Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yryrdydry

ilość partnerów seksualnych i zazdrość - inne spojrzenie!

Polecane posty

Gość yryrdydry

zazwyczaj ludzie są zadrośni gdy ich partner miał przed nimi wielu przygodnych partnerów seksualnych a gdy miał 1 bądź dwa związki to jest ok ;) Ale to dla mnie troche nielogiczne bo o przygodnych partnerach sie zapomina,zwłaszcza gdy to po pijaku,to było jednorazowe a gdy sie jest z kimś w związku poznaje i zapamiętuje sie jego ciało,świadomość przebytej bliskości pozostaje na długo. No i z racji że ten seks był połączony z uczuciem był ważniejszy niż ten tylko dla zaspokojenia popędu.Ja tak to widzę,liczba 100 może mnie przerazić mniej niż liczba 1 jeśli ten 1 ma duże znaczenie ;) Czy jest ktoś kto myśli podobnie?

Gość Rycerz w lśniącej zbroji
zazwyczaj ludzie są zadrośni gdy ich partner miał przed nimi wielu przygodnych partnerów seksualnych No ba kobieta musi być dziewicą

Kobieta musi być porządna a nie rozpstnicą .....

Ja tam jak będę brał moją wybrankę serca ❤️ to chce widzieć jej dziewiczą krew na moim kutasie

Gość karola152
nie chcialabym miec takiego partnera co nawet nie pamieta liczby partnerek seksualnych bo zjedna popijaku, a z druga tylko raz... to zadne usprawiedliwienie. fakt na pewno nie było między nimi więzi zadnej ale skakac z kwiatka na kwiatek to mi sie tez nie podoba

Gość :D hahahaha
zazwyczaj ludzie są zadrośni gdy ich partner miał przed nimi wielu przygodnych partnerów seksualnych Zazwyczaj ludzie nie wybieraja dziwki na partnerke :D

Gość :D hahahaha
to chce widzieć jej dziewiczą krew na moim kutasie I od teraz szukam dziewicy :D

Gość karola152
taaaak bo facet wyrucha wszystkie panny w kolo, ale na żonę to sobie wezmie tę nie "ruszaną" bo się taka znajdzie co mu prawdę powie.... haha

Gość oczko men :D
to chce widzieć jej dziewiczą krew na moim kutasie Ja też ! :D to byłby piękny widok ❤️

bo się taka znajdzie co mu prawdę powie Ja umiem rozpoznac czy kobieta jest dziewica

Jest to normalna reakcja, mająca uzasadnienie antropologiczne. Jeśli Twoja partnerka współżyła z dużą ilością osób, istnieje spora szansa na to, że to nie Twój kod genetyczny zostanie przekazany dalej. Jeśli zaś chodzi o kobiety, to duża ilość kobiet w życiu partnera może oznaczać, że nie jest w stanie zaopiekować się ewentualnym potomstwem, a raczej wyruszy na poszukiwania nowej samicy. Czysta nauka ;)

Gość oczko men :D
taaaak bo facet wyrucha wszystkie panny w kolo, ale na żonę to sobie wezmie tę nie "ruszaną" bo się taka znajdzie co mu prawdę powie.... haha Przecież sam sprawdze bo to widać .... no chyba że ktoś nie ma wiedzy....

Jest to normalna reakcja, mająca uzasadnienie antropologiczne. Jeśli Twoja partnerka współżyła z dużą ilością osób, istnieje spora szansa na to, że to nie Twój kod genetyczny zostanie przekazany dalej. Dlatego ja chce dziewicę cud ❤️

Gość karola152
chyba ktos nie ma wiedzy ze moze to sprawdzic na 100% do szkoloy biologii sie uczyc! hahaha

Gość ghahr
karola152 No oczywiście że idzie sprawdzić imbecylko ..... ja pierdole mam nadzieję że nie ma takich idiotek jak ty więcej....

Gość karola152
a niby jak to sprawdzisz fajansiarzu????????

Gość gagarg
ale gdzie dziewice znajdziesz jak dzisiejsze kobiety sa tak banalne i łatwe ze miały przeciętnie z 10 facetów.....same dziwki dzisiaj

Gość ghahr
karol I ty jesteś kobietą.......

Gość karola152
ghar NIE WIE HAHAHHAHAHAHHAHA :) dzieki za poprawienie humoru :)

Gość esencja prawdy
dzisiejsze kobiety sa tak banalne i łatwe oj tak to prawda :D ale nie wiem czy to złe no chodzi o to że jak z seksem nie ma kłopotów to już z kobietą która nadaje sie do związku już tak....

Pewności nigdy nie ma. Błona dziewicza może ulec uszkodzeniu w wielu innych przypadkach, nie tylko przy seksie. Ja np. nie krwawiłam po pierwszym stosunku (błona mi poszła podczas jazdy konnej już dobrych kilka lat wcześniej). Przyczyną zerwania błony mogą być także inne formy aktywności fizycznej, przebyte choroby i wiele innych.

Gość ghahr
ghar NIE WIE HAHAHHAHAHAHHAHA dzieki za poprawienie humoru :D oj dziewczynko co nie znasz nawet własnego ciała na jakiej podstawie wysnułaś tą teorię przecież to ty pytałaś jak to rozpoznasz ?

Gość karola152
dzieki w koncu jakas madra kobieta mnie wsparla :)

Gość karola152
nie pytalam jak to sprawdzic. to byla ironia. ale chyba to nie ten poziom rozmowy. sorrrrry :D

A jeśli chodzi o to, że w dzisiejszych czasach są same "dzi**" - mój drogi, źle trafiasz i tyle. Ja osobiście znam wiele kobiet, które potrafią zachować wstrzemięźliwość seksualną, a sama cnoty się pozbyłam po 18 roku życia i to wcale nie z braku chętnych. Jeśli tylko takie na Ciebie "lecą", to cóż... sam pomyśl

Gość 666999666999
ale pierdolicie no ale ja jeszcze nie trafiłem na dziewice a troche kobiet miałem i do tego mam 28 alt wiec troche zyje więc powodzenia chłopaki....no ale taki sex z dziewicą to by było coś :D

Gość gagarg
no co ty na mnie leca wszystkie :classic_cool: ale ja mowie o tym ze ja nawet nie musze sie starac do tego ja tez nie spotkalem dziewicy.....

Gość dziewicza krew
ty goowno żebyś nigdy nie miał seksu i żeby ci sie kutas zasuszył.

Gość dziewicza krew
bufon nie rycerz.