Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ostry Kieł

IDEALNA KOBIETA NIE ISTNIEJE?

Polecane posty

Gość Ostry Kieł

czy tylko ja jeszcze takiej nie znalazłem a poszukuję już kilkanaście lat i każda jest w czymś rewelacyjna, a w innej sferze życia nie do ujechania

Gość Nie ma idealnych ludzi
Ty jesteś taki idealny? Może to z tobą coś nie tak, może jesteś zbyt wymagający?

Gość Nie ma idealnych ludzi
Ty jesteś idealny? Może to z tobą coś nie tak? Jesteś zbyt wymagający? Z czym te kobiety były takie nieidealne? Co ci tak przeszkadzało?

Gość pedancik
od kiedy feministki doszły do głosu w tym kraju kobietom odwala

Gość Ostry Kieł
sam nie jestem idealny na 100%a co mi w nich przeszkadza albo są super w łóżku,przebojowe,żywiołowe ale już w domu beznadziejne potrafią dosłownie przypalic wodę kolejne są super w domu wszystko mają zapięte na ostatni guzik ale np w łóżku były bardzo słabe(tzn wejdz szybko zrób co trzeba i zmykaj bo muszę poprasowac) no i jeszcze typowe divy tylko pan z dużym portfelem im potrzebny i nic poza tym kiepskie zarówno w łóżku jak i domu tylko potrafią wylądac i pachniec no i dużo by tu jeszcze wymieniac chodzi mi o to żeby znalezc jakiś kompromis bo wiadomo,że życie to nie telenowela argentyńska

Gość Agonia36
Nie ma ludzi idealnych nawet roboty nie sa idealne moze moj przyklad jest glupi i banalny ale nawet glupi telefon komorkowy- firmy sie przescigaja aby taki ideal na rynek wypuscic ale im wiekszy bajer tym np slabsza bateria

Gość viduluu
Jak to nie ma ludzi idealnych?????!!!! - MARCIN NAJMAN jest człowiekiem idealnym!!!! to chodząca perfekcja!!

Gość Ostry Kieł
kiedyś miałem kobiete prawie w 100% mi odpowiadającą dogadywaliśmy się pod każdym względem oprócz jej chorobliwej zazdrości miała hopla i to porządnego nawet była zazdrosna o moją siostrę no i po roku powiedziałem dośc

Gość suczamała
"im wiekszy bajer tym np slabsza bateria" pozwól aby było to moje motto życiowe :D:D:D:D

Gość acordeon
dobrac się na całe zycie to rzeczywiście wyzwanie nie jest lekko

Gość julijanna33
to samo można powiedziec ofacetach

Powinna wjechać jakaś czerstwa pomarańczka albo ktoś ze starej gwardii i zakrzyknąć, że dorosłość (dorosła miłość) polega na szukaniu kompromisów.😴

Gość Ostry Kieł
kompromis kompromisem nie zawsze to działa

Szukasz robota, nie kobiety. Dobra w domu, kuchni, łóżku i pożyciu, dodatkowo estetyczna - prawdziwa stepfordzka żona albo to coś z "Lalki" Alisy Mun.

Gość Ostry Kieł
nie szukam robota tylko kobiety przyjaciela z którą można poadac o wszystkim jak trzeba to konie kraśc i jak trzeba to na golasa po ogrodzie pobiegac

Jakie rozmawiać? No jakie rozmawiać? Szukasz wora na spermę i sprzątaczki - w pierwszym poście to napisałeś.

Gość Ostry Kieł
wora na sperme owszem jak trzeba ma byc i worem przy wzajemnym zrozumieniu i akceptacji

Gość doświadczony przez życie
chcesz, by idealnie prowadziła dom, była romantyczna i miała czas na seks. Jedno drugiemu przeczy. Tak jak kobiety szukają delikatnych brutali. Albo musisz sobie odpuścić w którejś sferze, albo podziel te cechy pomiędzy różne kobiety: żona idealnie prowadzi dom, kochanka doskonale obciąga, przyjaciółka potrafi wysłuchać. Tylko, że poligamia jest na szczęście w tym kraju nielegalna.

No to jest zupełnie inna para butów (daruję sobie kontynuację tematu) ale i tak sprawiasz wrażenie pajaca, który chce mieć to, co napisałam wyżej.

Gość Ostry Kieł
i dlatego te niby udane w cudzysłowiu związki tak naprawdę rzadko się zdarzają na imprezach przed ludzmi BIG LOVE a w domu koszmarna rzeczywistośc,a potem ludzie dziwią się,dlaczego on,ona zdradza

Gość Agonia36
Suczamala- jesli w pewien sposob sie z tym utorzsamiasz to prosze bardzo :) przyznasz ze cos w tym jest

Gość julijanna33
kochanek,kochanka to rozwiązanie na krótką metę to już zdrada i to bardziej bolesna niż jednorazowy skok w bok

Gość kenobi
Ostry Kieł Trochę Cię poniosło i oczywiście zostałeś zje..ny. Prawdopodobnie tylko za to, że niewłaściwie ująłeś to o czym myślisz. A sądzę, że myślisz o tym, że dwoje ludzi dalekich oczywiście od ideału, decydując się na bycie razem powinno dążyć do tego, aby dla tej drugiej osoby stać się ideałem. Oczywiście w takich granicach, do których jesteśmy się w stanie dla drugiej osoby poruszać, nie dalej. Nie można być ideałem, ale można do tego dążyć wykazując się poświęceniem, a nie egocentryzmem. Jedno tak niespotkane już dzisiaj, drugie nader powszechne. Powyższe tyczy się obu płci w takim samym zakresie. Powodzenia

Gość Ostry Kieł
no właśnie gorzej jak ty się starasz,a ta druga połówka ma to w du..e i twierdzi,że ona nie ma problemu

Gość kenobi
wtedy bryndza bracie, złe dobranie z talii :)

Gość Ostry Kieł
no i oto właśnie chodzi

Pewnie, że istnieją idealne kobiety, jesli tylko maja przy sobie faceta do rzeczy, z którym wszystkie prawa i obowiazki wykonuje sie wspólnie. Robot płci żeńskiej, który pracuje i do tego wszystko robi w domu nie bedzie miał oczywiście siły na seks, że nie wspomnę o czasie na zajęcie sie własną urodą, bo przeciez kobieta idealna także jest zadbana. Ale jesli podziela się tymi obowiązkami, którymi sie da to zostaje troche czasu na toaletę, seks i wspólne rozmowy. Do tanga trzeba dwojga :)

Nie ma ideałów, nikt nie jest idealny. A chęć pracy nad sobą i związkiem to podstawa. Tylko jeszcze nie spotkałam takiego faceta. Tak więc to działa w obie strony.

Gość Ostry Kieł
rzecz w tym ,że ja zawsze traktuje kobiete nie jak woła do pracy tylko jak przyjaciela i obowiązki zawsze były dzielone na pól