Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Czerwiec 24, 2012 czemu macie z tym większy problem niż ja?:D przeżyłem prawie 27 lat z taka morda i jakoś myśli samobójczych nie mam... a wy wklejcie z uporem maniaka moją fotę z przed 6 lat gdy faktycznie wyglądalem jak menel..i się nią tu zbiorowo mentalnie masturbujecie... myslę że niejeden psycholog chętnie w ramach poszerzenia wiedzy naukowej zbadałby nieodpłatnie wasz przypadek.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szkolona w PUA Napisano Czerwiec 24, 2012 dawaj fote, bo nie jestem w temacie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
**Mycha 0 Napisano Czerwiec 24, 2012 a ja nawet nie widzialam zadnej foty i w zwiazku z tym nie mam zadnego problemu z twoja twarza. Jakos mnie ostatnio omijaja takie tluki robiace sensacje z czyjejs facjaty, nawet mnie to cieszy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oglądam teraz Napisano Czerwiec 24, 2012 nie wiem jak wyglądasz ale to że ciągle tu siedzisz świadczy o czymś, fota sprzed 6 lat powiadasz? :D co cie tu trzyma tak długo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Czerwiec 24, 2012 mialem dlug przerwę :D bylem tu pozniej zniknalem a terz znowu jestem:D wszystko zaley od trybu życia jaki akurat prowadze. jak praca przy kompie z dostępem do neta to siedze na kafe:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Czerwiec 24, 2012 aż takzle nie jest:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja o Tobie nie Napisano Czerwiec 24, 2012 jak to nie? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Czerwiec 24, 2012 o właśnie:D wypowiedział się idealny potencjalny obiekt na prace doktorancką z dziedziny pychologii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ryży my tak z miłości Napisano Czerwiec 24, 2012 a ty się zaraz rzucasz , wyluzuj ! :D kochamy cię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a mnie to nawet podnieca Napisano Czerwiec 24, 2012 ta twoja brzydota jesteś taki seksi ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
**Mycha 0 Napisano Czerwiec 24, 2012 nie boj sie, moje zdjecie widzialo tylko pare osob z tego forum,wysylamtylko komus kogo ludzie,bez obaw :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość różnice biorą się Napisano Czerwiec 24, 2012 dobra dobra mycha nie ściemniaj, ładne dziewczyny sie lansują i zdjęcia wklejają choćby z profilu, a Ty widać nie masz się czym oprócz sapożków lansować... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie wiem o co chodzi.,., Napisano Czerwiec 24, 2012 przynajmniej w jednej dziedzinie / brzydoty / jesteś bezkonkurencyjnym numerem jeden Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Czerwiec 24, 2012 własnie luna [cool[ taki wazny i przełomowy topik musi być na szczycie więc up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość figuniaaa Napisano Czerwiec 24, 2012 Pokaż obecną fotę, autorze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Czerwiec 24, 2012 albo inaczej..to chłopak mychy ma czarne bmw z przyciemnianymi szybami i wielu obrotnych kolegów też w takowych bmw...i chocby z tego powdu lepiej nie byc milym ind grzecznym dla mychy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Czerwiec 24, 2012 zaraz ktoś wklei jakis archiwista kafe:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
**Mycha 0 Napisano Czerwiec 24, 2012 a kto ci powiedzial/napisal, ze jestem ladna? :D chocbys sobie nasral/a w majty to na kafe mojego zdjecia nie uswiadczysz - z pewnoscia ja go nie wkleje a osoby, ktore je maja raczej tez nie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość midia Napisano Czerwiec 24, 2012 ban i centrum przejdzcie sobie na kontakt mailowy to oszczędzicie sobie głupich komentarzy a moze wyjdzie wam coś wiecej ze wspólnych pogawędek bo najwyrażniej macie się ku sobie ,raczej watpie żeby ktoś tu tęsknił za wami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
**Mycha 0 Napisano Czerwiec 24, 2012 mhmmm a ja jestem ciekawa co ma bmw do tego tematu, chyba sie nie schyle az tak nisko, by zrozumiec o co komus chodzi :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Czerwiec 24, 2012 miało być : - i chocby z tego powodu lepiej byc milym und grzecznym dla mychy lub i chocby z tego powodu lepiej nie byc niemilym und niegrzecznym dla mychy :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dsza24 Napisano Czerwiec 24, 2012 a nad fiutem tez masz takie rude kedziory ? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cecoladowy całus Napisano Czerwiec 24, 2012 mycha popuszcza turasom swojego piżdzicha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dsza24 Napisano Czerwiec 24, 2012 masz rudom Dupe ? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dsza24 Napisano Czerwiec 24, 2012 masz rudom bladom du.pe z brązowym rowem z którego wystaja rude kędziory Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
**Mycha 0 Napisano Czerwiec 24, 2012 nie, bo prostu od schylania sie bola plecy :D a jakos sie do poziomu by bylo trzeba dostosowac - dlatego wlasnie,moj drogi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Czerwiec 24, 2012 pomarańco, odpowiem jak mi uzasadnisz czemu kolor moich łoniaków tudzież włosów na dupie tak cie fascynuje i ciekawi... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dsza24 Napisano Czerwiec 24, 2012 nadal spisz w brudnej czarnej pościeli niewymienianej dwa lata ? pewnie w tej kołdrze jakieś żyjątka się karmią ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dsza24 Napisano Czerwiec 24, 2012 ale przyznaj że jestes osiedlowym głupkiem a dżesi to twój kolega :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Czerwiec 24, 2012 pociel mam nwoą , dziewczyn na bieżąco ja pierze, wymienia itd :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach