Gość Ryża suka Napisano Czerwiec 26, 2012 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Czerwiec 26, 2012 pomarancz powyżej przestawil się z imienia i nazwiska... nuuuuuudno tu:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mihau. 0 Napisano Czerwiec 26, 2012 mihau co tam, zamoczyłes? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Czerwiec 26, 2012 tak ..pare godzin temu... juz zdazylem zasnąc i się obudzić. zjesc przed chwilą kolację i zapalic szluga i wracam w kime.. w tv ryknęła jakaś zjebana reklama i sie obudzilem :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mihau. 0 Napisano Czerwiec 26, 2012 spicie przy właczonym tv i przy nim sie ruchacie tez? :o omfg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Czerwiec 26, 2012 nie...wylączam tv w takich momentach:D ale pozniej oglądalem jeszcze cos a ona się uczyla do egzaminu i tak zasnelismy... dla ciebie to coś niezzwyklego...ty oczywiscie niegdy przy włączonym tv nie zasnąleś bo mama zawsze najpozniej o 22 wygania cie do pokoju spać... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mihau. 0 Napisano Czerwiec 26, 2012 ha ha rudy nie wyobrazaj sobie, ze kazdy ma chujnie jak ty :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Czerwiec 26, 2012 sam jestes rudy więc co mnie od rudych wyzywasz?:O na dodatek masz tak samo na imie jak ja i patrząc na fotkę t chyba mój brat blizniak zostal gdzies po porodzie zawieruszony w szpitalu... teraz mnie odnalazles...:) będziemy rodziną?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mihau. 0 Napisano Czerwiec 26, 2012 :D:D:D::D ha ha ha :d ryzy nie pozwalaj sobie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Czerwiec 26, 2012 no co nie chciałbyś?:D jestem tolerancyjny, wcale by mi nie przeszkadzało mieć upośledzonego brata,, będe cie bronił jakby ci ktoś dokuczał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lalalalalisjdjdncjenfuen Napisano Czerwiec 26, 2012 michał naprawde nisko upadłes skoro co nie wejde na kafe- wszedzie Twoje fotki i głupkowate tematy z tymi idiotami..nie szkoda Ci czasu? zajmij sie poliną..żal po prostu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Czerwiec 26, 2012 robie to w czasie wolnym gdy mi sie wybitnie nudzi albo jak i tak musze siedziec przy kompie:D a ty co sie tak mną przejmujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mihau. 0 Napisano Czerwiec 26, 2012 mihau idz byc rudym gdzie indziej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lalalalalisjdjdncjenfuen Napisano Czerwiec 26, 2012 bo widze że sie cofasz...im starszy tym głupszy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Czerwiec 26, 2012 ale co, martwisz się o mnie?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Czerwiec 26, 2012 przecież to moja prywatna starość i moja prywatna postepująca glupota... czemu się tak tym przejmujesz?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lalalalalisjdjdncjenfuen Napisano Czerwiec 26, 2012 zamiast sie czyms zajac spedzasz pol zycia na wałkowaniu (juz nawet nie wiem jak to nazwac) debilnych tematów.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lalalalalisjdjdncjenfuen Napisano Czerwiec 26, 2012 bo zaczynam poważnie martwic o Twoja psychikę...z która zawsze cos bylo nie tak, ale teraz juz przeginasz..myslalam ze dojrzałes..a tu niespodzianka! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Czerwiec 26, 2012 to odstresowywacz taki. jedni by pozbyc się stresu biegają, inni uprawiają jakis sport, hobby , jeszcze inni biją żone.. a mam kafe jako coś co mnie odstresowuje. tu nie trzeba się wysilać intelektualnie, odmóżdzające miejsce...ale i odstresowujące jest ci mnie żal? chcialabyś mi jakoś pomoc? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lalalalalisjdjdncjenfuen Napisano Czerwiec 26, 2012 zacznij mnie w koncu słuchac bo niedlugo bedzie płacz że polina Cie zostawiła.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lalalalalisjdjdncjenfuen Napisano Czerwiec 26, 2012 tak, bo juz nie moge na to patrzec. naprawde..i czuje sie wspolwinna że zaczalessie udzielac na kafe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Czerwiec 26, 2012 no dobrze więc co mi radzisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ryża sooka Napisano Czerwiec 26, 2012 Polina? tak ma na imie jego wał z kołdry? :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Lipiec 2, 2012 wał z kołdry ma na imie eustachy ale pare lat temu poszedł w odstawkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach