Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tym razem to znowu ja + ban x2

w związku z bezpardonowymi atakami na mają osobę,konkretnie brzydotę - pytanie

Polecane posty

Gość brzyyyyyydal
*umiem 😍

Gość trexxxx
mihau ile masz cm?? golisz jajka i tylek??

Gość gypsyyy
I gdzie niby ta okropna twarz. Wiadomo że to czy się spodoba zależy od dziewczyny. Dla laski metalówy może być mega przystojniakiem a dla fanki techno brzydalem ale to nie znaczy, że ogólnie jest brzydki. Tak samo działa to z innymi typami osób.

Gość brzyyyyyydal
jestem zainteresowany wolnym związkiem, takim poważnym ale bez zobowiązań, bedę się dokładać do opłat jak prawdziwy partner, a twoja była będzie sprzątać

gypsyyy nie rozumiesz rwaliów kafe:D to ze jestem brzydki jest faktem...ale jakby bóg zszedl na ziemi i stworzyl ideal piękna a ty bys jej fotke wrzucila na kafe jako ty to bys dostala średnią ocenę -1/10 :D przeciez ci co tu oceniają to samif frustraci i frustratki zapewne wieczne dziewice i nieuleczalne prawiczki którym nawet dziwka odmawia bez względu na stawkę za 5 minut.... [czesc[ widac zes nowa na kafe:classic_cool:

" 01:32 [zgłoś do usunięcia] brzyyyyyydal jestem zainteresowany wolnym związkiem, takim poważnym ale bez zobowiązań, bedę się dokładać do opłat jak prawdziwy partner, a twoja była będzie sprzątać" brzydalll twoja oferta staje sie coraz bardziej interesująca ...probem w tym że to ie jest moja była a obecna... i jakoś myślę że cięzko by mi przeszły rzez gardło słow: "kochanie, było super, fajnie, przez dwa lata,...ale pewien anonim z kafe zaoferowal lepsze warunki...tak że tego...zostaniemy przyjaciółmi?:)" musisz dac oferte wiesz...taką hm nie podlegającą negocjacji:D

Gość Do tematu[melodia dowolna]
Dywan na ścianie i pościel z mety. Wzdychajcie do mnie wszystkie kobiety. Jestem męskie ciacho niczym wódz nawacho.:classic_cool::classic_cool:

Gość brzyyyyyydal
z moją pałą się nie negocjuje, obciągasz albo wypad

Gość trexxxx
mihau czemu mu nie odpowiadasz!!

Gość malissa ziołowa
uważam że miachau to gej ale się tutaj z tym kryje i to ten pasywny

Gość Tym razem to znowu rap
:classic_cool: "Jak Jagger sie ruszam. Lepiej niż Jackson tańczę. Kończę lepiej niż Miller. Serc kobiecych Killer. Jestem kaffe-Gangsta- Michau! Żadnej nie przepuszczę.Każdą bym popychau. Ach wszechwładna moja paua! Żeby tylko któraś chciała.:classic_cool:"

Gość brzyyyyyydal
twoja dziewczyna jest lesbijką? robi się coraz ciekawiej :)

Michau niczym młody Buk. Jak Zeusa wnuk. Z Olimpu zstępuje i na damskim bajeruje:classic_cool:

pomaranczo...z tego co wiem, choc malo ktora kobieta sie przyzna...ale wiekszosc zdecydowana podnieca perspyktywa , fantazje z inną kobietą...w ukladzie 1 do 1 lub 2 do 1 przy czym ten jeden to jakis facet... kobiety są znacznie częsciej biseksualne niz mezczyzni..bo dla faceta to hmm ujma, wstyd , zaden sie nie przyzna... kobiety baaaaaaaaaaaaaaardzo czesto fantazjują o innych kobietach i o seksie w trójkącie gdzie dwie kobiety obrabiają jednego faceta... poczytaj chociażby kafe erotyczny to sie przekonasz:D

Piwo? Ok. Wiem na jakich tematach bywasz.W razie czego sie przypomnę. Albo jak zajade kiedy do Stolicy.:classic_cool:

Gość trexxxx
Tym razem to znowu ja + ban x2 powiesz mi ile masz cm w spodniach??

Gość trexxxx
szkoda ze nie jestes przynajmniej bi, moe znjade kiedys faceta bi/gay podobnego do ciebie... jestes w 100 % w moim typie

01:48 [zgłoś do usunięcia] Tym razem to znowu rap Piwo? Ok. Wiem na jakich tematach bywasz.W razie czego sie przypomnę. Albo jak zajade kiedy do Stolicy. jesli zjawisz sie w stolicy i udowdnis ze jestes autorem tegoz wiersza to nie tylko cie powem uracze e ale i nakarmie i przenocuje:D

Gość trexxxx
Tym razem to znowu ja + ban x2 golisz pachy, krocze, odbyt ??

Gość trexxxx
Tym razem to znowu ja + ban x2 no nic dobranoc obys i się przysnił to juz wiem co z tobą zrobię :):)