Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asdfghjklmnbvcxz

Jak się uwolnić od chorej relacji?

Polecane posty

Gość asdfghjklmnbvcxz

Jestem uwikłana w chorą relację z mężczyzną o wiele lat starszym . Jestem świadoma,że to jest złe i niszczy mnie to, jednak nie potrafię się od niej uwolnić. Co zrobić, bo już tak dużej nie potrafię zyć.

Gość takie tam duperele nic więcej
zerwać WSZELKIE kontakty i być w tym konsekwentną

Gość asdfghjklmnbvcxz
Próbowałam zerwać kontakt, obecnie nie widziałam go już ok 3 tygodni, ale non stop myślę o nim, a tak bardzo chciałabym zapomnieć. Czasami żałuje,że go spotkałam,że mną manipulował. Gdyby nie jego manipulacja nigdy nie uwikłałabym się w taką relacje.

Gość a co robił?
?

Gość asdfghjklmnbvcxz
Doradzał i tak mi doradził,że teraz jestem sama. Ciągle mi pomagał i z tego powodu zawsze była na jego zawołanie, bo wpędził mnie w poczucie wdzięczności. Bo przecież czy teraz mogę się od niego odwrócić jak tyle dla mnie zrobił? Wychodziłam , próbuje normalnie żyć, ale on jest ciągłe w mojej głowie. To jest chyba uzależnienie.

Gość a co robił?
to jest uzależnienie, a on jest psychofagiem. jedyna rada- uciąć kontakt i konsekwentnie zdrowieć.

Gość szkolona w PUA
do uzależnienia potrzebne są dwie strony: ta która oplata i ta która z wygody oplatać się daje jak nie masz własnego mózgu i czujesz potrzebę korzystania z cudzego to tak bywa

Gość szkolona w PUA
może pora stanac na własnych nogach i przestać szukać ekwiwalentu tatusia?

Gość asdfghjklmnbvcxz
Gdyby wiedziała,że tak się to skończy to nigdy bym na to nie pozwoliła. Akurat w tamtym czasie miałam dużo problemów i byłam zagubiona. Teraz już nie chodzi mi o jego pomoc tylko o to,że nie potrafię o nim zapomnieć o nim jako mężczyznie.

Gość szkolona w PUA
a co cię z nim łaczyło?

Gość asdfghjklmnbvcxz
Przyjażń, nigdy nie doszło między nami do niczego więcej.Chyba ze strachu

Gość szkolona w PUA
aha no to albo rybki albo akwarium wkładasz kolesia na półkę z ksiazkami opatrzonymi etykietką "miłe wspomnienia dzieciństwa" albo wkładasz na tę samą półkę swój strach z etykietką "niemiłe wspomnienia dzieciństwa" wybór należy do ciebie

Gość asdfghjklmnbvcxz
Oczywiście,że nie mogę być z nim, ale nawet nie chciałabym być. Jest żonaty

Gość Creammy girrl
"Chcę się uwolnić od chorej relacji tylko nie chcę się uwolnić". Jesteś tępą pipą, głupią gąską, sama nie wiesz czego chcesz. Coś ci się roi, że traktowanie jako boga jakiegoś starucha jest nienormalne, ale masz w sobie tyle masochizmu, że chcesz to robić. Dużo starszy... Ile? 40, 50? Może 60? Stary piernik, stary obsraniec, który często dłubie w nosie, zostawiając rozsmarowane gile, nie trafia do klopa, cud-malina!

Gość asdfghjklmnbvcxz
Pomyliłam się chcę się uwolnić, ale nie mogę , nie potrafię. Nie jest starszy o 40 lat zdecydowanie mniej. Nie traktowałam go nigdy jak boga, aczkolwiek blisko mi było d tego.

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
mysl tylko o tym ile złego wyrzadził ci ten koles a z czasem o nim zapomnisz

Gość asdfghjklmnbvcxz
Staram się , nawet prowokowałam takie sytuacje, ale on nigdy nie dał się wyprowadzić z równowagi, potrafi się pohamować , zawsze o wszystkim pamięta, zawsze chętnych do pomocy.

Gość fiiifffffffffffffi
nie, "nie mozesz" tylko "NIE CHCESZ" wszytsko zalezy od Ciebie, to Twoje zycie i Twoj wybor...............

Gość asdfghjklmnbvcxz
Staram się, ale jak już zapomnę chociaż troszkę to on pojawia się znowu i znowu wszystko od nowa

Gość fiiiiiiiiiiiiiiiffffffffi
zakaz mu kontaktu, to nadal Twoj i tylko Twoj wybor !

Gość szkolona w PUA
to jakby nie masz wyboru: wkładasz kolesia na półkę z ksiazkami opatrzonymi etykietką "miłe wspomnienia dzieciństwa" i DORASTASZ im szybciej to zrobisz tym szybciej wyjdziesz z uzależnienia

Gość asdfghjklmnbvcxz
Jak mu powiem ,żeby sie ze mną nie kontaktował to uzna mnie za wariatkę, on o tym wszystkim co ja przeżywam nie wiem, nie wiem może się domyśla.

Gość asdfghjklmnbvcxz
Miało być nie wie

ale co Cie obchodzi za kogo on Cie uzna?? to jest zamkniety etap z przeszlosci. niech on sie zastanowi jakie Ty musisz miec o nim zdanie, a nie na odwrot

Gość asdfghjklmnbvcxz
Nie powinno mnie to obchodzić, ale mamy wspólnych znajomych i na pewno jeszcze kiedys go spotkam. Może porozmawiać z nim o tym ?

Gość szkolona w PUA
możesz mu powiedzieć wprost możesz mu również powiedzieć, że doceniasz ile dla ciebie zrobił, ale potrzebujesz zacząć żyć na własny rachunek i mimo iż jesteś mu bardzo wdzięczna chciałabyś zakończyć ten kontakt jedno jest pewne - nie możesz tkwić w tym dłużej skoro cię to niszczy

pewnie, zw mozesz mu to powiedziec wprost, przeciez sie "przyajznicie":o

Gość kxchcgvcdiaygyccdv
Hmm... wiem jak się uwolnić. To bardzo proste. ZAKOŃCZYĆ TĄ ZNAJOMOŚĆ sama na to nie wpadłaś? to musisz być mocno ograniczona

Gość asdfghjklmnbvcxz
Ostatnio właśnie się zbieram do takiej rozmowy, ale boję się,że on tak naszą rozmowę wprowadzi na tki tor,że się okażę,że przesadzam i będzie jak dawniej. Ostatnio dużo było podtekstów seksualnych i chyba rozmowa może się nue udać

nie musisz sie w y nim spotykac w tym celu ! no to tkwij w tym dalej...............