Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NIE ZE MNĄ TE NUMERY

PRZED CHWILA ZNALAZŁAM U MĘŻA W KIESZENI MARYNARKI PARAGON RESTAURACJA POZA MIA

Polecane posty

Gość a skad wiedzialas
gdzie ona mieszka ?Dlaczego jej maz dzwonil do ciebie ? A swoja droga ,co to za idiotki ,ze bawia sie w takie rzeczy i do tego jeszcze zamezne :-0

Gość Eeee tam
toż to marną prowokacja :-D Autorka dąży do zamknięcia tematu, gdyż jej pomysły na dalszy ciąg historii kończą się niestety. Ale może jest nadzieja, że po uwagach co do jej umiejętności posługiwania się j.polskim, weźmie do serca i zapisze się na kurs "Jak przestać być debilem, mam dość" ha ha ha

Dobrze ze poszlas do jej domu, nawet jesli nie bylo po jej mezu widac, to napewno jej zrobi awanture bo facetowi nie podoba sie z pewnoscia to, ze robi krzywe akcje jakies zonie swojego bylego ( pokazuje to ze oo nim mysli).. No w sumie skoro powiedziala Ci prawde to daj sobie juz spokoj z nia . Ta Twojego meza byla (m) to straszna szmata ;/ Ja nie rozumiem jak mozna taką zmija byc, wiesz sa sytacje jak jest sie dzieckiem i tego typu rzeczy zeby na swoim bylym i jego dziewczynie jakies nie przyjemnosci ale to gowniary po 15 lat robia...A nie 'kobieta' drugiej kobiecie w dodatku po slubie no chore to jest... Owszem jesli z nim nie bedziesz to m. bedzie miala satysfakcje... za to, ze zrobila wszystko by rozbic Twoj zwiazek to ja nie wiem co jej sie nalezy, ale same najgorsze rzeczy... nie sadze zebys chciala sie w jej zwiazek mieszac bo to bez sensu najgorsze szma*y to robia zreszta to nie mialoby sensu, aczkolwiek wez Ty jej kiedys w gębe napluj. Powiem Ci tak: teraz jestes zla, wsciekla smutna i przybita. To boli ze kogos kochasz a on flirtuje z inna, nie mniej jednak byl to podstęp.. Ja mysle ze teraz napewno potrzebujesz czasu zeby odpoczac od tego i od niego. Mysle ze powinnas pogadac z nim na spokojnie ( nie ze sie godzic z gory powiedziec ze chcesz tylko kilku wyjasnien ) i zapytac jak to bylo dokladnie, czemu zalozyl tam profil, CO BYLO PRZYCZYNA ZALOZENIA GO, i dlaczego flirtowal z kochanka i zdradzil Cie calujac sie z nia, niech Ci sie wytlumaczy niech powiem jak bylo dokladnie i DLACZEGO.) Bo mysle ze te pytania mogą Cie nurtować, nie mowie ze jak sie dobrze wytlumaczy to powinnas wybaczac i sie godzic, nie, ale przynajmniej moze bedzie Ci troche lzej na duchu jak zrozumies czemu byl swinia. Pozniej napewno bedziesz potrzebowala czasu i narazie chyba nie powinniscie razem mieszkac( bolj est zbyt swiezy to mogloby Cie stresowac i w depresje wprowadzic, ciagle myslenie o tym etc. Ale mysle ze po rozmowie z nim i pozniej przerwie wszystko powoli zacznie sie ukladac i po czasie albo zdecydujesz ze zabardzo Cie to boli i nie rozumiesz czemu to zrobil, albo trochee Ci przejdzie( bedzie bolal bo zrobil to... , ale moze nie tak bardzo i moze bedziesz w stanie znow z nim mieszkac, a jesli go kochasz i bedziesz w stanie mieszkac to zaufanie z czasem zacznie powracac choc wiedz, ze pewnie bedziesz go chciala sprawdzac etc.) no i zacznie sie ukladac. Zycie sie jednak i wetdy nie konczy jezeli zdecydujesz sie mu wybaczyc ale nie bedziesz jednak potrafila mimo szczerych checi wtedy mozliwe ze nie bedziesz z nim dalej i moze byc potrzeba rozstania...Ale bedziesz wiedziala ze porpstu nie umiesz mu wybazyc i nie ma sensu z nim byc dalej. To wszystko jest bardzo smutne i szczerze Ci wspolczuje, ale na poczatek tak jak pisalam mysle ze powinnas z nim jak najszybciej porozmawiac i oczekwiac wyjasnien.

Gość nie!nie!nie nie nie
Nie wszystko jest chore.. Tylko ty!!! Wysmarowalas litanie naiwnoczko zalosna,ze az strach na topik wejsc,hy spotkac taka psycholke jak ty. Masz dzieci??? Mam nadzieje,ze nie,bo zal mi ich juz teraz. Szkoda,ze nie masz swojego zycia,ale czego sie spodziewac po tobie?? Jaka masakra. Przeczytaj co ten kretyn wypisuje i wymysla (autorka) i moze cos dotrze do twej pustej no life bani.

Gość piję do tej powyżej
nooo toż to chore jest, a w dodatku po ślubie buachacha

Gość nie!nie!nie nie nie
hahahaha wez ty jej kiedys w gebe napluj hahahahahaaha Wsiowe kretynki. Ile masz lat ? Stara,tepa doopo

Gość nie!nie!nie nie nie
Jaka wczute zapodala hahahahaha. Stek pitolenia nawiedzonej kury dokowej,bez ladu i skladu.

Gość nie!nie!nie nie nie
Rozjebala mnie na lopatki litanie to wszystko jest chore hahahaha. Przebilas sama autorke buhahahahaa

Gość Autorka ma niewygolone pachy
Autorko napisz coś jeszcze yntelygentnego, bo nie mam już z czego się śmiać :-(

Gość nie!nie!nie nie nie
Niech ta "to wszystkojestchore" napisze hahahahahahahahahhahahahahaha Buhahahahahahahahah

Gość Autorka ma niewygolone pachy
Dokładnie, litania - szczyt głupoty buachacha

Gość nie!nie!nie nie nie
Tekst miesiaca hahahaha. Ile w nim emocji,uczuc :D

Gość nie!nie!nie nie nie
Ci,ktorzy napisali o poziomie ,zenujacym poziomie autorki,jej stylu pisania itd,maja racje. Przeczytalam wlasnie pierwsza strone a tam : daun kafeteriany hahahahaah. Co za gowno.

Gość niezależnaODzawsze
jak potrafisz to zapomnij ,nie przypominaj,zaufaj,może okazać się ,że tylko raz z toru zboczył,może brakuje wspólnych rozmów i wygłupów jak dawniej... nie pytaj zacznij tak jakby nic się nie wydarzyło tylko go poinformuj że jeśli taka potrzeba w jego życiu się pojawi to ciebie już nie ma

Gość trunajujka
Jak widac juz sie pojawila taka potrzeba hahahahaha

Gość niezależnaODzawsze
Wiedzę że po charakterze pisma wciąż ta sama osoba pod innym nickem wypisuje tu krytykę, ty jesteś downem najprawdziwszym nie obrażając downów oczywiście :) chyba naj bardziej ten temat ciebie zainteresował :)

Gość niezależnaODzawsze
Pisze się DOWN a nie DAUN DAUNIE!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość łojojojo
l mamy kolejnego dawna że swoimi mądrymi radami:-D

Gość trunajujka
Tepa strzalo. To autorka napisala daun kafeteriany ,nie ja kretynico.

Gość ŁOŁOnek
niezależnaODzawsze -> Twoja zdolność logicznego myślenia jest wręcz powalajaca. Przynajmniej masz czym zaprzątać swój malutki rozum, kretynko

Gość takatam i takatu
Przepraszam, że się wtrącę Czy mógłby mi ktoś wytłumaczyć nad czymż jest ta debata? Pogubiłam się z lekka :-)

Gość łojojojo
Down jest jeden i jetem nim ja hahahahaahahahahahahahahahaahahahah ale sie fajnie zrymowało

Gość TO JA WAM POWIEM PRAWDE
BO TO MOJ FACH :-D W kolko wchodza tu trzy te same osoby , ktore krytykuja temat i autorke ( pomijam pojedyncze , sporadyczne inne wpisy ). Wiem skad pisza :-D, temat sledza caly czas , dzisiaj byly tutaj pod roznymi nikami :-D Jedna szczegolnie bardzo sie tutaj udziela :-)

Gość łojojojo
W związku z powyższym wyrazy współczucia :-D Jednak nie musisz tu mówić o tym głośno, bo to że jesteś upośledzona umysłowo to widać Mimo wszystko, Bozia na pewno cię kocha:-D Trzymaj się:-D

Gość TO JA WAM POWIEM PRAWDE
:-) haha.

Gość TO JA WAM POWIEM PRAWDĘ
Nie mogę się powstrzymać aby nie napisać Wam także, że autorka również prowadzi tutaj monolog. Najpierw opisuje coś pod czarnym nickiem NIE ZE MNĄ TE NUMERY, a chwilę potem, sama sobie odpowiada ale już pod innym nickiem hihihi....