Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość StaryTelefon

11 kg w 4 TYGODNIE - SPRAWDZONE! WCHODŹTA TU!

Polecane posty

Gość polka galopka
hehe, no ja sama założyłam z 10 topików na ten temat i trwały po jednym dniu;(

Gość ojtamtam
Ja tez bede z wami od jutra jesli mozna- dieta + skakanka 164cm wzrostu i okolo 74 kg :(

Gość kahhsgvdxv
moze byłam na twoim tez :P)

Gość polka galopka
możliwe;)

Gość helka28
a bedziecie pisac co jecie? bo ja tak mam nadzieje ze jutro wszystkie tu bedziecie i jeszcze bedzie nas wiecej

Podaj maila to prześlę. :) Spokojnie, przez najbliższy miesiąc-dwa będę starała się tu bywać codziennie. :) Ale nie popadajcie znowu w skrajność, przecież nie będę siedzieć na kafe 24h\na dobę :D :D :D

Gość polka galopka
może wieczorem będę tu wchodzić i napiszę co mi się udało a co nie, chociaż zakładam sobie że wszystko mi się uda.

Gość polka galopka
kaczorowice1977@gmail.com z góry dziękuję:)

Gość polka galopka
oczywiście nie miało być spacji w gmail

Gość helka28
a czemu nie?? no zartuje ale wpadaj tu choc raz dziennie :)

Gość polka galopka
to ja się wylogowuje na spacer teraz. Będę jeszcze wieczorem.

Gość polka galopka
ślicznie dziękuję. Zaraz sprawdzę pocztę. Ta dieta z pierwszego postu wydaje mi się być sensowna. Jest zróżnicowana, nie są to chyba głodowe porcje więc uważam że jest ok.

Gość polka galopka
E, dla mnie zbyt restrykcyjna, nie dałabym rady.

tez chcę zacząć sie odchudzać.... może się dołączę bo w grupie chyba raźniej :) tylko że w moim przypadku żadna drakońska dieta nie ma sensu bo efekt jojo to coś co mnie zawsze dopada jesli z tym przesadzę

kiedyś schudłam 5kg na takiej fajnej lajtowej dietce, super się czułam i przede wszystkim nie namęczyłam się :) chciałabym to powtórzyć

Dzięki, bardzo. A dodam jeszcze na czym polegała moja dieta może też się komuś spodoba. Właściwie opierała się na kilku zasadach, - spore śniadanie (co akurat było w domu) - coś słodkiego do kawy (pożerałam wcześniej ogrooomne ilości słodyczy, więc ograniczenie się do 3 kostek czekolady albo 1 ciastka to było coś:-)) teraz z tego zrezygnuję - obiad jadłam na małym talerzu i koniecznie bez dokładek - lekka kolacja do 18 - dużo wody i niesłodzonych herbatek - 2-3 razy w tyg aerobik lub basen - codziennie 40 min spaceru Tak udało mi się zrzucić ponad 5kg w 6tyg, nie tyłam ok 2lat. Do jutra:D

Gość polka galopka
zjadłam przez cały dzień trochę pomidorów, szynki, salami, z 5 listków pieczywa waza, jogurta, ziemniaki z wody z zsiadłym mlekiem. Nie jadłam kolacji bo dopiero wróciłam z zakupów. A nachodziłam się po centrum handlowym, na przystanki i takie tam, więc solidna porcja ruchu zaliczona. A jak u Was dziewczęta Ja jestem z siebie zadowolona na 5tkę. Pozdrawiam.

Ja dziś jestem 1 dzień na tej diecie redańskiej. Zgrzeszyłam raz kawałkiem schabu po królewsku, ale będę dziś biegać więc ok :P

Gość polka galopka
A mnie dopadły jakieś grypopodobne zarazki, gardło, katar i takie tam. Fatalnie się czuję, bo biorę co się da i nic nie lepiej. Może jutro się obudzę zdrowsza. Kurde.

Gość paula606
Nie......... dlaczego zaraz wykruszyły, tylko wczoraj nikogo nie było :P A jak się trzymasz Stary telefon?

Hmm.. dobrze w sumie. Wczoraj nie zaczęłam (proszę, zlinczujcie mnie!) dziś jestem na tej diecie: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5268736&start=0 i na niej zostaję do końca lipca. Calusieńki dzień chodziłam po wsiach okolicznych i spokojnie z 15-20 km przeszłam. Poza tym zgrzeszyłam bo zjadłam kawałek schabu zapiekaneo z serem i pieczarkami ale będe jeszcze biegać, więc powinnam i tak schudnąć. A u Was jak?

Gość paula606
Aaa jesteś na tej diecie redańskiej... ja tam trzymam się swojej diety 2 dzień, ale jestem jakoś strasznie głodnamoże to dlatego, że zarwałam nockę

Możliwe, ogólnie zauważyłam, że dużo wolniej chudnę gdy się nie wysypiam i częściej wtedy przerywam dietę. Dlatego od dziś porządnie się wysypiam. A powiedz paula, jak wygląda Twoja dieta?

Gość paula606
Mój plan wygląda tak: - spore zdrowe śniadanie - nie jedzenie po 18 - jedzenie na małych talerzach - rower zamiast komunikacji miejskiej - 2/tyg spacer i ćwiczenia w parku Właściwie to nic takiego kilka zasad które mają jakoś czególnie nie utrudniać mi życia, jak nie zadziałają to bardziej się ograniczę okaże się w weekent jak się zważę. Zaczynam od 68kg przy 162 :(

CZY TO dieta ONZ? Witajcie ja dzis pierwszy dzien jestem na diecie ONZ 4kg w 9 dni obecnie mam 73kg moj cel to 63kg dieta jest wspaniala poniewaz mozna sie najesc je sie zdrowo a sie chudnie nie chodze glodna , moge dac przykladowy jadlospis i ogolnie rozpiske calej tej diety jest bardzo prosta i przyjemna

Gość polka galopka
witaj. Pierwsze słyszę co to za dieta. Ale dawaj,:) Pozdr.

to jest cudowne uwaga zamieszczam tu wsyztsko:) Onz Produkty białkowe pobudzające metabolizm, dozwolone w czasie diety : Mieszane orzechy(solone lub nie) Sałatka z tuńczyka z majonezem beztłuszczowym Pieczony halibut (bez panierki) Chuda wołowina, chuda szynka Chudy indyk Kurczak bez skóry Sałatka jajeczna (majonez beztłuszcz.) Produkty sojowe bez panierki Jajka (jajecznica, lub na twardo) Serek wiejski Produkty węglowodanowe, pobudzające metabolizm, dozwolone w czasie diety: Świeże: morele, pomarańcze, grejpfruty, śliwki, brzoskwinie, gruszki, jabłka, kiwi Zmieszane warzywa świeże lub mrożone, z wyjątkiem ziemniaków. Chleb owsiany lub z otrębami Sałata, pomidory, warzywa-bez ciężkich sosów. Trzeba jeść 4 posiłki dziennie, mniej więcej co 3 godziny. Np. o 8, 11, 14 i 17. JEDZ 4 POSIŁKI DZIENNIE. nie liczysz kcal, ale jesz 4 porcje, mniejsze. każdy posiłek jesz w przerwie nie mniejszej niż 2.5-3.5h. SCHEMAT JEDZENIA: dzień 1. jedz 3 posiłki węglowodanowe + 1 weglow-białkowy dzień 2.jedz 3 posiłki węglowodanowe + 1 białkowy dzień 3.jedz 2 W( węglowodanowe) + 3 B(białkowe) dzień 4.jedz 1 W + 3B dzień 5.jedz 1 W-B + 3B dzień 6.jedz 1 W + 3B dzień 7.jedz 2 W + 2 B dzień 8.jedz 3 W + 1 B dzień 9. jedz 3 W + 1 W-B jesz w jakiej kolejności chcesz, jesz tyle żeby się najeść, ale nie przjeść (bardzo ważne), po posiłku masz być ciut głodna ;) małe wskazówki: - nie jedz jedzenia zmodyfikowanego - zawiera dużo tłuszczy, - wolno pić wodę, herbatę mrożoną, niskokcal kawę, napoje dietetyczne słodzone słodzikiem. - powinnaś wypić ok 8-10szkl wody codziennie. - żeby psoągnąć sukces musisz się ruszać!! proponujemy chodzenie 2x30minut codziennie. - nie rób wycieńczających ćwiczeń fizycznych - zero tłuszczu, zero słodyczy!! - waż się rano naczczo, raz w tygodniu. - nigdy się nie przejadaj - zero alkoholu, puste kcal. - uwazaj na zakupach, nie daj się skusić na nic niedozwolonego ;) - nie jedz przed snem