ,bo ludzie obok mnie lezeli. ale to nic,,spakowałam się ,wsiadłam do auta,,jadę i włączyłam tel.od razu ona dzwoni i mówi- że nie mam isc do pracy do niej,bo zostanie zwolniona,ze i tak ma zatargi z kierowniczkąi że opowie mi prawde ja na to -słucham? ona że mamy sie spotkać ja -ok gdzie? podjechałam pod media markt(chociaż tam nie powinnam sie z nia umawiac ,bo wiecie jak jest w reklamie "nie dla idiotów"a troche zostałam zrobiona w idiotkę) :) : ) żartuje bo troche mnie cieszy to co powiedziałai mam lepszy humor,co nie zmienia faktu że kanali nie chcę NARAZIE widzieć a więc spotkałysmy sie powiedziala mi ze jej kolezanka kazala to zrobic zapytalam jaka?i co kazala zrobic? ona GIENIA(tak tu ja nazwe)GIENIA to była mojego męża podobno GENIA zauważyła go na sympatii i wpadły na pomysł - kazała pisac z nim dla jaj a potem sie umówili,nie bzykali sie tylko całowali..i ze ona o wszystkim wiedziala,i w planie nie miala bzykania ale tamta kazala jej tak grać,ze niby zdziwiona MIALA BYC na tym gg itp i ten perfum tez mu wcisnela taniej ,zebym sie zaczela domyslac,paragon ona mu wsunela w te kieszen jak byl w toalecie,,normalnie film wenezuelski,,sie wkurzylam pojechalam do jego bylej,ale nikt nie otworzyl,temu nic nie mówilam,niewiem co teraz?jak to rozegrać,????jaki wstyd była musiala miec beke ze mnie ze gotowy zdradzic jest....tyle lat i żeby pamietac i sie mscic.I to zebym ja jej go odbila to co innego,ale oni juz pol roku nie byli ze sobą,ta swinia ma męża zrobie im cyrk to tyle,a ta moja świnia mi wstydu narobiła,zajebie te kurwe,juz normalnie nie mam ochoty go znac,pokazal juz jak mu na mnie zalezy,,ciesze sie tym ze latwo znajde kogos nowego,na plazy byl fajny facet ,nawet sie usmiechal piekniutko,ale mial dziecko także wypad żonate chuje jebane!!!zaraz ten mój kutas mi sie przypomniał,pewnie tez tak zacieszał.fajnie czulam sie sama i to mnie dziwi poprostu mam dosc i tyle po

Gość to zenujace
Nie dziwi was dobry humor autorki? Nie martwi sie? Lekkim humorkiem opisuje sprawy,ktore tak naprawde nie sa zabawne. Widocznie jej malzenstwo to fikcja. Gdyby moj maz tak zrobil itd, mialabym mnostwo spraw na glowie a nie pisanie,ze np szybko kogos znajde,bo facet nad jeziorkiem sie usmiechnal. Czyli dla autorki slub malo znaczy. Wszystko takie reka machnac. A tak w zyciu nie jest,bo kazda z nas przezywa BOLESNIE tego typu sytuacje.

Gość to zenujace
Mozna sobie zartowac,jesli ma sie chlopaka a nie meza.

Gość to zenujace
I czy ty autorko w ogole pracujesz???

Gość to zenujace
Po ostatnim wpisie,mimo,ze kibicowalam ci,jestem przekonana,ze to wymysl.

Gość to zenujace
Ja czy autorka?

Gość hubba bubba
nie, autorka wlasnie zaczela wakacje i sie jej nudzi. Przez 2 miesiace bedzie raczyla kafeteryjne pelikany sciemami, a one beda jej wierzyc. Nie wierze w cala ta historie. Ale jak widac naiwnych nie brakuje

Gość hubba bubba
i wogole ktora dorosla kobieta uzywa takich zwrotow jak "miec beke"...??

Gość hahahahah,ale bzdet
Te wszystkie jebane cipy,ktorym cisnelam od poczatku,ze wierza jak pelikany,powinny sie schowac teraz. Kurva,jak mozna byc tak naiwnymi??

co sie dziwicie autorka sie cieszy bo maz jej nie spal z tamta to normalne

Gość hahahahah,ale bzdet
Sluchajcie kochane,wrocilam znad jeziorka hahahahaha,maz mnie niby zdradza itd a ja wrocilam nie znad jeziora,tylko jeziorka i fajny facet sie usmiechnal,wiec szybko kogos znajde hahahaha. Nastoletnia idiotka.

Gość hahahahah,ale bzdet
Ciapata,wez sie kurwa gon chora babo. Nie jarzy twoj umysl nic ? Kiedys jarzyl??

Gość kokietrka_26
to wszystko to jest wymysł autorki tematu !!!

jest jeszcze jedna opcja. on mogl tamtej tak kazac powiedziec, nie wiem jakby mial ja do tego przekonac.. no niewazne.. gdyby ta historia z ta cala genia i wsuwaniem rachunku do kieszeni itd byla prawdziwa to juz wiekszego glupia nie mogla by owa kochanka zrobic z autorki. jezeli to prawda autorko i masz lepszy humor przez to cale "wyjasnienie" to naprawde sorry ze to mowie.. jestes skonczona naiwna idiotka ktorej mozna byle opowiastke wyssac - predzej uwierzylabym w ladowanie kosmitow niz w taka zemste bylej.

Gość hahahahah,ale bzdet
Ciapata...pewnie masz mozg jak ciapata. I jarzy a nie jazy tepa strzalo no lifie :)

pracuje w domu,jestem księgową.mam prace przy komputerze,więc nie widze problemu aby tu pisac,pozatym nie mam 70 lat zeby nie uzywac slowa BEKA,mam bardzo duze poczucie humoru,czasami nawet czarny humor,zawsze w kryzysowe sytuacje obracam w zart,aby nie powyrywac sobie wlosów z glowy,myslcie co chcecie,opisalam jak jest,i dla mnie samej to komedia jak z filmu,ale taka pieprzona prawda,humor mam dzisiaj bo z nia nie spał!!!!! a o tym facecie to napisalam dlatego,bo jak widze usmiechajacych sie zajetych facetow to bym imj aja urwala o to chodzilo!!!nie znacie mnie na zywo ,wiec przez samo pisanie,mozna to roznie odebrac.moim zamiarem bylo tutaj raz napisac,w sprawie porady,a temat sie rozciągnał i staram sie jak moge,opisac dla co nie których ,ktorzy o to prosili,nie zalezy mi by ktos w to wierzyl,taka jest prawda,a jak to z boku wyglada sama wiem!!!pozatymn ie siedze tu caly dzien bo mam inne zajecia!!!w łozku ryczec tez nie bede wiec pojechalam nad jezioro sie wyciszyc poczytac ksiażke ,to tyle z mojej strony. 1

Gość jozekNieDarujeCitEJnocy
Powiem tobie autorko,że to naprawdę pokręcone,ja miałam znajomą ,która tez wypisywała do swojej następczyni,pisała takie głupoty ,że ci się rozstali:( mało życia znasz,mogłaś od razu się tego domysleć że to podstęp

Gość MANIDENT
TO POJEB ŻE SIĘ SPOTKAŁ,JA TEZ BYM GO NIE CHCIAŁA

Gość semiyoo
Bym dała szansę mężowi,ale nauczkę też;)

Gość eeeeeeee no faktycznie
brazylijski serial , troche akcji szpiegowskiej czyt." wkladanie rachunku do kieszeni" , obmyslona intryga bylej itd. Ale ja mimo wszystko temat czytac bede. Moze sie ktos smiac lub nie , ale na 100% pewna nie jestem ze to moze byc prowo. A jesli jest to autorka jest mistrzynia , nie to co inni prowokatorzy. Mimo wszystko obstawiam ,ze jednak moze byc prawda. A wy se piszcie co chcecie :-D Temat czytam dalej. Autorko pisz , nie zrazaj sie:-)