Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Na_Zawsze_Mnie_Zapamietasz

Kto pogada?:)

Polecane posty

dobrze, po raz drugi zakładam nicka. ja jestem ten pierwszy, prawdziwy, nie porponowalem wam zadnej pracy to pisala podrobka tak naprawde jestem milym czlowiekiem, na codzien wysluchuje oszczerstw na moj temat, ale sie przyzwyczailem i to polubilem a co do temat, bardzo trudno znalezc prace ale nie mozna sie poddawac, szukajcie do skutku kobiety, bo ludzi jest coraz wiecej, ewentualnie proponuje wlasna dzialanosc, i podania z prosbo o dofinansowanie, to nie jest wcale nic trudnego tylko ciezko to brzmi

mialam swoja dzialalnosc ale niestety nie wyszlo, teraz szukam czegos. ale nic... bylam 1 dzien w pracy ostatnio jako niby ekspedientka w sklepie spozywczym ale dalam noge musialam prasowac obrusy dmuchac balony myc szafki, powiedzili ze trzeba w zime napalic w piecu bo sklep nie ogrzewany i to wszytko za jedyne 600zl a polowe z tego bym stracila na dojazdy. wiec im powiedzialam nara

no praca w sklepie to niestety zadne utrzymanie w polsce, myslalas nad wyjazdem po za granice? no oczywiscie nie na stale, ale zeby dorobic, mloda jestes mozesz isc na studia, zrobic jakis konkretny zawod, moglabys zostac rehabilitantka np, nikt sie nie wyzywi, za te pare groszy, a zapieprzac trzeba : [

powiem wam szczerze ze zawsze narzekalem ze mieszkam na wsi, w szkole koledzy mieli ze mine najwiekszy ubaw, ale teraz dojrzalem do zycia, zacząlem szanowac pieniadze. tak jak juz mowilem praktycznie wiekszosc produktow spozywczych mam swoich, nie musze wydawac 80 gr na jedno jajko, tylko to ja sprzedaje ludziom te jajka, i zarabiam w ten sposob. ale jeden minus to ze zawsze jest pelno roboty, nawet teraz jakbym chcial to znalazloby sie cos do zrobienia, wiec samemu troche ciezko.

ja jestem z lipowca, to taka mala wioska w lubelszczyznie polozona. niedaleko mnie jest kocudza, slawny zespol jarzebina, tworcy hymnu koko koko hehehe :D

no i zniwa coraz blizej to przypuszczam ze tez sie narobisz, ale odnosze wrazenie, ze lubisz rolnictwo i ze to Twoja pasja, odnajdujesz sie w tym i dobrze tak powinno byc, bo ja na pewno bym nie chciala miec gospodarstwa chociaz marzy mi sie takie swojskie maselko, mleko, twarog:)

coz nie jestem jeszcze taki stary, wszystko przede mna, a wy macie kobietki partnerow ?

to swietnie, zawsze to partnerzy mogą wam pomoc, zycze pomyslności!! :) a mieszkacie dalej u rodziny, czy staracie się usamodzielnić juz calkowicie ?

znajdź resztki godnosci podszywie i wynoś sie stąd bo to juz zdecydowanie nudne sie zrobilo ;)