Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izaaa727272

Nie wiem czy jestem szczęśliwa.

Polecane posty

Gość izaaa727272

Witam, Zanim poszperam w necie na temat, chcialabym poznac sugerowane rozwiazania:) Nie wiem czy jestem szczęśliwa.. 1. nie wiem czy chce byc z moim facetem, 2. nie wiem czy chce miec obecna prace, 3. Nie wiem gdzie chce mieszkac, nie wiem czy tu, nie wiem czy w szwecji, nie wiem czy w Los Angeles, 4. Nie wiem kim chce być w zyciu, jak przeżyc zycie, nie wiem czy business, konkretny zawod, czy pani domu. 5. Nie wiem jaka jestem naprawde, pracowita czy leniwa, (subiektywnie) atrakcyjna nieatrakcyjna, dodam ze w obiektywnym podobno atrakcyjna, ale u mnie liczy sie to co ja mysle o sobie nie ktos o mnie. Uznaje ze to co mysle o sobie okresla, kreuje mnie. przez co na zmiane jestem raz pewna siebie raz nie. Nawet jak jednego dnia wydaje mi sie ze nie jestem, i ludzie mi okazuja ze jestem i to mowia, i tak nie czuje sie atrakcyjna :P 6. Nie wiem czy lubie metal czy hip hop czy np. Andrea Bocelli. I wiele wiele innych wiecznie niewiadomych? Jak sobie z tym radzić? Jaka moze byc wg Was przyczyna? Jak przedewszystkim.. :) sie dowiedzieć.

Gość jack ill
póki cokolwiek robisz, nie jest tak źle

Gość jvijd
takie pytania kazdy sobie zadaje, nigdy w zyciu nie bedziesz niczego pewna na 100 procent. lepiej przestan myslec o glupotach tlko ciesz sie dniem dzisiejszym.

Gość izaaa727272
nie wiem tez czy jestem inteligentna czy glupia. i analogicznie do atrakcyjnosci.

Gość izaaa727272
naprawde wszyscy takie pytania sobie zadaja? czy moze ja poprostu filozofuje?

Gość jvijd
ja tez czesto filozfuje nie martw sie, nie wiem czy chce brac slub czy tez nie (a biore w sierpniu :P), nie wiem czy jestem glupia czy madra itp.

Gość izaaa727272
@Nieboszczyk z Montparnasse biorąc pod uwagę Twoj nick i wg mojego doswiadczenia masz niezle na*ebane w glowie, tylko osoby nazywajac sie jakas inna nazwa niz swoje imie/nazwisko maja ze soba duzy problem