Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tym razem to znowu ja + ban x2

w związku z bezpardonowymi atakami na mają osobę,konkretnie brzydotę - pytanie

Polecane posty

Gość dsza24
bardziej własnie chodzi o ego myślenie jest tepe i dziecinne , daje plame przy dyskusjach o gospodarce itp jeśli nie ma o tym pojęcia to niech sie nie włącza do dyskusji np obliczył matematycznie procent bezrobotnych w Polsce na podstawie danych z gazety a nie rozumie że nie powinien w te obliczenia właczać dzieci, niemowlaki, starych itp taki matoł bezmyślny a podejmuje dyskusje i sie mądrzy :D i nie rozumie wiele pojeć ale długo moznaby wymieniać ogólnie poziom umysłu 12 letniego chłopca

Gość dsza24
tzn na podstawie podanego procentu obliczył liczbę ludzi bezrobotnych w Polsce właczając w to niemowleta, dzieci , starców, młodzież ucząca się :D

Gość wendyy
z tymi bezrobotnymi było najlepsze! :D haha stope bezrobocia liczył jako procent od 40 mln ludzi hahaha :D:D jak dzieciak nie ma o niczym pojęcia ale mądrzy się wszędzie :D:D

np obliczył matematycznie procent bezrobotnych w Polsce na podstawie danych z gazety a nie rozumie że nie powinien w te obliczenia właczać dzieci, niemowlaki, starych itp taki matoł bezmyślny a podejmuje dyskusje i sie mądrzy " biedna pomarancz nie wyczuła ironii w poscie:D celowo na wyrost obliczonym z 100% bezrobociem u niemowlaków:D ale czego wymagac od pomaranczy o iq wspomnianego niemowlaka?:O ps. psp nie polecam wypowiadac sie w moich topikach bo to oznacza ryzyko atake ze strony kafeteryjnych frustratów, nieudaczników wszelkiej masci....

Gość brzyyyyyydal
kiedy dasz jakieś nowe foty? nie z ccc

Gość brzyyyyyydal
takiej, na której widać ci ryże kłaczki spod slipek 😍

Gość brzyyyyyydal
to daj fote klaty, zobaczymy czy masz tam jakieś ryże kędziorki

Gość brzyyyyyydal
michau? jesteś czy zaliczyłeś zgona?

Gość brzyyyyyydal
a na łydkach posiadasz owłosienie godne prawdziwego mężczyzny?

Gość malissa ziołowa
nawet pijany siedzi na kafe i pisze gdzie faceci podczas meczu pija wiśniowa wódkę ? a pończochy nosisz ?

wisniówka poszla w ruch jak sie browar skonczyl:D mecz trwal 135minut pacynko..:D takie zapasu nie mielismy:D na czystą chetnych bylo brak bo jutro do roboty, tak wiem ty jutro masz szkole ju zpo wystawieniu ocen wiec nie kminisz w czym problem...:D ale wisniowka dobrea nie jest zla:D najebauem sie i pale waja w pokoju jak dziewczyna sie obudzi o=to jestem matrwy:D:D:D:

Gość brzyyyyyydal
interesuje mnie wyłącznie twoje owłosienie, ale skoro twierdzisz, że już nie jest ryże, to jestem trochę zawiedziony, chociaż i tak cię kocham michau 😍👄

Gość brzyyyyyydal
chciałbym z tobą zamieszkać. co ty na to?

Gość brzyyyyyydal
dostaniesz moją faje i będziemy pić likiery podczas meczu

Gość trexxxx
szczerze to mihau z nowej foty bardzo mi sie pdooba (jestem gejem) i dzisiaj trzepe pod jego nowa fote!!!

Gość brzyyyyyydal
najlepiej na świecie umieć grać na flecie lubisz sprośne zabawy?