Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marian_przytul_mnie

Do dupy z takim życiem... niech ktoś mnie przytuli...

Polecane posty

Gość Marian_przytul_mnie

witajcie, Oo dłuższego czasu mieszkam i utrzymuje się sam, pracuje przy kompie i cholernie brakuje mi bliskości drugiego człowieka, dotyku.... Czasem ma takie dni, że chce aby ktoś mnie przytulił i łzy stają mi w oczach, a tu nie ma kto! Znajomych mam w innym mieście i widzimy się raz w tygodniu na imprezie, zresztą do kumpli przytulać się nie będę... POMOCY!!! powoli zaczynam mieć tego dość!

Gość drut kolczasty
pójdź w me ramiona ;)

Gość utulamy przytulamy
rozumiemy mamy tak samo:O

Gość Madziczek 79
No to ja Cię przytulam.

Gość jesteś chora
też tak mam, ale mi w obudzeniu się z tego pomaga to forum

Gość masz racje wypisanie
sie,poczytanie roznych historii nawet bzdetnych pomaga jak terapia w grupie choc nie zastapi przytulenia się;)

Gość Marian_przytul_mnie
"drut kolczasty", dzięki poprawiłeś mi humor zestawieniem pseudonimu z treścią wiadomości :D utulamy przytulamy, Madziczek 79 jak miło :-) Mam 24 lata. Tylko jak to rozwiązać? przyjaciółka w innym mieście na drugim końcu polski, fora randkowe nie działały, jak się spotykam z kumplami to przychodzą sami... kiedyś nie miałem kumpli i siedziałem tylko w domu, teraz wychodzę jak najczęściej, stałem się bardziej śmiały... jak to rozwiązać?

Gość o to nawet tu mozesz
jakąs grupe znalezc znjomych i tą co utuli:P albo wyjscia do knajp i "go Marian na łowy go :)"

Gość Marian_przytul_mnie
"o to nawet tu mozesz" flashgordon@ dzięki za kopa, coś znalazłem wrzuciłem w Google przytulanie i znalazłem "Polski Dzień Przytulania, 24 czerwca", że tez mieszkam w małym mieście... ale zaraz zbieram się i jadę do większego miasta :-) To na razie mi pomoże :-) To na razie wystarczy, ale jak to rozwiązać na stałe? Przy ładnych kobietach truchleje, a do tych co mniej mi się podobają hm.. raz obniżyłem standardy, źle się to skończyło...teraz już ponad 6 miesięcy siedzę i poza tymi wypadami raz w tygodniu głowę siedzę i pracuje tudzież się obijam... a przytulić sie nie ma do kogo... Nawet jak się zbiorę w sobie i rozmawiam to się to kończy szybko... ps. flashgordon@ ale pomyliłeś płeć:P

Gość szaxicaid
brakuje wam bliskosci? a matko ja sie czuje wspaniale jak mnie nikt nie dotyka,nie caluje!

Gość onehugplease
mam to samo.czuje dokładnie to samo..........

Gość alez alez...
chcialam napisac zgryzliwy komentarz ale zal mi sie zrobilo autora. nie masz rodziny?