Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wkurzona na makssa

Na ślubie ta małpa miała białą sukienke to wrozy nieszczescie?

Polecane posty

Gość Wkurzona na makssa

2 tygodnie temu brałam ślub i była na nim była mojego męża i suka przyszła w białej sukience. Małpa wredna. Teraz ciotki i babki tylko mi mowia ze to zły znak kurfffa nienawidzę małpy

Gość SSosssssssssss sląski gej
dobrze ci tak :D

Aleś Ty głupia, że wierzysz w takie bzdury. Przyszła, to przyszła. Kolor sukienki jakiejś baby nie ma nic wspólnego z Twoim szczęściem małżeńskim.

Gość Marzenkoman
a co tam robiła była ?

Gość Wkurzona na makssa
Kurrrwa ale na tym pierrrdolonym dvd ta łajza się w oczy rzuca! Ze kuzwa nie wiadomo ktora to panna młoda

tak, wróży nieszczęście. a jak już zdasz sobie sprawe, że jest XXI wiek a wróżby to masturbator ciemniaków i ignorantów to przestaniesz zwracać uwagę na takie pierdoły

Gość Wkurzona na makssa
bo to jego psiapsiółeczka była z piaskownicy i ją zaprosił

Gość 454545
To po co ją zapraszaliście?

Gość Wkurzona na makssa
ta małpa zrobiła to specjalnie nie nawidze jej!!!

generalnie ja jak facet bym się rozwiódł z babą która wierzy w takie zabobony. nic dziwnego że tak łatwo kobiety załadować w bambuko (nie mówię o seksie analnym!!!) skoro mentalnie nie wyszły z epoki średniowiecza

Gość hknsdf
to bardzo zly omen!!! rozpieprzy ci malzenstwo, predzej czy pozniej twoj maz cie z nia zdradzi.

ile baby w sobie mają nienawiści to mała bania 2 facetów którzy mają takie same ubranie wypije razem piwo. 2 kobiety z takim samym strojem wydrapie sobie oczy

Gość Wkurzona na makssa
ja jej nie zapraszalam,

Gość ja pierniczetrytr4y
ales ty jest tepa, widac ze inteligencja nie grzeszysz skoro wierzysz w takie zabobony, wspolczuje twojemu mezowi takiego tepaka, ale pewnie on tez nie jest jakis gornolotny.

Gość Wkurzona na makssa
Spiertalajcie buraki! To był mój dzien i to ja miałam być ubrana na biało! Juz nawet pal licho te zabobony ale kurwa tak sie nie robi

Gość Wkurzona na makssa
TYLKO WYZYWAĆ POTRAFICIE ALE CZEGO TU SIE SPODZIEWAĆ JAK O TEJ GODZINIE SAME WIEŚNIAKI SIEDZA szkoda ze nie ma tu kogoś normalnego :O

Od razu mi się przypomina jak na ślubie kuzyna panna młoda i obie druhny miały sukienki w identycznym kolorze ecru. Oczywiście z wyboru. I panna młoda nie odstawiała histerii.

Gość taka pani co nie wie
olej to. wieśniara z niej i tyle

Gość drappina
No to eksia nie wykazała się klasą - na ślub nie wkłada się białej kiecki. A może chciała sobie wyobrażać, ze to ona stoi obok niego, a nie Ty?

Gość Wkurzona na makssa
:( nie wiem jest mi smutno i jestem wkurzona :( chciałam się tutaj wyżalić ale widze ze sensu nie ma a to ze klne to moja sprawa jestem wkurzona i to wyrazam a ogolnie w zyciu łaciną nie rzucam

"To był mój dzien i to ja miałam być ubrana na biało! Juz nawet pal licho te zabobony ale k**wa tak sie nie robi" A bo co? Bo taki zabobon? Weź laska daj spokój. wyluzuj. spinasz sie jak średniowieczny wróżbita. ostatnio jak od laski na randce usłyszalem podobne pierdoły to od razu wykasowałem jej numer

Gość Wkurzona na makssa
Dareios przytoczyles mój tekst i nie przeczytales ze zrozumieniem. Juz nawet o ten zabobon nie chodzi a o fakt tego ze tak nie powino sie robic

Gość magdalenka8393
no widac golym okiem ze zalozycielka tematu skonczyla zawodowke i wydala sie za maz w wieku lat 20. "spierdlajacie buraki" - do meza i rodzicow tez tak mowisz? ahahaha, ja nie moge, skad sie tacy ludzie biora??

Gość Wkurzona na makssa
To miał być mój dzien i to ja miałam przyjść ubrana na biało,to ja miałam rzucać się w oczy a nie ona

Gość Wkurzona na makssa
Magdalenka ZA SŁÓWKA TO MNIE ŁAPIESZ ALE KOMENTARZY WYŻEJ I TEGO JAK MNIE NAWYZYWALI TO JUZ ŚLEPA I NIE ZAUWAZYŁAŚ ?? A TO ZAWODOWKE TRZEBA SKOŃCZYĆ I MIEC 20LAT? HAHA PISZESZ TO Z WŁASNEGO DOŚWIADCZENIA ? :D

Gość magdalenka8393
wyluzuj, stalo sie i przyszla na bialo, trudno. ale czy to ma az taki dla Ciebie znaczenie? wydaje mi sie ze ciagle ci chodzi o ten zabobon, uspokoje cie - zabobony to tylko sredniowieczne wymysly glupich ludzi :D

Gość Wkurzona na makssa
Pod tą sukienką ten jej bęcoł był wyraźnie zaokrąglony. Myślicie, że jest w ciąży z moim menem? No na to wychodzi, bo po co by przyłaziła na nasz ślub i upubliczniała swojego nienarodzonego bękarta? :o:o:o

Gość Wkurzona na makssa
aha...a co do tego czy tak mowie do meza i rodzicow...nie - nie mówie tak do męza a moi rodzice nie żyją

Gość pincetka
tak czy siak - to wielka gafa ubrać się na biało na czyjś ślub - autorka słusznie się wkoorwiła