Gość rolnik_i_farmer_2in1 Napisano Czerwiec 22, 2012 który to w końcu ja bo juz sam nie wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dfsafasdfsadf Napisano Czerwiec 22, 2012 ulalal 3 hektary to dostajesz jakies 2000 zł rocznie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rolnik_i_farmer_2in1 Napisano Czerwiec 22, 2012 nie wypowiadam się juz na temat mojego gospodarstwa, takze podszywom dziękuję juz!! hrabinka, nie rusza mnie to co piszesz wiec sie nie fatyguj, tak jak powiedzialem zegnaj juz pani wielka miastowa ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rolnik_i_farmer_2in1 Napisano Czerwiec 22, 2012 prwadziwy farmer, odnosnie dotacji unijnych otrzymuję rocznie 10.000 zł nie tylko za pole ale rowniez za zwierzęta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Na_Zawsze_Mnie_Zapamietasz 0 Napisano Czerwiec 22, 2012 no ja mysle ze koniec tematu krow mleka hektarow itp... bo juz mnie nerwy biora bo tematu o gospodarstwie nie zakladalam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rolnik_i_farmer_2in1 Napisano Czerwiec 22, 2012 o czym to ja mówiłem , aha no wiec szukam prostej dziewczyny ze wsi lub z miasta nie ma znaczenia ważne aby mogła mi dobrze ugotować , uprać i opier.dolić mojego konika :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rolnik_i_farmer_2in1 Napisano Czerwiec 22, 2012 Właśnie wpierrdalam odżywcze krowie łożysko a cielak ciągnie mi kutasa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Laguna Beach 0 Napisano Czerwiec 22, 2012 ja moge pogadać normalnie :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość przecież to oczywiste, Napisano Czerwiec 22, 2012 że w mieście jest dużo lepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Na_Zawsze_Mnie_Zapamietasz 0 Napisano Czerwiec 22, 2012 to co Laguno droga porabiasz ? i czemu nie spisz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rolnik_farmer_2in1 0 Napisano Czerwiec 22, 2012 miło było podszywy ale się skonczylo, szkoda ze nie porozmawialismy normalnie, bo tez mialem chęci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rolnik_i_farmer_2in1 0 Napisano Czerwiec 22, 2012 :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rolnik_i_farmer_2in1 0 Napisano Czerwiec 22, 2012 co ty powiesz :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kjdasdkajwda Napisano Czerwiec 22, 2012 farmer, skoro nie masz kobity to pewnie w nocy używasz dojarki, co ? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Laguna Beach 0 Napisano Czerwiec 22, 2012 jakoś tak mam ostatnio,że późno zasypiam i późno wstaje, ogólnie to pewnie przez pogodę,bo brzydko na dworze... a ty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Na_Zawsze_Mnie_Zapamietasz 0 Napisano Czerwiec 22, 2012 dobry pomysl z tym zaczernieniem :) chociaz podszywy pewnie i tak nie dadza za wygrana i beda tez sie zaczerniac ale niewazne.. to o czym chcesz pogadac ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rolnik_i_farmer_2in1 0 Napisano Czerwiec 22, 2012 to co która chetna na bajerke ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rolnik_farmer_2in1 0 Napisano Czerwiec 22, 2012 bardzo smieszne jestescie zalosni zakladajcie sobie jeszcze 100000000000 kont, bo nie macie wlasnego zycia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rolnik_i_farmer_2in1 0 Napisano Czerwiec 22, 2012 możemy pogadać o sexie , narkotykach i o chaftowaniu bo w tym jestem tez dobry :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Na_Zawsze_Mnie_Zapamietasz 0 Napisano Czerwiec 22, 2012 a ja pozno sie klade ale wstaje wczesnie, jakos ostatnio nie moge spac... wypilam drinka i zamulam przy lapku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rolnik_i_farmer_2in1 0 Napisano Czerwiec 22, 2012 ile masz lat i czy masz faceta ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rolnik_farmer_2in1 0 Napisano Czerwiec 22, 2012 nie mam kobiety i wątpie juz czy znajde taka ktora mnie zaakceptuje, ja juz sie pogodzilem ze sobą takie mam zycie, nie zamienilbym sie za zadna prace, coz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rolnik_farmer_2in1 0 Napisano Czerwiec 22, 2012 hrabinka, moim krowom mozesz du.py lizac, do tego się nadajesz najlepiej, i zerowym poziomem to udowadniasz, skoncz się podszywac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Na_Zawsze_Mnie_Zapamietasz 0 Napisano Czerwiec 22, 2012 ja to w ogole nie ogarniam kto jest kto i co sie tu wyprawia :) zmien nika bo nie pogadamy.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Laguna Beach 0 Napisano Czerwiec 22, 2012 a pracujesz? bo ja narazie bezrobotna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rolnik_i_farmer_2in1 0 Napisano Czerwiec 22, 2012 ja jestem prawdziwy od samego początku ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Laguna Beach 0 Napisano Czerwiec 22, 2012 heheh "krowom lizac dupy..." :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rolnik_i_farmer_2in1 0 Napisano Czerwiec 22, 2012 laguna jak chcesz to mam robote dla ciebie , jesteś zainteresowana ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Na_Zawsze_Mnie_Zapamietasz 0 Napisano Czerwiec 22, 2012 oj nic mi nie mow.. ja to samo.. szukam pracy ale nic... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Laguna Beach 0 Napisano Czerwiec 22, 2012 a jaką masz dla mnie propozycje rolnik? :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach