Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wkurzona na makssa

Na ślubie ta małpa miała białą sukienke to wrozy nieszczescie?

Polecane posty

Gość Wkurzona na makssa
Nie podszywaj sie zgłoszę MODENIE to jest karalne i łamiesz regulamin

Gość magdalenka8393
sluchaj, nie napisalam ze "po zawodowce wydala sie maz", moglas najpierw ja skonczyc a potem dopiero brac slub. proste nie?? o moja edukacje sie nie martw - juz dawno skonczylam studia. a nie pomyslalas ze ludzie sie tak chamsko do ciebie odnosza dlatego ze zalozony przez ciebie temat jest po prostu zalosny i traci glupota??

Gość Wkurzona na makssa
Magdaleno nie mam komu się wyżalic proste są tu głubsze tematy na kafe a uczepilaś sie mojego

Gość Wkurzona na makssa
magdalenka a może ty też ubierasz się w białe kiece na śluby bliskich, hę?

Gość Wkurzona na makssa
Ale co najgorsze dla mnie w tym wszystkim - mój MĄŻ patrzył na nią takim dziwnym tęskniącym wzrokiem. Wkurwiłam się na własnym ślubie, do kurwy nędzy przez to wszystko nawet oczepin nie było. :o

Gość magdalenka8393
dobra rada: zapomnij i zyj dalej hehe

Ze złości pobiłam kamerzystę, więc filmu z wesela też nie mamy. 😭 Orkiestra jak zorientowała się o co kaman zaczęła grać '' dawaj na ring '' - pudziana band. :o

Panie adminku, bo jedna osoba, ma taki sam nick ja jak tylko, że z jednym S więcej w nazwie, proszę coś z tym zrobić. 😭😭😭 Yhym, więc zgłoś przy okazji połowę KAFE, durna babo. :D:D:D

TAK WIDAĆ ZE TY JESTEŚ TĄ POŁOWĄ KAFE HAHAHAHA :D Nie bedę zglaszac tego modenie bo ona twoje wypowiedzi conajwyżej skasuje :D myślałaś ze jestes anonimowa a sie pomyliłaś

Phi, phi, phi, weź się nie ośmieszaj. :o na pomarańczowo KAŻDY może pisać co se chce i na to paragrafu nie ma, a jak się nie umiesz zaczernić od początku, to potem nie płacz mi w rękaw. :D:D:D

Yhym, yhym, większość tutaj podszywa się pod takie tępe strzały, kabaret za darmo normalnie. :P Ale widzę, że ty z tych, które czepiają się wszystkich jak smród dupy - najpierw koleżaneczka z wesela, teraz ja, ktoś jeszcze wcześniej i chuj wie jeszcze ci nie pasuje. :classic_cool: Żal mi ciebie.

oj tak tak podszywaja się bo jeszcze nie zaznali smaku poniesionych za to konsekwencji :D bo nikt nic z tym nie robi. Ale mi bedzie łatwiej. Tylko ze szkoda ze jutro niedziela opóźni mi się to o jeden dzień :D