Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wkurzona na makssa

Na ślubie ta małpa miała białą sukienke to wrozy nieszczescie?

Polecane posty

Wiesz, lepiej strugać głupka niż nim być. :) Wiesz to z autopsji, prawda? :P Ojejjjj, fajnie być cwaniakiem w necie, prawda? Cieszę się, że pomogłam ci się dowartościować choć w tak nędzny sposób. ;)

Chyba ty się dowartościowujesz podszywajac sie pode mnie hahahaha :D nie chce mi sie twoich wypocin czytać! Strata czasu! Ale pisz skarbie dalej :D DO MODENY PROSZĘ O NIE KASOWANIE TEGO TEMATU BO BĘDZIE ZGŁASZANY DO ADMINA O2 !!! TEMAT ZAPISUJĘ A OSOBA KTORA PODEMNIE SIE PODSZYWA PONIESIE KONSEWENCJE ZA ZŁAMANIE REGULAMIU I NARUSZENIU MOJEJ TOŻSAMOŚCI! pozdrawiam :)

tez bylabym wkurzona na makssa... nie oszukujmy sie,pewnie ladnie wygladala wiec ogladajac to nieszczesne dvd mozna zachodzic w glowe ktora to Mloda... przejdzie Ci kiedys ta zlosc...kiedys....ale przejdzie:) trzym sie.

Dowartościowuję? Nieee. ;) Ale miło czasami poczytać sfrustrowaną i znerwicowaną cwaniarę netową. :D Ojeeeej, naruszyłam twoją tożsamość? Buahahahahahahahahahahahahaha, żebyś jeszcze wiedziała w którym momencie to byłoby dobrze, ale nie oczekuję tego po tobie. 😭 Pozdrów modkę.

kobieca wiara we wróżby i inne znachorskie sztuczki mnie przeraża. poznajesz kobietę, niby wszystko fajnie, wykształcenie, praca, a potem okazuje się że wierzy w jakieś czary mary. no normalnie to większe oszustwo niż stanik push-up

moim zdaniem tu nie chodzi o czary mary... wyobrazcie sobie byla Waszego faceta na WASZYM slubie... czyz nie lepiej by bylo gdyby przyszla w worku?... i maz moj do konca zycia ogladal dvd z satysfakcja,ze rozszedl sie z nia dla takiej pieeeeeeknej żony? ale nie!przyjdzie to to takie...na bialo...zachwycajaco...pieknie....i wez tu ogladaj ze swiezutkim mezem plyte:(

Gość temat dla mnie...
to zart? Ta babka nie ma za grosz klasy ubierając się na biało. To panna młoda ma błyszczeć i ona ma się wyróżniać a nie jakas lafirynda. Ogólnie sie przyjęło że zaproszone panie powinny wygladać skromnie i nie ubrane na biało

"czyz nie lepiej by bylo gdyby przyszla w worku?... i maz moj do konca zycia ogladal dvd z satysfakcja,ze rozszedl sie z nia dla takiej pieeeeeeknej żony?" To tylko kobietom się wydaje że miliard falbanek, motylkówk, korone i innych pierdolników sprawia że wyglądają pięknie. faceci wola raczej PROSTĄ obcisłą sukienkę i bieliznę bez żadnych gejowskich ulepszaczy

czy ja wspomnialam cos o koronach i falbankach?:) to moze byc najprostsza sukienka...wiec tym bardziej ex nie wypadalo przychodzic na bialo...

a poza tym "prosta,obcisla sukienka"zle mi sie kojarzy jezeli mowa jest o sukienkach slubnych:) widze dziewczyne....opalona....biala sukienke.......obcisla......remize strazacka......tak!wyobraznia podpowiada mi te klimaty;)) wiem,wiem...nie taka mialas na mysli...

o!00:07:0 12 lat temu sama bralam slub:) nie lam sie:)swoja KASETE widzialam dwa razy i wystarczy:)(nawet nie wiem gdzie jest) licza sie wspomnienia;)