Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie przypuszczałabym tego.

mój maż ma romans z 19sto latką!Kurwa ,co robic ?

Polecane posty

Gość tak bo oczywisacie 19latka
nie desperatka ja to jara ze odbija meza zonie !! czuje sie lepsza od jego żony ! zrozumcie to idiotki ! tym kierują sie nastolatki

Gość Poznaniak D
Szuka do Ciebie partnerki my faceci lubimy patrzeć i uczestniczyć gdy kochają się kobiety!

Gość nieoNN
Wiadomo że to wymysł dla rozruszania forum.Szkoda tylko że w złej sprawie,przeciwko kobietom. W całej tej sytuacji to dziewczyna przedstawiona jest jako ta zła a facet to niewinna ofiara.

Gość nie przypuszczałabym tego
to wszystko nic w porównaniu z tym jak ja sie kurwiłam z jego kumplem i mąż o tym niewie,ale ja moge on nieeeeeeeeeeeee

Gość kjjhfdsa
wyrawać znudzonego męża, z zakolami i brzuszkiem to żaden wyczyn :D wyrwać młodego, przystojnego, z perspetywami - o to jest cel wart zachodu :)

Gość TO PROWOKACJA!!!
Znowu jakiejś cipie się nudzi...

odpierdolcie się won z mojego tematu żule

Gość vip-49
Trochę się dziwię,że poruszasz temat na forum zamiast się zastanowić dlaczego mąż pisze z tymi pannami,bo nie napisałaś,że cię zdradza realnie,może warto porozmawiać ze sobą zamiast się pieklić.Zrobienie mu awantury wzbudzi u niego agresję,potwierdzisz go w przekonaniu,że nie da się z tobą rozmawiać,może po prostu zacznij być aktywna na różnych czatach i rozmawiaj z panami nawet w jego obecności zobaczysz jak się zachowa.Pozdrawiam

myślę ze jestem juz stara i brzydka dlatego tak jesti niech wezmie sobie młódke bo mi to sie nie chce z nim ruchać,też sie puszczam na boki ,więc jest luz

Gość sasy
A moze powinas sie zastanowic czemu Twoj maz pisze z innymi kobietami, moze nie jest z Toba szczesliwy, czegoś brakuje w Waszym zwiazku. Nastolatki nie sa swiete, jakby byla porządna to nie flirtowala by z żonatym dzieciatym facetem. Powinniscie pogadac.

Gość byłam dwa lata z zonatym
facetem, co to on nie opowiadał na żonę, więc jeśli chceszkogoś wyzywać to męża, bo m jesteśmy wolne i możemy robić co chcemy, oni sami się pchają, narzejkając na brudne, śmierdzące, nieroby żony, taka jest prawda

Gość TO PROWOKACJA!!!
idź do szkoły już dziecko. I przestań wstawiać foty niewinnych dziewczyn z netu.

Gość ja tez tak mam ma
moj tez z kilkoma .... a jak mu mowilam ze robi glopstwo , ze one i tak go zostawia, to on mial klapki na oczach, ta jedna raz go olala( ja to wiedzialam ze tak zrobi) i po roku znow do niego napisala a ten znow pojechal, i one nic sobie z tego nie robia, teraz ona ponoc jest z facetem 11 lat starszym ja np nie wyobrazam sobie siebie w takiej roli, jak kiedys mialo sie tyle lat to myslalo sie bardziej o naucie przyjazni, a teraz te coraz to mlodsze robia sie na starsze i podrywaja zajetych facetow, a jak owina go wokol palca to zona czy narzeczona nie ma nic do powiedzienia! absolutnie nic! niedawno znajomy powiedzial jemu ze zmarnowal nasz zwiazek ... i ze byl taki glupi dajac dupy takim pasztetom... na te laski o 10 lat ode mnie mlodsze nazwal: pasztetami .... i wtedy tak wstyd mu sie zrobilo ...ale widze ze on mysli tylko fiutem i slodkimi tekstami na necie:/

Gość jestem po śniadaniu
do kjjhfdsa Jakie dziewczyny taki wyczyn

kjjhfdsa chyba dawno temu bylas natolatka co ? ja mam 21 lat i wiem czy kierują sie takie mlode dziewczyny , obracalam sie jeszcze nie tak dawno w szkolnym srodowisku i intrygach nastolatek i wiem jakie są

vip-49 za dużo sie nie dziw brzydulo czy tam brzydalu

Gość TO PROWOKACJA!!!
ludzie nie dajcie się wkręcać Mam dowód, że ta dziewczyna ze zdjęcia to nie żadna Oleńka.

Gość gpookki
daj dowód że to nie oleńka bo kłamiesz

Gość ja tez tak mam ma
ja sie tez kurwie bo co mi zostało to mój stary tez się gzi gdzie popadnie teraz taka moda prawda kureweczki?

Gość hmgfmghkhgtm
ale zes tam wyzej napisala na zony faceta ktorego omocilas..ze stara brudna nierobka?? hehe a ty jaka panno jestes??? taka zwykla szmata ku.rwa bo nie stac cie aby poznac WOLNEGO faceta ....! jak facet jest zajety przez kobiete to powinno sie ci wlaczyc CZERWONE swiatlo! to ty sie hanbisz , i jestem zdania ze te baby sa ohydne ... same by nie chcialy aby jakas baba calowala jego faceta !!!!!!!!!!! i nie szukajcie usprawiedliwienia!!!!!!!!!!

no dokladnie ta fotka to jakas 18 letnia Ania .. ktora prowadzi bloga

Gość TO PROWOKACJA!!!
kłamie autorka tego tematu a nie ja. A cierpi na tym niczemu winna dziewczyna.

Gość gpookki
to daj dowód kłamliwy gnojku .Co nie ma dowodu kłamco????

nie musze dawac dowodów swoje napisałam

Gość TO PROWOKACJA!!!
weź się lecz...

Gość gpookki
masz racje ,facet kłamie ,to Oleńka

Gość gpookki
jeszcze widać brzuchol pełny od tego męzowego obiadku

tak , to modelka. teraz też już wiem , ktoś go po prostu wkrca . Są zdjęcia Mariny -pisoenkarki. Ulżyklo mi ,co nie zmienia faktu ,że nie powinien pisać w ogóle. To modelka ze szczyrku - Potrzebuje zdjęcia jakiś fajnych lasek ,teraz ja go zacznę wkrcać. zemstę mam juz uknutą

Gość gpookki
faktycznie ludzie to zdjęcie dziewczyny co prowadzi blog sprawdzilem,spadam stąd to kity

Gość gpookki
spadaj kłamczucho teraz sie tłumaczysz bo sciagnelas fote ,kretynka a takci wierzylem