Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakkolwiek byle szczęśliwie

Świat jest taki piękny a mi nie jest dane oglądać go z kimś :(

Polecane posty

Mam dopiero 21 lat- ktoś pomyśli. Ale nie przeżyłam jeszcze wielkiej, spełnionej miłości, bo każdy facet robi mnie w konia :O Albo jest tak, że ja nie czuję chemii i się rozstajemy i zostaję wtedy zbesztana, albo zakochuje się w kimś ale ten ktoś jak się okazuje, nie chciał ze mną stworzyć niczego poważnego i mówił: papa mała. Mam tego dość, jest piękna pogoda, świeci słońce, moi znajomi mają swoje drugie połówki, chodzą na spacery itp. I wszędzie jak idę z nimi na imprezę to jako nieszczęsna singielka... A nie jestem brzydka !!! Jestem naprawdę ładną dziewczyną choć to zabrzmi nieskromnie. Nie jestem też pustą laską, nie lecę na kasę ani na wygląd, dlatego moi "absztyfikanci" nie byli specjalnie wymuskani, wręcz przeciętni. A mimo to jestem sama. A tak bardzo chcę kochać...

Twój problem to zamknięcie sie na innych ludzi :) dlaczego nie pójdziesz na spacer z dziewczyną/przyjaciółką? Musi być koniecznie istota z kutasem miedzy nogami? :)

nie przeczytałaś dokładnie, wychodzę do ludzi, chodzę na imprezy, spotykam się z kumpelami. jestem otwarta na nowych ludzi

Gość Calezyciesama
Tez tak mam,ale jestem mlodsza.i tez wszedzie chodze jako zalosna singielka.wszyscy ida ze swoimi chlopakami,spedzaja z nimi wolny czas,a ja sama.nawet jak mnie czasem wezmą ze soba,to czuje sie hujowo,widzac ich usciski i calowanie.:o

Gość Calezyciesama
A ja nie mam ANI JEDNEJ kolezanki,przyjaciolki.nie mam NIKOGO

a pomyślcie, że jeszcze niedawno spotykałam się z chłopakiem który traktował mnie jak księżniczkę, był czuły, zabierał na różne imprezy, spacerki itp myślałam że to jest to ! i nagle przestał pisać, niby przemyślał sobie wszystko i stwierdził że dla niego to nie jest to :( bawił się mną sku*wiel...

nie martwcie sie :) prędzej czy pozniej ich sielanki się skończą :classic_cool: a WY wciąż młode,piękne i wolne macie szanse przeżyć coś niesmaowitego

Gość Calezyciesama
Nie masz racji,jestem tak zgorzkniala i nieszczesliwa,ze to niemozliwe.chce umrzec:(

Gość mieszkanka domku na kurzej
Polscy faceci to frajerzy pogódzcie sie z tym i lepiej poszukajcie obcokrajowców! oczywiscie nie mam na myśli turasów, arabów, hindusów i ciapatych z włoch oraz polw. iberyjskiego ;)