Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamstacjonarnywtorebce

Pryszcze na plecach! POMOCY!

Polecane posty

Juz za tydzien mam komers a mam sukienke bez plecow wraz z pelna iloscia pryszczy na plecach,dekoldzie i twarzy. Rozmawialam z moja mama,mowila ze najlepiej wycisnac i zalac spirytusem?co o tym sadzicie? Mam ten problem juz 4 lata... Nic nie dziala. Prosze o pomoc.

Bo kiedy kupilam sukienke ( pol roku temu) pryszczy nie bylo az tak duzo. U lekarza bylam. przepisal mi jakies tabletki i krem. nic nie pomoglo....

co ci przepisal o ile mozna wiedziec?

antybiotyk, unidox. Tylko po antybiotykach podobno problem wraca. U mnie póki co spokój, ale zobaczę za kilka miesięcy co się będzie działo...

Ja juz uzywalam tak duzo... kremy,toniki,tabletki... jak cos pomoze to tylko przez jakis czas. tabletki dzialaly ( nie idealnie ale bylo w miare ok) ,ale kiedy je odlozylam po 3 miesiacach tradzik powrocil. nie moge przeciez brac cale zycie tabletek... No coz, zycze powodzenia i zeby to paskudztwo nie wrocilo : *

Dzięki. ;) a jakie brałaś tabletki? Antybiotyki czy coś w stylu suplementów diety? Kremy i toniki to raczej nie pomogą... Stosowałaś skinoren? Mnie pomógł, ma dużo pozytywnych opinii

antybiotyk. nie pamietam nazwy ale jakis angielski ( tak,mieszkam w uk) skinoren nie stosowalam,ale skoro ma duzo pozytywnych opini to raczej nic nie zaszkodzi :)

no to musisz spróbować innego lekarza. A skinoren cudów nie zdziała, ale pomoże na pewno. :)

postaram sie go odwiedzic jak najszybciej. dziekuje! : *

Gość sudocrem
działa

Gość Mój brat miał podobny problem
odwiedził wielu dermatologów i stosował mnóstwo różnych leków maści itd... Nie pomogło mu nic z tych rzeczy... Jeden lekarz mu polecił solarium i odkąd zaczął chodzić pryszcze mu poznikały...

Gość mlkjhgy
Ja zauważyłam, że syfy wyskakują mi wtedy, kiedy niezdrowo się odżywiam (gotowe jedzenie, słodycze i tego typu dziadostwo). Może w Twoim wypadku też tak jest. :)

Co do tego niezdrowego odżywiania to się zgadza:O.Ja doraźnie polecam głodówkę-niszczy nawet przynajmniej niektóre nowotwory:classic_cool:.Ale to musi być konkretna głodówka-minimum około 2 tygodnie:O.